- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Real-Barca -t lesse mindenki...
-
Ragnar95
félisten
De azt a fejest mértnem lehetett a Benzemának átengedni Jobb szögben volt, simán befejelte volna, bár Ronaldónak se lett volna szabad kihagynia....Meg az a 3 szabadrúgása is siralmas volt ...
Ezt a győzelmet nem érdemelte meg a Barca...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
Hát pedig drukkoltam a realnak. Nem tetszik az ő hozzáállásuk, hogy van pénz, és mindenkit megvesznek akit akarnak, de ez a Messi a Barcában... Nagyon tehetséges játékos, a világ legjobbja. de ilyen egy beképzelt gyereket... Szóval Real sikert vártam, de sajna nem jött össze. És annyira nem is volt jó meccs.
-
joey04
titán
válasz Mr.Csizmás #5258 üzenetére
bayern... no komment. Nekem marad a Manchester. De minden bajnokságban akad szimpatikus csapat, pl Valencia, Dortmund, Ajax, Napoli, Inter.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Az lenne a vicc, ha megint Messi kapná az aranylabdát....
Nagyon jó csatár, talán a legjobb, bár én ezt így nem állítanám, mivel elég megnézni a válogatottbeli szereplését, nincs ott Xavi és Iniesta, hogy a lehető legjobb passzokat adják neki, amit gyakorlatilag bármelyik hasonló kaliberű csatár értékesíteni tudna és nem ér el semmilyen eredményt, örül, ha valahogy sikerül 1 gólt lőnie egy torna alatt....Pedig az Argentín válogatottban is elég jó focisták vannak....
Ronaldo a tegnapi (le)szereplése miatt lett talán esélytelenebb, de szerintem mindenképpen Xavi érdemelné meg az aranylabdát, mivel ő a klubcsapatában és a válogatottban is fenomenálisan teljesítPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #5260 üzenetére
Olvastam egy elemzést, hogy azért fogja megint Messi kapni, mert Ronaldo most sem olyan jó, mint ő, és ez igaz is, Xavi meg azért nem, mert kiváló játékos, de nem olyan "látványos" amit csinál, és ilyennek nem adják. Pedig szerintem is megérdemelné. A válogatottban valóban nagyon gyenge Messi, magához képest. De ott Ronaldo sem villog.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ezért is kéne Xavinak kapnia, mert bár ő nem játszik olyan látványosan (bár ez ugye posztjából fakad, hiszen ő irányító középpályás, nem csatár és azért olyan passzokat szokott adni.... ), de ő az, aki stabilan játszik mindehol és tavaly is Messi kapta, tehát ez mégegy érv ellene
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Mr.Csizmás #5258 üzenetére
Mi az a mediterrán foci?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ForRedGlory #5265 üzenetére
te úgyse értheted
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
máyköl
veterán
Messit nem bírom én sem. Szerintem egyáltalán nem a világ legjobbja, vannak nála bőven jobb játékosok (Rooney, Cr. Ronaldo {jó formájában}, Drogba, Kaká, Xavi, Henry, stb.)
Messi sem rossz, de közel nem a világ legjobbja szvsz.
Real sikert vártam én is, gyűlölöm a Barcát.
OFF: Rooney elvileg tárgyal a Real -al...
-
ForRedGlory
félisten
válasz Mr.Csizmás #5266 üzenetére
Akkot probaljuk meg hogy megvalaszolod
-
Ragnar95
félisten
Azért kaká és Xavi más poszton játszanak, mint Messi, Ronaldo, Rooney, Drogba és Henry
Amúgy Henry már teljesen kiöregedett, sajna Drogba se fiatal már...
A Realnak szerintem nem lenne semmi szüksége Rooneyra, ott van Higuain,Benzema,Ronaldo....A végén még az lenne belőle, mint Torresből lett a Chelsea-ben, én azt a vásárlást se értettem, főleg ennyi pénzért....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Szerintem felesleges lenne, jó ez a mostani keret így, ahogy van
Amúgy azon csodálkoztam tegnap, hogy a Barca a David Villa helyén az Alexis Sanchezt játszatta,de sajna kifizetődött Guardiola döntése De mostmár a Barca-ra se lehet azt mondani, hogy semmit nem költ játékosokra, vásárolnak már ők is elég rendesen, ld. Villa, Fabregas...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ice!?
őstag
-
Ocarina
aktív tag
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
gzbotii
nagyúr
Hali sracok.
Uj vagyok iPhone teren, volt mar egy jopar telefonom [android, WP7] de ilyen meg nem.
Tudnatok adni par hasznos tippet a keszulekkel kapcsolatban es persze egy par alkalmazast is ajanlani mert ures a telefonKoszonom elore is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
plus44
veterán
válasz gzbotii #5288 üzenetére
szifon.com
iphone felhasználók szakmai topikja 1. hsz
google
youtubeOlvasgass, keresővel keress a fent említett MA topikban. Az alkalmazásokkal kapcsolatban pedig: ajánlhatom én neked a agyaggalamblövő appot, de ha nincs ilyen irányú ambíciód, akkor sokat nem érek vele. Keresgess az App Store-ban 1-2 óra alatt tele lesz a telód hidd el.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ice!?
őstag
Na nem vont le egy Ft -ot se. Data Control letölt, felrak, és hávájdizsi : D
-
Ice!?
őstag
válasz korpicschess #5291 üzenetére
Láttam, bár úgy tűnik elfelejtettem megköszönni, amit ezúttal pótolnék is.
Illetve megerősítettem az igazát.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
csak gondoltam tudok mondani par olyan app-ot ami mindekinek elmegy, lehet ra igeny. A WP7 es Android marketen otthon vagyok en pl tudnek mondani ottani emberkenek olyan app-okat amikt azert erdemes leszedni.
De akkor marad a kotoraszas.
Amugy itt van olyan app ami tudja szamolni az aktualis adatforgalmat?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
opeter87
senior tag
válasz gzbotii #5293 üzenetére
Szia!
Én ezeket az appokat használom, hátha hasznos lesz egy kettő:
Facebook
foursquare
flipboard
műsorújság
portfolio.hu
duna mobil
tv24
mozi24
tv2.hu
atv.hu
QRReader
Mobilvásárlás (ez asszem T-s)
Szifon.com
iPHUpper
Twitter
hir24
nol
hvg
fn24.hu
origo
árfolyamok
sport24
traffic4all
bpmenetrend
navigon (t-s)
kb. ennyia kérdésedre a válasz:
Ma ingyenes a My Data Manager nevű progi, ami nagyon jól adatforgalom számláló (3g-wifi külön, meg limitet lehet beállítani, meg stb.) -
gzbotii
nagyúr
válasz opeter87 #5297 üzenetére
koszi, de most beszeltem egy haverrel aki azt mondta, h o is pont igy jart volt a 3GS-evel amikor frisstitet es szervizben az ujraszoftolas oldotta meg a bajt
hat nem indul tul fenyesen a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest