- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
-
korpicschess
veterán
Buli van?
A jobbaknak meg jött az új telója. Bár kicsi a kijelző egy kicsit, de azért jó lesz... Legalább elfér a zsebemben.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Malachi
addikt
válasz Ricardo #4650 üzenetére
hogy én is beleokoskodjak a témába kicsit, hátha újat tudok mondani:
az ilyen nyilvánvaló esetekben, amikor valaki tényszerűen paraszt velem szemben (értsd, a nő, aki az arcomba fújja a szaros cigifüstjét) általában elmondom a parasztnak, hogy paraszt és kacagva odébb állok. képtelen vagyok egy nyilvánvalóan buta/arrogáns/hülye ember miatt felbosszantani magam, egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet, bármit is csinál. mondhatjuk ez úgy is, hogy nem alacsonyodom le a szintjére.
amúgy biztosan előfordulhat olyan helyzet, hogy tovább is mennék (pl. ha valaki a barátnőmmel lenne közvetlenül aljas) de az más szerintem. én a barátnőmtől is elvárom, hogy ilyen esetekben, mint a cigis, ne vegye fel és ne álljon le vitázni egy szellemi topronggyal. nincs annál kínosabb, mint egy hülyét oktatni. eredménye amúgy sem lesz különben. ja, maximum beverhetem a képét, de akkor én is olyan lennék, mint ő.
az agresszió semmire nem megoldás, bunkók ellen sem sajnos. ez az én véleményem.
-
GALARDO
addikt
válasz Ricardo #4594 üzenetére
Jézusom mi van itt. Na de, hogy engem is lehessen még jobban rühelleni.
-Én meg eltöröm az orrodat ha nem mész odébb.
-??????? (azt a döbbent arcot nem felejtem el), halk tessék? kiséretében
-Azért mert én vagyok az erősebb!!!Kemény! Le tudnál ütni egy nőt, férfi létedre? Gratulálok!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Jadro
veterán
válasz Malachi #4653 üzenetére
Ez jó megoldás. Vannak azonban olyan napjai az embernek amikor már a sokadik hülyén van túl és egyszer azt mondja: Megállj! Egyszerűen elfogy a türelem és a sokadik esetnél már nem megy arrébb az ember, mert miért kell nekem ezeknek az idiótáknak a hülyeségei szerint élnem? Ilyenkor jön a kitárgyalt eset.
Egyébként, tényleg a te megoldásod igényli a legkevesebb energiát és időt. Ezeket inkább fordítsuk azokra akik megérdemlik.
GALARDO: Akkor most te is olvasd el az egész sztorit és ne kiragadj egy mondatot. Tényleg ismét le kell lfutni ezeket a köröket? Ma már sokszor megtettük. Ennyit bírtál leszűrni az egészből, vagy csak próbálod szítani a feszültséget? Trollkodni persze mindig könnyebb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
David75
őstag
Malachi, Gallardo: Köszönöm nektek, hogy vagytok ennyire értelmesek és megnyugtattok, hogy vannak hozzám hasonló férfiak, úriemberek. Bár alapvetően lehet hogy mégis a wizzair.com-on kéne inkább nézelődnöm mint itt.
sagit,kutkut,razor: Szerintem fején találta a szöget Gallardo fó rumtárs.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Mr X
veterán
Megint sikerült újra felhozni a témát, ami már kezdett leülni...
-
Jadro
veterán
Szerintem is kitárgyaltuk oda-vissza, bár ugye ha valaki tud még értelmeset hozzáfűzni, akkor a téma sosem halott. Lehet erről is érdemben beszélni. Persze ha valaki csak azért hozza fel, mert potenciált lát egy kis kardoskodásra, érdemben pedig jottányit sem tesz hozzá, arra most mit mondjak? Részemről léphetünk tovább, bár ezt mondtam pár oldallal ezelőtt is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Mr X
veterán
Akkor megpróbálok más témát felhozni.
Mondjatok nekem valami megoldást arra, hogy különböző kiterjesztésű e-bookokat tudjak olvasni az iPhone 3G-men. Tehát nem Store-ban vásárolt könyvek, hanem itt csücsülnek gépen.
Stanza-t próbáltam, elindul és azzal a lendülettel ki is lép. iBooks-nál nem tudtam hozzáadni a könyveket gépről. Egyéb tipp? Jelenleg iOS3 van fent, de ha azon múlik, feldobom a 4-et.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A veszekedést és egymás sértegetését fejezzétek be !
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezzel kapcsolatban megtörtént esetet hoznék fel példának...
Anno harminc évvel ezelőtt, egy a vasútnál dolgozó idősebb embertől kérdezte a szomszédja:
"Igaz-e Miklós bácsi, hogy minden vasutas bolond?" Nem kötekedésképpen tette föl a kérdést, a "hölgy " észbeli képességei nem indokolták, hogy fölfogja a kérdés képtelenségét....
Mire az öreg. "Igaz ám, kedves, de még minden szomszédjuk is, jobbról balról a hatodikig ..."
"Ne mondja már Miklós bácsi, akkor még mink is azok volnánk?" "Azok ám kedves, bizony!"A másik a közismert a Fekete István Téli berekjében is olvasható:[link]
Elegánsan is meg lehet oldani az ilyesmit.....
-
Ricardo
titán
Végre valaki.
"az ilyen nyilvánvaló esetekben, amikor valaki tényszerűen paraszt velem szemben (értsd, a nő, aki az arcomba fújja a szaros cigifüstjét) általában elmondom a parasztnak, hogy paraszt és kacagva odébb állok."
Ez történt volna ha odébb tudok állni. Két sajtos tejfölös lángos, szatyrok, hátizsák miatt ez nem volt opció.
"hülye ember miatt felbosszantani magam, egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet,"
Én is röhögtem. Esélytelen lett volna elmagyarázni hogy idióta, pont azért már idióta.
Galardo
Kemény! Le tudnál ütni egy nőt, férfi létedre? Gratulálok!Pár méterrel arrébb álló párja (feltételezem az volt mert együtt távoztak) sem szólt semmit.
Látom kivettél egy mondatot és ferdítesz.Hoztad a formát. (juj mit mondtam szaladj jelentsd).
A lényeg nem azért szóltam be neki mert nő, hanem mert egy arrogáns seggfej volt, és megtettem volna akkor is ha egy férfi.
A lényeg azon volt hogy ott dohányzik ahol akar mert joga van én meg beverhetem az arcát mert erősebb vagyok. Tehát az hogy ő pont leszarja mit szeretnék, én meg pont leszarom mihez van joga. Erről szólt a történet, amit a tahó bagósok téma miatt írtam le, de látom néhány igazi férfi nem tud mit kezdeni vele.
Itt én is befejeztem VÉGLEG ezt a témát mert ha egyesével jönnek pár óra elteltével a gavallérok ez örök téma lesz.SZÉP ESTÉT!
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Iomega
addikt
Szép estét fórumtársak!
Egy olyan szituációt, amit próbáltatok megbeszélni, illetve kifejtettetek, arra annyit írnék csak...
Voltam már hasonló helyzetben, vagyis kerültem hasonló szituációba, aki azt mondja , hogy nem, az minden bizonnyal nem állít igazat, vagy itt jön az, hogy hihetetlen, de mégis igaz. Na de ami késik nem múlik. Persze próbáljunk pozitívan élni, gondolkodni, még, ha sokszor nem is megy olyan könnyen, ezzel redukálni lehet az ehhez hasonló eseteket.
Számomra a legjobb megoldás az, hogy odébb állok, mert ugye az okos enged, szamár szenved. Nagy ívben elkerülöm a efféle szituációból létre jöhető vitát, konfliktust, mert azt nagyon nem szeretem. Ha az ember felismeri, hogy egy adott személy az ő értelmi szintjéhez képest alul marad, akkor már eleve reménytelen, vagyis nincs értelme szóba elegyedni, megkérni bármire is, hisz vita nélkül úgysem ússza meg az ember.
A vita, az számomra nagyon negatív tényező, én viszont próbálom csak a pozitív dolgokat magamba szippantani, a negatívot kizárni amennyire csak tudom. Tehát nem megyek bele a sötétség birodalmába.
Feltöltődni szeretek, a negatívumtól csak merülnék. Természetesen, vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kikerülni, muszáj megoldani úgy, hogy az adott személlyel kommunikálni kell, de a mostani eset az nem erről szól, az már egy másik történet. Remélem sikerült valamit ez ügyben segítenem.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
ForRedGlory
félisten
válasz Ricardo #4678 üzenetére
"Nem is akartam vele nálad bevágódni."
+1... sablonos a szőröd, egyfelé áll, nem punk
Amúgy meg amit írsz az nagyjából így is van, és Jadro mondta meg a tutit az első bekezdésben. Marha szép dolog az álszentség, meg az önámítás, de az ember is csak egy pontig tűr, után jöhet a Jóisten is, azt is elküldi a picsába, ha olyan hangulatban kapják el, vagy bal lábbal kel fel. Pláne a cigivel kapcsolatban, ha a pofámba füstölne egy ilyen nő, és ilyen flegma lenne, szerintem sokkal finomabb én sem lennék. Szívbaj a sajkát egészségtelen bagóját, de tisztelje már meg azt aki nem akar passzív dohányos lenni. Azok után meg pláne, hogy édesanyám rákos lett emiatt (felépült), és tudom min megy keresztül egy rákos pl a kemo során. Na ezt nagyon nem szeretném megtapasztalni, és ha valaki gusztustalanul a pofámba füstöl arra ugranék. Konkrétan ha bagós megy előttem, nem veszek levegőt, amíg meg nem előzöm, vagy le nem maradok. Undorító dolog. Megértem, amit írsz, de ez nem utópia...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest