- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #139951 üzenetére
Ha néhány havonta cserélgetném a telefonom én is vennék használtat, de amíg évekre tervezek vele addig nem. Enyém már a dobozból kivéve nem volt karcmentes, de mivel úgy is tokban van annyira nem izgat. Ami furcsa, hogy az első olyan iPhone-om amit nem kellett már 1-2 hónap után garanciáztatni.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #139951 üzenetére
Jo ar. 3 honapja meg 6S (igaz 64GB) sem volt rossz ennyiert.
En most probalok 190ezerert egy dobozos hibatlan 128gigas fuggetlen I7 plust talalni. Nem valoszinu, hogy sikerul majusban, de tobbert nem veszek eldontottem. Tul messze van meg a 8-as, de sima 7-es unalmas volt pedig nagyon jo, csak nem tudom mikor lesz az, hogy vegre nyugton maradok valamivel.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Tibee86 #139955 üzenetére
aki évekre tervez és mindig újat vesz, annak garantált a zsíros bukta minden terméken
én is évente több telót használok és mindig ilyen olyan forrásból, használtan stb, hogy kevesebb legyen a rés a vétel és az eladás között
2016-ban 14 db telefonom volt, és pontos számokra nem emlékszem, de kb nullán jöttem ki
(pl most Apple Watch 1. gent kipróbáltam, október után most adtam el márciusban fillérre ugyanannyiért)
-
Tibee86
nagyúr
válasz ittakary #139957 üzenetére
Ez így van, elég zsíros bukta. Az 5S-t megvettem 3 éve 190-ért mikor megjelent, ma ha elakarnám adni kapnék érte vagy 30 ezret. Nagyjából a 7-tel is ez lesz 3 év múlva, csak ez még szolgáltatós is..
De már régen kinőttem a kütyüb*ziságból, nem lestem soha naponta a hirdetéseket mindenhol, hogy épp kifogjak egy jó vételt, illetve nagyon nem szeretek mások által már használt műszaki cikkeket venni.
A számítógépemet pl az első fizetésemből raktam össze 12 éve (atyaég ) és a mai napig ezt használom, játszani már nem játszom régóta, nemrég vettem bele azért egy ssd-t mert azt nagyon kívánta, de bőven megteszi még mindig nekem amire használom.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ittakary #139957 üzenetére
En is hobbibol cserelgetek, de ez eleg sok idoraforditast is igenyel.
Amennyi idot ezzel foglalkozik valaki azalatt boven megkeresi a bukta arat ha evekig nem foglalkozik a temaval.
Az mas, ha a ugyis foglalkozol vele, de nalam mar vannak idoszakok amikor erzem nincs kedvem a herce-hurcahoz...aztan megsem birtam ki hosszabb ideig meg most sem, de eljon az ido amikor masra koncentralok es akkor nem fog erdekelni majd az amit nem buknek el.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #139958 üzenetére
Lehet okosan is csinálni jó. Pl szerintem a legjobb taktika aki nem akar üzletelgetni/hobbiból cserélgetni az vegyen egy új szériát megjelenése után fél évvel...Ezt megveszi használtan/garanciában cserélten ~150-160-ért, majd használja egy évig, eladja ~20-30 ezres bukóval, és veszi ugyan így a következő új szériát. Így 1 év alatt nem bukik vele sokat, és mindig a legújabb telefon van a kezében.
agabe: Nekem érdekes nem sok idő, mikor kipattan az agyamból egy csere, pár nap lezongorázom. És én 90%-ban nyertem szinte az összessel, vagy nullán jöttem k. Egyedül egy i6-tal buktam csak nagyot, amit tiltottak, és csak alkatrészbe tudtam eladni, abba olyan -50 ezer volt, de ez bőven belefért.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Egy SE, aztan azt meg gyorsan elpasszoltam, mert egyben volt ugyan, de messze van az I7 kijelzo minosegetol, es kamera is joval gyengebb, szoval atmentileg egy nexus 6P-n huzom meg magam
(#139961) B-L-A-C-K:
Par nap egy keszulek, es osszesen nem tudom hany ora, de ezt tizen+ keszulekkel egy evben eljatszani sok ido.Abban meg igazad van, hogy megjelnes utan 4-6 honappal erdemes egy szep peldanyt venni jo aron, es kovetkezo evben ugyanezt eljatszani eladva az elozot.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Rementem egy hasonló ilyenre, kíváncsi leszek milyen lesz...
-
lacy86
addikt
Van egy 6 eves Samsung porszivonk.
Gondoltam rendelek bele uj micro szurot, stb....
Bakker, csak a szuro es a tarto 10k 😂Megtoldom még ennyivel es uj porszivot veszek 🙄
-
nagyúr
Bp menetrend app megint napok óta szar, azt mutatja, hogy "a mai napon nem közlekedik". Más hasonló app van? BKV futár meg ezek nem olyan felépítésűek,hogy megmutassa egy adott járat mikor közlekedik, mint ahogy a bkk honlapján is meg tudom nézni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest