- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #2946 üzenetére
A 4 a legunalmasabb GTA szerintem, érdektelen főszállal, pocsék grafikával... egyedül a multi az ami le tud kötni kipörgetés után.
Ja, ráadásul 2 platformon szarul fut...disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #2951 üzenetére
Érdektelen főszál? Szerintem ponthogy eléggé izgalmas és szövevényes a sztori, szerethető a karakter és vannak benne választási lehetőségek is... Pocsék grafika? Talán nem 1024x768-on kéne játszani és akkor átjönne a grafika... Kipörgetés után én semmilyen játékkal nem szoktam játszani, de a GTA IV-et simán kijátszottam 3-szor a választási lehetőségek miatt és utána is sokat játszottam még vele, mivel a modolással újra izgalmas lett a játék...
PC-n pedig igaz, hogy elég sz*r az optimalizáció, de ez a pc egyik hátránya és ez nemcsak a gta-nál van így...
joey20,Gebriel: nekem az SA pont kimaradt, aztán a 4 után elkezdtem, de úgy már élvezhetetlen volt a lövöldözés+ a grafika se vmi szép mai szemmel nézve és a gps is hasznos dolog a 4-ben...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #2954 üzenetére
"Talán nem 1024x768-on kéne játszani és akkor átjönne a grafika..."
2560x1600-ben játszok kimaxolva, lol.
A többi még mindig áll, sajna ez van, nekem annyira nem jött be... egyedül a két DLC dob rajta valamit, de ott is csak az acsivadászászkodás végéig jó az egész, utána max a multi köt le engem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr.Csizmás #2955 üzenetére
EFLC-t én mondjuk 2 nap alatt toltam végig, de elég jó lett ettől függetlenül Főleg a TBOGT-s fegyverek tetszenek
Jaja, bár trainerrel kicsit felgyorsul a galambvadászat...
tDr1v3r: az mondjuk már nemrossz felbontás milyen konfigod van, ami elviszi olyan felbontáson?
Ízlések és pofonok különbözők, nekem nagyon bejött és szerintem a játékosok 90%-a így van vele, de soha semmi nem tetszhet mindenkinek...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Akik a ködtől, csak a pattanásnyomogató ingyenes játékokat látják. Azoknak itt egy kis összeállítás.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr.Csizmás #2960 üzenetére
Az úgy mondjuk valóban izgalmasabb
Ha szeretsz autót vezetni, akkor viszont a Laguna Seca mod must havePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #2957 üzenetére
i7 920 @ 3.2GHz, 2x4GB DDR3@1600 ram (ADATA Gaming Series), MSI-féle GTX480 1,5GB GDDR5 RAM-al.
Nagyvonalakban ez az asztalim... tudom hogy nem a legjobb párosítás a kártya meg a proci, de ezeket tudtam beszerezni jó áron.(#2962) ittakary: Azon (is), de ott nem vittem ki a játékot. (Na meg, azt is talán ha májusban kapcsoltam be utoljára... )
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #2964 üzenetére
Azon már lehet játszani elég rendesen Nekem is kéne gépet újítanom, bár nagyban hajlok az xbox felé, mivel azon lehet 2-en is játszani, nemkell újítani és olcsóbb is, mint a gép...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
Üdv itt is!
Kérhetnék teljes feltöltésről körülbelüli időeredményeket? Akár privátban, akár itt.
1 hónapja meghalt a gyári, vékonyított töltőm, azóta gépről töltöm az iPhone-t. Tegnap hozzájutottam egy elvileg ugyanolyan specifikációkkal rendelkező, de utángyártott változathoz. Ez alatt az 1 hónap alatt gépről töltöttem, és nem figyeltem oda meddig tart, mert tudtam hogy lassabb. Viszont ezzel az utángyártott töltővel mintha ugyanolyan lassan töltene. 2 óra - 2 és fél óra között alakul 5-ről 100%-ra töltés. Gyárival gyorsabb volt szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Gebriel #2967 üzenetére
Mert sokkal nagyobb szabadságot biztosít Cydia-ból csomó dolgot megtudsz oldani, amit alapból nem, mert az ottani alkalmazások bele tudnak nyúlni az oprendszerbe és a rendszerfájlokba
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz korpicschess #2970 üzenetére
Annyira instabil mint a root... ugyanúgy a useren múlik hogy mit pakol fel és hogy használja.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz korpicschess #2972 üzenetére
Restore iTunes-ból a gyári szoftverre, vagy turkálsz egyet a fájlrendszerben valami 3rd party alkalmazással.
Kb ugyanúgy visszacsinálható mint Samsungnál, ha szar van akkor jöhet a KIES, vagy turi ADB-vel...Amúgy, WP7 is fel van törve, csak ott Chevronnak hívják a törést.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz Gebriel #2969 üzenetére
Itt olvasgass kicsit: Cydia tweak-ek, de írok azért pár példát is:
Az iOS5 beli notification center például már rég elérhető volt a Cydia-ban, sőt a locksreen-es kamera widget is, most pedig rendes widgetek vannak már a cydiában a noticenterbe, sőt pl ipod control panel is van
Az SBSettings is elég hasznos, mivel egy előremegadott mozdulattal (alapból ujjad jobbra vagy balra húzása a status baron) elérhetővé válik pár alapbeállítás (3G, Wifi, Adatforgalom...), amiket továbbiakkal bővíthetsz is, sőt a UISettings ugyanezt tudja és ha jól tudom, a noticenterbe épül be.
Én használom a Barrel-t és a Multifl0w-t is, előbbi animációt ad a lapozáshoz, utóbbi pedig a multitaskingot teszi mégjobban használhatóvá...
Az Activator is egy elég hasznos tweak, mivel betudsz álltani szinte bármilyen gombkombinációt vagy ujjmozdulatot és kitudod választani, hogy ezekre reagálva mit tegyen a készülék, sőt azt is betudod állítani, hogy mindig tegye, csak locksreenen tegye, csak springboardon, csak ipodban....
Még elég sok hasznos tweak van, nézelődj a fent linkelt oldalon ha kíváncsi vagy
joey20: szerintem jó lenne LA, bár nekem NY is nagyon tetszett, csak kicsit kicsi volt De London is elég jó lenne, a Prototype-ban megszerettem azt a várost, meg amúgyis szeretem Viszont szerintem fölösleges a több karakterrel az RPG vonal felé elvinni, de pl az SA-ból ismert "fejleszthetőség" meg normális testreszabása a karakternek ruhákkal nem lenne rossz megintPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
korpicschess
veterán
Mizu iOFF?
[link] (nem utalás.)Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #2986 üzenetére
Hozza a szintet a videó Ebben legalább nem főznek paprikás krumplit
Amúgy én nem bírom megérteni ezeket az embereket...Azért vár 14 órát, hogy ő kapja meg az első magyar iPhone 4S-t...Miközben ha megrendelné, kiszállítanák és max 0,5 nappal kéne többet várnia rá...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Solar_Wind
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2994 üzenetére
Jaja
-
GALARDO
addikt
Az viszont igaz, hogy az tényleg egy f*s.
-
ForRedGlory
félisten
+111111111111111111
-
GALARDO
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest