- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Igazából én nem adtam volna ki ennyi pénzt egy tokért, de mivel megkaptam, így nem mondtam nemet rá természetesen
Amúgy tényleg nagyon jó tok, nem nyúlik egyáltalán, nem nehéz levenni se és tényleg jól védi a telót, még a gombokat is
Az egyedüli gond vele, hogy így nem tudom fél kézzel állítani a némító pocköt ( vagyis tudom, csak kicsit nehezebb), mert akörül is ott a tok ( ezt magát nem védi, de tényleg csak annyi helyet hagytak neki kb, hogy állítani tudd). Meg a power gombot meg kell szokni, hoy kicsit más érzés így benyomni.
ittakary: én ha bumpert vennék, csak olyan jöhetne szóba, amin annak gombok, mert különben nehezíti a kezeléstPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ittakary
nagyúr
Köki, C&A előtt. Nekem ez kb a világ vége (IV kerületben lakok) de most az egyszer belefért...
icecave: pedig egészen jól néz ki Amúgy pár hete nem értettem, mi a bánatnak rendelsz ennyi tokot... De lassan nekem is egészen emberes gyűjteményem kezd kialakulni: narancs bumper, kék bumper (úton idefelé - ebayes), fehér Ultra Slim (2 db - egy Vateráról egy Ebayről)...
De ez az ultra slim egyelőre nálam ultra fail... Nem bejövős, szóval szerintem megy apróra :-/ Apunak viszont kifejezetten tetszett, hogy ilyen szorosan illeszkedik, és hogy fehér tőle az egész teló
-
máyköl
veterán
válasz ittakary #5855 üzenetére
Ja, fél3, mi?
Én voltam veled, a feketét én vettem át...Szerintem nekem is megy apróra.
Ott kezdődött a baj, hogy alig bírtam feltenni, kicsit ki is lazult az anyaga, és a széle picit eláll. Nekem pedig a vastagabb fajta bumper jobban bejön, azért veszem a bumpert, mert túl vékony nekem a kezemben az I4.
Ráadásul ez az ultra slim nem fogja vissza a térerőproblémát, és a leejtést sem tompítja. Innentől kezdve nincs az ég világon semmi értelme.
Azt hittem legalább dobozt kapunk hozzá, nem egy borítékba kapjuk.No mindegy, elnézést, hogy belerángattalak egy rossz üzletbe, én is többet vártam ettől a toktól. Megy vaterára, aztán szerzek egy normális bumpert valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Jajdehülyevagy. Há' ménem szóltál?
Felrakni én is alig bírtam, sőt majdnem hívtam is a srácot, hogy ez mi a fax? Rá se megy Aztán egy kis tornáztatás után ráment Amúgy nekem is pont ez az ami nekem is jobban tetszett a normál bumpiban: zsebben megfogva segítette a kiemelést
Bazze mit helyesleg itt egyenként: full ugyanezt gondolom én is Leejtésről, vastagságról, csomagolásról...
Nem para. Előfordul
[ Szerkesztve ]
-
Phantomhive
aktív tag
Uraim, valakinek van ismerete, tapasztalata ne adj isten ismeretsége vodafonenál?
Szeretnék beszerezni náluk egy iPhone 4S 16G/black készüléket, mert részletre kedvezőbbnek tűnik a legolcsóbb konstrukcióban, mint a T-Mobilenál, de akárhova telefonálok, nincs sehol senkinek.
Valami tipp, hogy mikorra jöhet esetleg vagy valami központi boltot ismertek, ahol a legnagyobb eséllyel találok? Olvastam a neten, h a külvárosi és vidéki vodafone és t-mobilok ilyen magán kézben futó boltok és előfordul, h +költséget is felszámítanak, amit viszont nagyon nem szeretnék + valami foglalót is olvastam, amiről a weboldal sehol nem tesz említést.Valaki valami okos tanáccsal el tudna látni?
(nincs vodafone előfizetésem, telenort készülök otthagyni; s érdeklődésképpen bementem t-mobilehoz, ahol elhajtottak, h nem kapok telefont részletre, mert nincs t-mobile előfizetésem.. bezzeg t-home(net,tv,vez.telefon) már van platinakártyával együtt, de az nem jó neki)
Még jó, hogy egy cég[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Ragnar95
félisten
válasz Phantomhive #5865 üzenetére
Nekem van
Központi iroda nem igazán van, de az Arenában lévő bolt és talán a Westendben lévő is hivatalos Vodafone bolt, nem csak viszonteladó, így ott tuti nem számolnak fell +költséget, az előlegről nem tudom, hogy van-e és ha van, mennyi, de szerintem ezeken a helyeken tuti lesz teló, mert már lecsengett a nagy roham, de a biztonság kedvéért telefonálj oda előre és kérdezz rá a dolgokraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Holnap ha minden igaz veszek is egy normális bumpert...
-
b4zsi-
őstag
válasz korpicschess #5874 üzenetére
Ebben is elég mélyen van a némítógomb legalábbis képen! A narancssárgánál szebb!
-
máyköl
veterán
Kicsit homo...
-
Ragnar95
félisten
Alig...
Amúgy azt vágjátok,h az egyik programozó az eredeti Mac csapatban azt akarta, hogy egy nyúl ugráljon a kurzor után, amikor az gyorsul és Jobs vetette el az ötletet, mert szerinte túl buzis a nyúl? Erről a bumperről jutott eszembePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
Menjetek már Alig buzis
-
b4zsi-
őstag
Hát nekem ugye már a T -be mondta a faszi , hogy remélem nem fehéret kell hoznom...
-
nggabi
félisten
köszönöm a JB-es válaszokat...
"szenyor dzsíííí"
-
Phantomhive
aktív tag
-
b4zsi-
őstag
Esélyes, mivel megmutatta a sajátját ami ripityára volt törve... Biztosítás semmi 48 000 ft neki a csere.... Az az érdekes ha fizetes a havi biztosítást akkor is 24 000 ft a készülék cseréje... Mondjuk ha 1 év után törik ketté ugyanott vagy biztosítással mint nélküle...
-
Ragnar95
félisten
válasz Phantomhive #5884 üzenetére
Szerintem igen
Akkor gondolom nem rendelnek eleet v még mindig nagyon sokan veszikPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
Eléggé pang pár napja a free my apps. Nekem még mindig jelzi a text freet meg a Giltet( nem az ipad verziót) , de már nem tudom letölteni mert nincs fent a Storeba... Remélem még fognak jönni sponsor appok. Ti pontban hogy álltok?
-
Ragnar95
félisten
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
Jó, hogy felhozam mintha meghallgatták volna a freemyappsnál. Jött két app mindkettő 150 kreditet ér. Töltsétek őket
-
Ragnar95
félisten
Ez elég fura
Akkor mindenkinek egyedien adna szponzor appokat....?
májköl: 5db-ot? Ezelőtt te mikor töltötted le utoljára a szponzor appokat?Amúgy lehetne azt csinálni, hogy belinkeljük ide az oldalt,amikor megjelenik 1-1 új szponzor app és 1-1 ember egymás linkjéről tölti le az appo(ka)t és akkor kölcsönösen kapnak 50-50 pontot
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest