- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Mához 1 hétre fejezem be a munkát ahol most vagyok, és furcsa, de kavarognak az érzések bennem, de nagyon....
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
lacy86
addikt
válasz Jojo5 #129903 üzenetére
Ez szerintem termeszetes.
Gondolom nem 1 evet dolgoztal ott ahol most vagy - kimozdulsz egy megszokott kornyezetbol, munkatarsak is masok lesznek, stb...Csak ido kerdese es megszokod az ujat.
Nekem is igy volt 4eve - mikor az orszag egyik reszerol jottunk at dolgozni a masikra.
BLACK!
1x kell rendbe tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Allitolag a normal benzint mindenki a Mol-tol veszi.
Csak az adalekolt dragabb uzemanyagoknal van kulonbseg.
Valahol ezt olvastam. -
ittakary
nagyúr
Kivancsi vagyok mennyire szokhato... SOSEM volt oram meg (ja de egyszer meg altalanosban egy pici Casio)
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Gsx-rr #129916 üzenetére
Én azért járok oda, mert alig kell sorba állni (bár biztos vannak tömött Auchan kutak is) és itt végzek leggyorsabban. Nem akarok semmilyen csokoládét, meg pontgyűjtő kártyát, csak tankolni szeretnék a lehető legkevesebb mellébeszéléssel - ott pont azt kapom.
zetape7
Már nagyon érett a dolog[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nagyúr
válasz ittakary #129909 üzenetére
Én egy Garmin Vivosmart HR-t újítottam be. Ennek van "always on" display módja, tehát bármikor meg lehet nézni rajta az időt, nem kell bénázni a "szemre fordítós" mozdulattal, vagy valami gomb megnyomásával. Valamint mér pulzust edzés közben (mert bármilyen hihetetlen, a legtöbbön csak dísz ez a funkció).
Persze tudja az egyéb dolgokat is:értesítések, hívás elutasítás-felvétel, zene control (amenyik appot alapértelmezettnek állítom be azt indítja és vezérli).
Nem újan vettem, hanem 9 hó garral féláron. Egy karc nincs rajta.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Jut eszembe, nem használ valaki családi/haveri körben valaki P9 LITE-ot? Rendeltem 2 vékony átlátszó szilikon tokot, de ugye végül secperc alatt sima P9-re váltottam. Egyik már megjött, ingyen odaadom őket, vagy postaköltségért.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
válasz hdanit610 #129927 üzenetére
nem titok: ráírtam 4-6 emberre kb, akik hirdettek, és alkudtam 10-15%-okat és az egyik bejött
első generációs 42mm-es, magánszemélyre szóló számlával, alig múlt fél éves (még másfél év gari), karcmentes kijelzővel 70k volt...
pár ezret még lehetett volna faragni rajta, ha türelmesebb lettem volna, de hasonló kondíciókkal rendelkező órát megcsípni 70k alatt már nagyon nagy szerencse kérdéseApropó szerencse: egy VGA-t áruló srácra is ráírtam múlt hét szerdán, most válaszolt tegnap ÉJFÉLKOR, amire azonnal visszaírtam hogy adjon egy számot, reggel hívom. Megadta a számát még éjjel, reggel felhívtam ~10 után kicsivel (reggel 8kor senkit nem szoktam hívni), erre azt mondta, hogy már elkelt.... na ilyenkor maradjon türelmes az ember
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én meg benzinkút szervizes cégnél dolgoztam.
OMV és MOL kutakat szervizeltünk, a végén pedig már Auchant is (akkor kezdték építeni).
Nem attól tudnak trükközni egy kúton, hogy van kútkezelő vagy nincs. Persze az is lehet, hallottam már olyat, hogy valaki kért 10k-ért benyát. Jelbeszéddel megüzente a kutas a kasszásnak, hogy 10k-t kell fizetnie az ügyfélnek, aztán megállította a töltést mondjuk 8k-nál. Adott egy korábbi 10k blokkot neki vagy nem is ütötte be a gépbe. Ezeket Shell-nél hallottam.
Szó volt az alapanyagról. Minden kút MOL-tól kapja az alap termékeket.
OMV prémium dízel és 99-es (talán) Ausztriából jön frissen. A többit saját adalék anyagukkal keverik Battán.
Lukoil is kintről hozza a naftát. Szóval a "színes" kutaknál leginkább adalék anyagban különbözhet a termék.Egyes kutaknál észrevehetően többet számol a kútfej, mint amennyi bele fér a kocsiba. 2 évente kell hitelesíteni a kutakat, simán el állítódhat ennyi idő után egy kicsit. Neked ez tankolásonként fél liter. Nekik naponta több száz. Valamiért mindig olyan irányba állítódik el, hogy nekik érje meg...
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #129936 üzenetére
Igen, meglepően. Tegnap este nyomtam is egy 50 perces aerobot. Ha a csukló tövében van, szarul mér, mondom ez nem lesz jó. Aztán feljebb toltam a felkar irányába csak 2 centit kb. és láss csodát, pontos volt. Úgy teszteltem, hogy közben a szobabicajét markoltam (ami elég pontos). Nem nagyon volt eltérés, 125-ös pulzus mellett kb. 1 volt +- irányba, ha volt is.
-
törölt tag
Valaki (asszem Gergőke88, de nem biztos) írta, hogy Bécsben a belvároshoz közel viszonylag jó áron kapott szállást. Aki magára ismer elküldhetné a szállás linkjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest