Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz Sk8erPeter #10916 üzenetére

    Jaa, ezt nem rang szempontjából írtam, hanem hogy tényleg tesztelős lehessen, és ne kelljen egy-egy újabb szerkesztésnél ismételni a bejegyzést. (Bár esetemben megtaláltuk a megoldást, egy Logout-os bejegyzést kezdtem.)

    ---

    #10917: Egyébként ez szép és jó, hogy nem akaródzik belenyúlni a designba (már nem azért, de haha), de hát mit tegyen az ember, ha a fórum a jelen állapotában követhetetlen? Ahogy DigitXT is írta, azzal sem sokat kezd a rendszer, ha egy hozzászólásban többmindenre válaszolunk, ami egyáltalán nem ritka. Lásd, a jelen hozzászólásom. Ha közben 60 másik ember írt volna, és mondjuk nem linkelem be ilyen alaposan, hogy melyik HSZ-re megy a második-harmadik bekezdésem, utólag ezzel sokminden nem kezdhető a jelen formájában. Hiába linkelgetünk a hozzászóláson belül, ez a visszakereshetőséget, átláthatóságot nem sokban segíti elő.

    ---

    #10912: Az Androidos topikban (ezt ismerem leginkább) lehet látni, hogy mi folyik az utóbbi héten (most mondjuk sok a hülye off is), az újoncok már nem mindig kapnak választ, kezd egyre szétesettebbé válni. Én is pörgetem itt az oldalakat és a böngésző Find in Page funkciójával vizslatok, hogy vajon hozzámszóltak-e valahol. Ez elég vicces 2013-ban, lehet itt az ideje a 10+ éves motort fejleszteni. :] Nem plusz funkciókkal gazdagítani, hanem radikálisan újragondolni. Szerintem.

    A másik, hogy úgy gondolom, egy újabb rendszerrel lehetne javítani a hozzászólás-áradat / hasznosság / szerver terheltség arányon is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák