- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
ittakary
Remélem veled lesznek ma az új tokokB-L-A-C-K
Én lehet előbb odaérek, mert nincs értelme melóhelyről hazaugranom. Milyen néven foglaltál? "Off topic", "PH"?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz icecave #129561 üzenetére
Az ivós verzió úgy nézne ki, hogy XIX.-ből haza XI.-be; ha már otthon vagyok, akkor gyerekfürdetés, meg kis játék, jó esetben 9-re érnék a III.-ba és a hazautat inkább hagyjuk
radi8tor
Csak nehogy valami japán turistacsoporthoz ültessenek[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nagyúr
Mindig elfelejtem, hogy nekem a legnagyobb "gondom" a sok meló. Fogalmam sincs, mivel jár egy gyerek (pláne több), csak sejtéseim vannak.
34 évesen bőven kellene, hogy ez foglalkoztasson, de valahogy mégsem. Lehet velem van a baj, de ennyi idősen is még jóval nagyobb a társadalmi elvárás mértéke, mint a belső késztetés...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nofi
addikt
válasz icecave #129564 üzenetére
Én jelenleg alkalmazott vagyok, kvázi fix munkaidőben és keresettel így sokkal könnyebb előre terveznem. Gondoltam már rá, hogy saját lábra állok, családban lenne is rá lehetőség, de most ebben az életszakaszban a gyerekvállalás tűnt "racionális" lépésnek. Nem szabadna ilyen oldalról megközelíteni ezt a kérdést, mert ez annál sokkal nagyobb dolog, de sajnos nem elhanyagolható kérdés, mert 3x évesen nem könnyű visszavenni az élet egyes területein. Amíg te úsztál a melóban, éjjelente túlóráztál, nekem semmi más dolgom nem volt szabadidőmben: sportoltam, sorozatokat néztem, játszottam haverokkal, vagy elmentünk sörözni, stb.. Ez most drasztikusan megváltozott és lassan kezd leesni, hogy soha nem lesz már ugyanolyan, de nem panaszkodom, helyette új impulzusok érnek és a felelősségtudat egészen új dimenzióit tapasztalom meg.
Szóval szerintem nem létezik egy általános társadalmi elvárás, ami mindenkire igaz. Emiatt neked se fájjon a fejed, eljön majd az a pont, amikor ismét választás elé nézel és a gyerekvállalás egy opció lesz a sok közül. Muszájból, családi/aka. társadalmi nyomásra, neadjisten kapcsolat-megmentés céljából nagyon nem jó ötlet bevállalni.
Nagyon belementem, de a második söröd után majd folytathatjukXbox GT: nozsolt
-
nagyúr
Oké, érdekel mások véleménye ilyen téren abszolut. Sört nem iszom, bort sem, ha már havi 1, max. 2szer iszom alkoholt, akkor rövid. Bár ez mindegy is.
Azért a sok meló mellett nekem is jut idő pihenni, bár az is kb. játszom, asszonnyal 1-2 program, ilyenek. Igazából elég kényelmes az életem, de nem azért nem akarok gyereket, mert ezt annyira féltem.
radi8tor: Nab+' csak nem.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nagy bölcselkedésre számítok ezek után a talin.
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #129574 üzenetére
Gildába, általában minden nap, mert mikor nem súlyzós edzést tolok, akkor aerobozok a futópadon.
Egyedül elég unalmas, jobb volt, mikor volt edzőtárs, de így legalább dél körül szoktam menni, akkor alig vannak.
A meló azóta nem lett kevesebb, de úgy voltam vele, hogy b*ssza meg, ennek bele kell férnie és ragaszkodom is hozzá, hogy erre mindig legyen idő. Így kellett volna a vállalkozás beindításakor is, de akkor fontosabb volt, hogy minden flottul menjen, nem azt terveztem,hogy egy fél év múlva "becsukom a boltot"; alapozni kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz icecave #129573 üzenetére
Utobbi 2 hobapban ritkan jutok le, de tavaly a fel eves kikuldetes alatt pl. a felet orulten vegignyomtam az elejen meg futottam...
most is 12 nap egybe melo utan mar zuzok a terembe atmozgatni aztan a kecoba majd haza es onnan pedig a csalanosiba...(remelem van ott grill mert valami grill csirke/pulykat lenyomnek)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #129577 üzenetére
Simán, de én elég szadista vagyok
Jojo5: Az még okés, ha belegondolok, februárban indult a vállalkozás, aztán olyan egy hónapja,hogy minden nap lejárok. Laza fél év kb. amíg nem voltam, ezt csak tetézte,hogy a kajára sem figyeltem.
Ja, van olyan kaja, megnéztem.
radi8tor: Mik derülnek ki...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #129547 üzenetére
Nekem azert kicsit tobb de en is gyalog leszek (vagyis bkv)..sebaj ugyis ritkan van idom nezni az utazo uri kozonseget
valamivel 18 utan erek sztem oda sztem, de 20-30 percnel tobbet nem kesek.mas:
upc mindenhol lehalt ? csak par keruletet meg par videki helyet mondanak be, de a mienket meg sem emlitik aztan itt sincs net allitolag d.u. 3-ig kijavitjak.
UPC topikban nem nagyon reagaltak. -
nofi
addikt
válasz B-L-A-C-K #129582 üzenetére
Nekem pár éve adta be a derekam a szolgálatot. Két év után ütött be, hogy egész nap irodában ülök, esténként meg testsúlyom felét lóbálgatom kettlebellen. Azóta hol jobb, hol rosszabb, voltam MRI-n is, mondták, hogy kezdődő porckorongsérv. Elvileg ha odafigyelek akkor el lehet kerülni a műtétet. Nem bírok nyugton maradni, így feszegetem a határokat. Járok én is terembe, de minden súlyzózást úgy csinálok, hogy ne a derekamra terheljek. Reggelente 10-15 perc jóga, nyújtózás, így egész elviselhető, csak autóba ne kelljen ülnöm egész napra.
-
nofi
addikt
válasz B-L-A-C-K #129588 üzenetére
Nekem ez a "Gyógyítsd meg a porckorongsérved" könyv tűnt a leghasznosabbnak, sok mozdulatot vettem át a reggeli nyújtáshoz, meg ha ellinkeskedem akkor tud motiválni. Kíváncsi vagyok mit mondanak majd neked, mert én neurológuson kívül másnál nem voltam még...
ittakary
Csak pislogtok itt, hogy a harmincasoknak mennyi problémájuk van[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Ez most azt jelenti hogy itthon szervizeltek a telefont?
Amúgy a központi szervizt hívjam ha futárral akarom visszakapni?
Szerk.:
secret
Jobaratom adta le, de ugye megadta minden adatomat. Azt hittem abból hogy Békés megye, megkérdezik amikor kész hogy milyen átvétel lenne a jó.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Felhívtam őket, azt tanácsolták hogy írjak egy válasz levelet aztán majd küldik.
szerk.:
Estére jó szórakozást srácok![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg amúgy hányan is leszünk? Most hívtak Csalánosiból hogy 10 fő is volt megbeszélve vagy 18? Mondom lehet inkább olyan 7-8an leszünk.
-
Arcképgyáros
Jó szórakozást estére srácok!
-
Gergőke88
addikt
Nekem ez ma kimarad. Meg Győrben vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest