-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nem, azsem tiltott.Minden, ami JB-vel kapcsolatos, szabad itt, csak a szoftveres függetlenítés, tehát unlock a tiltott
RazorGTR1: eddig még tőlem se szerencsére
májköl: én eddig még csak egy dolgot rendeltem eBayről, azt is anyámnak, az olcsó is volt és gyorsan is megjött, csak anyám kitalálta, ez mégsem jó neki, de amúgy teljesen rendben volt a termék mindig top-rated seller-től vásárolj és akkor sokkal kisebb az esély a "kudarcra".Amúgy a pénzt visszakaptad?[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Őszintén? Max 17nek.
Mi volt az ebay-el? Hogy fizettél, mennyi minősítése volt az eladónak, hol akadt el a dolog? Mert paypal miatt 30 napig védve a pénzed is, frissítik is a státuszt, mikor adták fel, stb. Tehát nagyon nem tudod megszívni...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Mr.Csizmás
titán
viszont a matchbox volt az ász.
akinek nyitható ajtós volt, az már elit volt, a felhúzhatós (visszahúzhatós) volt a korszakban a presztízscucc
máyköl erre találták ki a "report" funkciót (nem ez a neve, de van ebayen is)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
Légyszíves részleteket is! Mert azon oknál fogva, amit előbb írtam, érdekelne, hol "csúsztál el" mégis.
Mr.Csizmás: nekem volt már zsinóros-távirányítós autóm is. Akinek az első kereket is lehetett az irányítóval kormányozni, na az volt az igazi ász.
A very best of akkor is a felhúzhatós csipegetős kiscsibe volt, kb. hetente tönkretettem egyet, de nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi, elolvastam. Hát, ha státusza is shipped, meg minden, akkor a postán megtetszett valakinek. Tudnék mesélni, IS-ek, meg ilyenek tűntek el, mert megtetszett valakinek. Az igazi gáz akkor volt, mikor az ajánlott csomagom aláírta a postás, hogy átvették (a címzett helyett), a csomag meg nem érkezett meg... balhét csináltam belőle, erre pár hét után egy tök más dobozban és csomagolásban odakerült rágumizva a címzett ajtajára a küldemény. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz Mr.Csizmás #3307 üzenetére
Gazdagok. Én csak fakutyáztam télen, az év többi napján pedig Jengáztam magammal.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ragnar95
félisten
Az fura Pedig azthinné az ember, hogy olyan eladó nem ver át Írtál neki eBay-en, hogy hol a terméked?
Mr.Csizmás: én a matchboxokat nem szerettem annyira, nekem 1:32-es autóm volt egy csomó, azokkal raktam tele a szőnyegemet állandóan, mert ugye azis olyan volt, amin volt út Nálunk alsóban a Beyblade volt a menő, nekem még pisztolyalakú kilövőm is volt
plus44: most bezzeg már te is a "sznob" iPhone tulajok között vagy[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Nagyon úgy tűnik, nem fogom megvenni, azt a kihangosítót.Olvasgattam kicsit, és állítólag nagyon rossz a hangminősége.
icecave: Igen.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r4z
nagyúr
válasz Ragnar95 #3312 üzenetére
Beyblade, ne is mondd Még mindig megvan az arénám meg a fekete pörgettyűm, amivel mindenkit levertem, 2 pörgettyűt ketté is tört ez a cucc a fémgyűrűt leszámítva Meg volt rugós talpú és villogós is, nomeg olyan, amit fel lehetett húzni és landoláskor felpörgött elég izmosan
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
Pfff... modern játékok, rá kellett google-znom,hogy mi is ez. Mondjuk érthető, 13 évvel vagyok idősebb, mint te. Nekem a másik legjobb elfoglaltságom nyáron falun az volt, hogy darazsakat füstöltem ki az összepakolt blokktéglák réseiből (bár ez kortól és "évjárattól" független,ha belegondolok).
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nekem is megvan még a padláson 2 aréna+ legalább 10 beyblade és 5 pörgettyű, ebből 1 pisztolyalakú
icacave: jó dolog is az bár nekünk egyszer haverokkal táborban sikerült a faháznál csinálni ezt és elkezdett a ház is füstölniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Megtaláltam a legjobb ragozást itt PH-n :1-ső rész
-
GALARDO
addikt
Közben rájöttem, hogyha beszerzek egy konzolt, akkor kéne valami tv is. Valaki otthon van ebben a témában? LED, LCD, vagy esetleg Plazmát érdemes-e venni? Mivel ez már nagyon off, ezért privátban, vagy ha adtok egy linket, hol lehet ezt kivesézni, akkor azt szívesen fogadnám.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #3330 üzenetére
Ja, késéssel, bevilágítási hibákkal, szürkés feketével meg csapnivaló színekkel biztos jó az LCD... LED-re ugyanez vonatkozik, ott se igazi a fekete.
A beégés meg hatalmas mítosz mára, esetleg akkor ég be valami ha 5-6 órára a képernyőn "felejted" a teljes Windows desktopot nyitott böngészővel meg nemtudoménmivel... de ugye ilyen nem fog történni, a ghostin (amire te gondolsz) meg olyan amit 2-3 perc mozgó tartalom kiszed.
Játékra meg, hát az hogy a plazmapaneleknek gyakorlatilag válaszidejük sincs, eléggé topmezőnybe hozza ilyen téren (is) ezt a tévéfajtát.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #3332 üzenetére
A sima LCD tv-ken nincs clouding és a jó LED-eseken se És ha jó minőségű LCD-t veszel, akkor a fekete is fekete a prémium kategóriában
Viszont az fura, hogy ha annyival jobb a plazma, gyakorlatilag miért csak a Panasonic koncentrál azokra és mindenki más az LCD-re?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz GALARDO #3325 üzenetére
Látom van egy szép kis banod, szóval inkább ide írok, nem privátban, azt nem látnád egy ideig.
Nekünk kb. 1 éve van LED típusú tévénk, karácsonyra vette a család. Teljesen jó az Xbox -hoz. Mi sokat nem gatyáztunk vele, bementünk egy műszaki boltba, megkérdeztük melyiket érdemes venni, azt mondták az Lcd most kezd kifutni, ezért hosszú távra jobb a LED, ez még nagyon új dolog. Alig volt árkülönbség, szóval hallgattunk az eladóra, és a LED mellett tettük a voksunkat le.
-
máyköl
veterán
válasz Mr.Csizmás #3335 üzenetére
Nem, ilyenkor mindent letiltanak...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #3333 üzenetére
"Viszont az fura, hogy ha annyival jobb a plazma, gyakorlatilag miért csak a Panasonic koncentrál azokra és mindenki más az LCD-re?"
Olcsóbb előállítás-bolti ár, plusz bejáratott név, mi más... abban a szegmensben ahová szánják az olcsó LCD-ket jobban teljesít a plazma... áh mindegy, inkább hagyjuk ezt a témát, felesleges hitvita...
Amúgy, a KDL-46HX820-t mennyiért vetted? Csak érdeklődésképp.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #3343 üzenetére
11 inches tévén a legjobb CoD-ozni
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #3345 üzenetére
Hú, azon a kétszáz inches cuccon tudnék ám játszani
-
r4z
nagyúr
Bocs srácok, de ezt muszáj volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest