- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz icecave #129651 üzenetére
Én innen rendeltem egy mezei kis „torna csukát”, meg egy oldaltáskát, mert kellett valami.
Nos, állítják, hogy náluk minden termék eredeti, de én ezt nem hiszem el. Az utóbbi 6 évben olyan ócska cuccokat nem vettem sehol, mint amilyeneket ezek küldtek nekem. A cipőfűző konkrétan elszakadt, amikor próbáltam húzni, a cipő talpa pedig 2 hónap alatt szépen levált. Ja... és a sarka kirepedt egy jó 5 centis részen, amit akkor vettem észre, amikor beázott egy szép esős délutáni séta alkalmával.
A táska szintén csapnivaló....Egyébként lehet megérné kivizsgáltatnom, mert nem voltak olcsó cuccok, cserébe hamar szar lett belőlük.
[ Szerkesztve ]
-
-
-Ben-
veterán
válasz radi8tor #129657 üzenetére
„A jogszabály szerint minden termékre 2 év szavatosság jár, illetve kormányrendeletben meghatározott termékekre 1 év kötelező jótállást kapunk. Ha az áru elromlik vagy meghibásodik, kérhetjük a javítását vagy cseréjét, ha egyik sem lehetséges, akkor kérhetünk árleszállítást vagy visszakérhetjük a pénzünket.”
1, illetve 2 év? Ez érdekes. Majd' mindenhol max fél évet emlegetnek....
-
Jojo5
őstag
válasz ittakary #129631 üzenetére
én is kb. 10 est hagytam ott...
@ALL:tőlem mehetnek publikusba a képek, felvállalom a rusnya fejemet...
Köszi mindenkinek a tegnap estét, nagyon jól éreztem magam, bár legközelebb ihatna mindenki többet alkoholosból, de nem muszáj az se.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -Ben- #129658 üzenetére
Azokat a helyeket el kell kerülni (szürkeimport).
Ez is érdekes: fogyasztóvédelem tanácsa Note 7 tulajoknak
⭐ Stella
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
-
agabe
addikt
válasz ittakary #129674 üzenetére
Megnezted mar a kepeket ? A te belegyezesed kell, hogy azok mehetnek (eddig egyet vettem ki a mappabol), es akkor kuldom a linket priviben annak aki kerte itt a topikban
(#129675) Gergőke88:
Ahogy leirta elobb nem is mehetett volna erte, mert tegnap nem volt jo a csokanak...ma megbeszlet ido elott meg valakinek odadta.
Lehet, hogy egy rokon bejelntkezett, vagy tenyleg volt aki tobbet ajanlott (aztan lehet meg el se vitte).
Ez van.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Kepek (5 db van a mappaban) priviben kuldve annak aki kerte.
-
Gsx-rr
veterán
Valakinek van tapasztalata utangyartott toner-ben lezernyomtatohoz?
Eddig elvoltam otthon nyomtato nelkul eleg volt az irodaban. De most kell itthon is.
Vettem egy tintasugarast kb 100 oldalt nyomtatott ki, utantoltettem kb 60 oldalt birt. -
Bling95
őstag
válasz B-L-A-C-K #129664 üzenetére
Tény hogy nem tud a Rolex 50x annyit mint egy Parnis de A-ból B-be is el lehet jutni Renault-val meg Porscheval is mindkettő biztonságos, akár még szép is lehet, de azért mégsem ugyanaz.
Ettől függetlenül ár-érték arányban nagyon erős a Parnis, ennyiért nemhiszem hogy van jobb a piacon, mostmár az Orientek is egy picit feljebb vannak pozicionálva.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #129684 üzenetére
Persze, simán után lehet töltetni a fekete lézernyomtató tonereket.
Aminél egybe van építve a fényhengerrel azt is lehet használni 2-3x mielőtt kimúlna.Vannak cégek akik utántöltik, olyan is aki hozza-viszi a tonert. De lehet kapni festékport is és akkor otthon te magad töltöd bele. Kicsit macerás de nem kivitelezhetetlen. Gumikesztyű ajánlott!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #129697 üzenetére
3 év gari van rá, és ha nem húzód ki hanem alvó módban hagyod, és nyomtatót vele havi 1 oldalt akkor nem lesz vele baj.
( 8evet foglalkoztam vele, tudom miről beszélek. )
P1102 vagy ha találsz akkor a 1102w (kifutó WiFi-s) jó választás. De a legolcsóbb toner kerülendő. 6-7e Ft a normális.
Mellesleg hogy tintasugaras lassú már régóta nem állja meg a helyet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem Brother J105 van, wifis, ahhoz is elég olcsó a tinta, persze van,ami még olcsóbbra kijön, de az biztos nem 35k (én annyiért vettem még).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Elite: Dangerous
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs