- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #138851 üzenetére
Itt van előttem egy glamour napos izé, tényleg nincs benne tévés euronics kupon.
Gondolom azért kérték, mert már félrerakták maguknak, ismerősnek a boltban..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #138852 üzenetére
Igen, oldalukon is csak ezek vannak glamour kuponnal, viszont külön akciójukban van más is, de az ugye nem igényel kupont.
-
ittakary
nagyúr
Csirkek aki jon Veletechre, majd holnap jelezze es koccanhatunk!
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #138851 üzenetére
168ezret bőven megér igaz, még akkor is ha nem az LG a szívem csücske, de magamnak nem kell tv, és főleg, hogy a homogenitási hábakat is állandóan lássam (merhogy zavar) bele sem mernék vágni magamnak.
Hát ez a kuponosdi jó kérdés, szerintem némi rábeszéléssel megoldható anélkül is elvinni még ha kérik is elsőre.
Kollegának mondtam reggel, hogy miután úgyis LG-t akar próbáljon ráugorni egyre ami még van az országban. Nemtom sikerült-e párjának elintézni, de reggel ment a nagy üzengetés
-
gyuromoj
veterán
Na kicsit nyomkodtam őket. Rendszer akadt elég szépen, de ettől függetlenül a kisebb verzió simán vállalható egy kézzel számomra. Nagyobb már neccesebb, de nem lehetetlen.
Ujjlenyomat olvasó elsőre kicsit kényelmetlen, de szerintem idővel megszokja az ember.
Android miatt nálam kiesett, de jó lenne valami ilyesmit látni ősszel almaektol.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Viszont utána megnéztem egy i7 Plust és ég és föld a különbség a kijelzőben. Szinte gagyinak hatott a nagy káva.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
agabe
addikt
válasz gyuromoj #138866 üzenetére
Tegnap en is nyomkodtam egyet.
Az akadozas valoszinuleg a kiallitott darabnal jellemzobb mint sajatnal, plusz a szoftver verzio is frissulhet meg.
Ami nekem legjobban tetszett (plus modell volt) a video lejatszas (akar youtube-rol) a teljes kijelzon valami pazar. Nem veletlen, hogy mozikban is kb ez (21:9 a moziban) a keparany, mert ez tolti be legjobban a latoteret, es ez az S8 plusnal is rendesen erzekelheto fektetett modban.
Ami nem tetszett az az ujjlenyomat erzekelo, mert az baromi x@r helyen van. Nem csak tul magasan, de a kamerat tapicskoltam inkabb mint azt. Megszokassal jobb lehet, de tuti ugyis ranyul az ember a kamerara.Maga a telo szep, kar, hogy kihagytak a sztereo kihangositast, jo, hogy van rajta jack csati, bigsby nem hallgat beszedre (vagy nem sikerult elohozni), elofordulnak megakadasok (igaz iphone-on is, de azon ritkabban), jo az uj launcher szerintem...hat elsore ennyi.
A plus egyertelmuen nagy nekem, nem fogott el must have erzes, a kisebbet majd kiprobalom azon meglatom, de pl. kamera nem igazan fejlodott (amit tudunk) viszont az nekem kellett volna, 60fps FHD-nal meg tud roccenni svenkeles kozben (ezt gondolom javitjak).
Kicsit jobban gondoltam, hogy tetszeni fog, de lehet, hogy csak kiegtem es nem erdekelnek most annyira a kisebb fejlodesek. Persze a kijelzo merete es aranya azert utos, esJa kijelzo aljan a kozepso ikont nyomkodva a rezgo visszajelzes mindosege elmarad iphone taptic engine-étől jóval. S8-on mindenkepp egy rezgest rezel ami nem gaz, csak nincs olyan jo mint a taptic.
Mas telohoz kepest jobb kinezet nem vitas, de nem ugy kellene hasonlitani mint [ezen a kepen] egy vilagos kavaju masik telefonhoz, mert sotet kavaval sokkal kevesbe tunik fel a dolog, ha kijelzon van tartalom akkor is, es miutan ugyis tokban lesz legtobb embernel hordva az egesz elmeny sokat redukalodik csak az also/felso kava az ami tenylegesen jol lathato lesz, hogy mashoz kepest milyen keves, szoval real time hasznalatban mar kevesse tunik utosnek a kulonbseg (mindegy hogy iphone vagy barmi mashoz nezzuk) az s7 edge-hez kepest pedig meg kisebb az ujdonsagerzet.
(#138880) madgie:
Bar csak 20-30 percet nyomkodtam, de nem volt olyan erzetem, hogy sokat nyomtam volna felre, igaz ket kezzel kell a plust hasznalni egy kezzel folosleges is probalkozni, mert nem fog menni sok esetben, max az alsobb reszen elhelyezett ikonok erhetok el, de osszessgeben nem volt az az erzetem, hogy mindig melle tudnek nyomni.
Igaz ez is hosszabb hasznalat soran derulhet ki igazan.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nálam meg Apple watch fejlemény:
Szép, jó, de felesleges luxus. Értesítések, stb. mind jók, de itt is az van, mint a telefonnál, egy idő után már mindig azt hiszed, hogy rezzent egyet, és a telefon helyett az órát ébreszted fel, hogy lássad, jött-e valami.
Edzés is rendben, szépen méri a pulzust, de pusztán ezért megtartani hülyeség, vannak erre olcsóbb megoldások (miband pl).Bár azt mondtátok nehéz eladni, felraktam a hirdetést, fél óra múlva már utaltak is, hétfőn adom fel meló után hazafelé jövet. Ennyire gyorsan még semmit nem adtam el. Igaz, eleve jó áron vettem és még kis plusszal is tudok kiszállni belőle. Szóval ha már mindenképp el akarom költeni ezt a pénzt, inkább veszek újra egy ps4-et, mert annak több hasznát veszem (igaz, nem állandó jelleggel).
Persze a héten történt más is, bejárós meló ugye, de ezzel nem untatnék senkit, mert nem hiszem,hogy bárkit is érdekel
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz GALARDO #138885 üzenetére
Persze, eleve úgy vettem, hogy kipróbálom és meglátjuk. Jó áron volt, annyit megért, hogy tegyek vele egy kört. A mindennapi életemben számomra nélkülözhető.
Még valami: az állandó bluetooth kapcsolat azért eszi az akkut, hiába mondják, hogy "Jajj, csak alig".
Nem tudom, egy miband2 elvan BT nélkül? Értesítések nem érdekelnek, csak az,hogy max edzéshez bekapcsolom, vagy valami, de amúgy sima óraként funkcionál-e? Majd ittakary megmondja, ő nagy miband-es, ha jól emlékszem ,illetve csak most, most watch-al nyomja.
B-L-A-C-K: Mindegy, ki kellett próbálni
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Esetleg valaki tudna egy kicsit segíteni?
Kinéztem egy cipőt és sajnos csak boltban lehet megvenni, mert online elfogyott. Valaki lakik Hervis közelében, aki esetlegesen segítene a vásárlásban?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
válasz -Ben- #138888 üzenetére
Előbbinél jól jött, bár meló alatt végig az asztalon van a telefon, inkább csak úton,hogy nem kell folyton kivenni zsebből.
Zeneléptetés macerás, akármit csináltam, előbb a számlapot dobta fel a telefon, így háttérből elő kellett hozni zeneléptetést (vagyis dockból).agabe: Itteni OFF-os kollégától vettem hdanit610-től.
Meló: egyértelműen furcsa volt ennyi idő után elkezdeni bejárni. Persze mák, hogy akkor megyek, akkor jövök, amikor akarok, én azt választottam, hogy minél előbb megyek (ált. 6-fél7-kor már bent vagyok, ehhez 4-fél5 körül kell kelni). Az elején elég sok dolog volt, sokminden végig kellett hallgatnom, amihez semmi közöm sem lesz (meg amihez persze igen): export control, vállalati management, it security, stb.
Rendesek, kedvesek, segítünk egymásnak, igazi csapatmunka van minden részlegen. Ahogy máshol is ahol voltam, itt is ingyen van minden kóla, fanta, gyümölcslevek, tea, kávé, tej, méz, minden sz*r, amiből persze nem ihatok.
Amit vicces,hogy ásványvíz nincs, "igyál csapvizet" alapon. Van valami gép, ami elvileg melegíti, hűti, meg szűri a vizet, de hogy abban volt-e szűrő cserélve valamikor is, nem vagyok benne biztos.A lényeg, hogy szokni kell még ezt, nyilván ez a normális egy embernek, de én ugye teljesen máshogy éltem eddig. Persze itt is alhatnék minden nap fél 9ig, de ki akar 10-re bemenni dolgozni, hogy a végén 7-8 körül érjen haza este.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Az hogy a fenébe lehet, hogy egyes appok frissítés nélkül is változnak? Pl. a FB és a messenger app is ilyen. Messengerben pl. az író „sáv” változott tegnap este óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest