Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szakika11

    csendes újonc

    Hát, jelenleg olyanokon is gondolkodok hogy olyan melóra váltsak aminek köze nincs a programozáshoz, a személyiségem alapján sosem tudnék ilyen frinces francos manager lenni, vagy aki emberekkel foglalkozik. Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz hogy anno mikor elkezdtem úgy gondoltam hogy én ezt nem akarom 40 éves korom után csinálni (most 30 vok) :D Szóval istenigazából sosem voltam a szakma szerelmese, csak ez az amihez értek (valamilyen szinten) és jól lehet vele keresni. Most épp nézeldöm hogy mik azok a szakmák (akár fizikai munka) amivel nettó 500 körül lehetne keresni, aztán átgondolni hogy valóban akarnám-e azt hogy érdemes legyen kiképeznem magam benne :D

    "Szerintem pontositsunk. A programozas nem erdekel mar, vagy az a fajta programozas amit a melohely kovetel meg?" - ez jó kérdés, lehet hogy egy melóhelyváltás jót tenne, tavasszal próbálkoztam vele, de a covid miatt úgy gondoltam jobb ha maradok a helyemen, nem tudni hogy melyik cég mikor tervez leépíteni és hát próbaidősként nem túl szerencsés egy leépítés alatt álló cégnél lenni..
    De az is biztos hogy nekem kb 1.5-2 évente jó váltani (mostani helyemen kb 2 éve vagyok, ez a 3. cégem és 2 évnél sehol nem voltam többet), úgy inkább meg tudom tartani a motivációm mintha pl 5-10-15-20 évet kellene egy helyen lennem és nagyjából 1 projektet hegesztgetni mindig.
    De igazság szerint csak olyan helyre váltanék szívesen ahol zöldmezős a projekt, valahogy nem hoz lázba egy már meglévő rendszer megismerése és annak hegesztgetése, meg abba beleillesztgetni 1-2 apróbb funkciót.

Új hozzászólás Aktív témák