- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #4450 üzenetére
Ha ők jönnek akkor 3-4 moderátort is kell hívni. Mert itt senki sem tud viselkedni, én meg aztán a legkevésbé főleg ha iszok
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Mr.Csizmás
titán
válasz David75 #4451 üzenetére
úgy érzem remekül meg fogjuk érteni egymást
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #4452 üzenetére
Hát. Ha nem hozom a barátnőmet akkor nem vernek meg az ő beszólásai miatt
Az hogy a hölgy még 2x beképzeltebb és 3x bunkóbb meg flegmább mint én. És beszólogat akárkinek. De olyanokat...
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Egy sörözésért ennyit tuti nem utazom. De nektek jó szórakozást.
Igaz azt sem tudom sört mikor ittam utóljára. -
Stiegliz
tag
lehet csatlakozni ehhez a happy hour.hoz?
am mikor lesz ? -
rachmaninoff
aktív tag
Korán reggel a hideg ráz az ilyenektől: "nemdohányzó hely"
Szerk.: hejesiraas
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz rachmaninoff #4459 üzenetére
Hogy oldja meg valaki a sör ivást vagy egy tartalmas beszélgetést cigi nélkül?
-
Mr.Csizmás
titán
[link] erre gondoltam mondjuk, asszem itt lehet tolni a dohányt.
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #4461 üzenetére
Ez hol is van? Ismerős talán voltam már ott, de telefonról nem nagyon akar megnyílni mert le alig van térerő.
Ricardo: Nehéz elképzelni. Mondjuk én nekem hétköznapra elég 3-4 szál. Inkább beszélgetni, meg iváshoz kell sok.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz Mr.Csizmás #4464 üzenetére
Akkor a deáktériben lehettem már egyszer. Csak valószínűleg részegen nem hagyott nagy nyomot bennem.
Ricardo: Sokszor az értelmetlen dolgok esnek a legjobban. Alapvetően nem kell hogy mindennek értelme legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz David75 #4466 üzenetére
"Ricardo: Sokszor az értelmetlen dolgok esnek a legjobban. Alapvetően nem kell hogy mindennek értelme legyen."
Ebben egyetértek. Ezt viszont máshogy látjuk. Nem akarok egy raklap pénzt kidobni arra hogy hamutartót csináljak a számból.
Nem vagyok a dohányzás ellensége, de sajnos rengeteg tuskó dohányossal futok össze nap mint nap Utcán, megállóban, közöségi (kávézó, kajálda) helyen.
-
David75
őstag
válasz Ricardo #4467 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek. A pénzügyi részével meg azzal is hogy sok a bunkó dohányos. Én például nem tudom felfogni miért kell eldobni a csikket az utcán. Én mindig kidobom. Kb tele van kukákkal a belváros de mégis eldobják a földre. Mondjuk az elitista nem dohányzokkal is van bajom akik lassan már a saját lakásomból is kitiltanák a dohányzást.
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #4461 üzenetére
Jónak tűnik, de ki teleportál fel Debrecenből?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
-
Ricardo
titán
válasz David75 #4468 üzenetére
"Mondjuk az elitista nem dohányzokkal is van bajom akik lassan már a saját lakásomból is kitiltanák a dohányzást."
Ez a boszorkány üldözés a másik véglet.
Én azokat ütném akik kocsiban szívják a bagót, vágni lehet a füstöt, hátul meg ott a gyerekülés benne egy pár éves gyerekkel. A másik, aki még a busz megérkezésekor, még egy utolsót beleszív fellép a buszra lazán visszapöcköli a csikket a megállóba, és a buszon lévő tömegbe fújja a füstöt.
-
Ragnar95
félisten
Microsoft-A Siri csak marketing, a TellMe előbb volt
Asszem az összehasonlító videó magáért beszélPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ForRedGlory
félisten
Isten ments...
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #4477 üzenetére
Ez egyszerűen óriási
Nem vettél egyet?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
válasz korpicschess #4477 üzenetére
uuh, ez állat. gondolom milyen érintőképernyője lehet. lapos festett műanyag gombok, vagy nem is tudom. ennyiért simán megvenném, mutogatni a haveroknak.
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #4480 üzenetére
Amúgy melyik Tescoban láttad, lehet elmegyek veszek egyet poénbólPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #4482 üzenetére
Annyit azért nem ér nekem
Remélhetőleg van valamelyik pestiben is, majd megnézem,ha lesz időmPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Stiegliz
tag
tudom nem ide tartozik, de nem találtam semmi hasznosat.
led tv-t szándékszom venni, viszont iphonom, és mac-em van, tehát ezekhez szeretném hozzákötni, és ha lehet megavideot is szeretnék rajta nézni.
( értelemszerüen a samsungot hozzá tudom kotni a pc- és a samu telehoz is , de pl fonhoz is ? )
és nem mellesleg melyik márka melyik tv -je jobb ? -
ForRedGlory
félisten
válasz llaszlo #4488 üzenetére
Ebben kivételesen egyet értek. Rühellem az összes bagóst... Még azért ott tart a világ, hogy aki egészségesen akar élni, azt jó lenne hagyni. Tudomásul kellene venni a bagósoknak, hogy aki cigizik nem mehet be közösségi helyekre, mert ugye van az hogy passzív dohányzás. Aki cigizik, viselje a következményeit.
-
kutkut
addikt
-
sagit
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
na ittvagyok bubikáim, mikor jönnétek sörözni?
épp wellnessezek szoboszlón, hétfőn is
philoxenia (ha olvasod) asszem láttalak, 565-2-vel haladtam, kocsma utáni kocsiban.
-
David75
őstag
válasz ForRedGlory #4489 üzenetére
Szerintem meg ez a nagy élni és élni hagyni elv terjedjen ki arra is hogy a nem dohányzok fogják fel hogy a dohányzóknak is joguk van közösségi helyekre járni. Tehát legyenek dohányzó és nem dohányzó szórakozó helyek,éttermek és kocsmák/bárok/pubok is.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #4493 üzenetére
Hol vagy, mi nyáron voltunk ott barátnőmmel.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Mr.Csizmás
titán
válasz David75 #4494 üzenetére
engem nem zavar, hogy dohányzol, gyere nyugodtan a találkozóra, akkor hozom én is a szivarjaimat a többieknek: ezen a témán ne ugorjunk egymásnak, elég vér folyt itt már.
písz. Jézus él.
plus44 napsugár hotel
szombaton 1500ért van éccakai fürdőcske az élményben, megyünk
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
válasz korpicschess #4495 üzenetére
Olyan 4 éve de nekem ha nem iszok akkor 1-2 doboz elég egy hétre.
-
ForRedGlory
félisten
válasz David75 #4494 üzenetére
Már bocs, de ha az én véleményemre vagy kíváncsi, örüljön a bagós hogy nem köpik le az utcán... ilyen szándékos önpusztító életmód több mint szánalmas... remélem jól megsarcolják a dohánytermékeket, ennél is jobban. Csak azt kívánom, hogy mindenki egye meg amit főzött.
Azt látom nem fogtad amit írtam. Aki cigizik, viselje következményeit, aki meg képtelen kibírni bagómentesen egy szórakozóhelyen/étteremben (ahol meg van bagós részleg, legalábbis a jobb helyeket) 2-4 órát, és lusta kimenni elszívni egyet a szabad ég alatt, mely helyett osztja az észt, az meg is érdemli a sorsát.
Lehet kissé nyers lett a hsz, de kb. ennyire nézem a bagósokat normálisnak...
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz David75 #4498 üzenetére
Akkor még időben vagy, hogy letedd. Bár gondolom nem áll szándékodban, mert úgy beszélsz, mint aki iszonyatosan addiktív. Sry, no offense, csak így jött le.
szerk: Nyílván nem akarlak "téríteni" meg hasonlók, elvégre felnőtt ember vagy.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Elite: Dangerous
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest