- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz Gergőke88 #129310 üzenetére
Jelenleg 3,5" 4S-t használok. Lassú és szar. Ráadásul kicsi a kijelző, de 3 nap alatt úgy megszoktam, hogy szinte nem is hiányzik a 4,7". Az igazi tartalomfogyasztásra szánt kijelző méret szvsz 5" felett kezdődik. Természetesen a 4,7 sokkal jobb, mint a 3,5, de a lényege az irományomnak az, hogy 4,7" -on is kellett bizonyos dolgokkal vacakolnom, nagyítanom... Simán ellennék ezzel a 3,5" mérettel, ha hozná a 4S legalább az 5S tempóját.. Kár hogy frissítették 9.3.5-re...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz kutga #129315 üzenetére
Egyébként nem vitának szántam. Mindenkinek más jön be, ennyi. Én nem vagyok a nagy kijelzős mobilok híve és többnyire max. 3 nap alatt simán megszokom bármelyik méretet...
Nekem még mindig a 4-4,3" a tökéletes, kényelmes. Arról viszont, hogy az SE mire jó, inkább nem nyilatkozom. Örülök, hogy neked tetszik -
agabe
addikt
válasz kutga #129315 üzenetére
Nagyon jo az SE szerintem is.
Parom 5S-e siman hasznalhato mindenre, a merettel is el lehet lenni es ha valaki nem orakig akar bongeszni 4"-on nem lesz erzetre tul kicsi, az SE meg annyival durvabb hardverben, hogy evekig nem lesz vele problema.
Amikor bejott I5 a 4S utan nem akartam megvenni aztan megtapogattam egy haveromet, es meg kellett vennem, mert egyszeruen sokkal jobb volt aztan 5S radobott egy lapattal.
Ma mar lehet, hogy az 5" es folotti meretekhez szokva kicsinek is tunhet ha valaki visszavalt, de nem nehez visszaszokni ra.
Atmeneti idoszakban 5C-t hasznaltam tobbb mint 1 hetig, es azon kivul, hogy kicsit lassu, (meg mondjuk nem lehet rajta egyszerre appokat frissiteni meg buletooth-on zenet nyomni hangszorora) jol elvoltam vele, ios10 iselmegy rajta, nappal meg fenykepezni sem volt gaz.
Ha nem otthon vagyok es nincs kozelben ipad akkor azert 5,5"-os FHD plus-t ki tudom hasznalni viszont hatranya is van, megpedig kenyelmetlenebb fogni, elovenni utcan mint a kistesokat...talan a 4,7" a tenyleg idealis kozeput (persze jovore I8-ban ha nem no a haz merete de 4,9" FHD lesz a kijelzo azzal se lenne gond ), de tenyleg elegnek erzem a 4" meretet is. -
agabe
addikt
válasz -Ben- #129319 üzenetére
En arra a 4,9-5" koruli meretre tippelnek es FHD-re azonos meretu hazban. A most (is) pletykakban felroppeno full kijelzos elolapon nagyon meglepodnek.
Azonban VR eleg erosen tor elore amihez mar 600feletti ppi lenne idealis..,na azt nem tudom mikor lepik meg almaeknal.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz radi8tor #129318 üzenetére
Eddig én is azt hittem, de a OP3 miatt már a 7+-t fontolgatom... Túl könnyű megszokni, bár az biztos, hogy hordani nem túl kényelmes... Mindig amikor a OP után van a kezemben az 5S, jóval kényelmesebb, de valahogy kicsinek érződik.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Glamour napokat kihasználtátok kőkeményen?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz lacy86 #129326 üzenetére
Az nem én lehettem, én eladtam az egyiket, nem hogy vettem. Bár TV-knél is voltak jó ajánlatok, pl ez. Én egy porszívót vettem és cső, de jó mert 20% helyett elbaszták a kiírt árat, mert az volt már 20%-on, és még 20% vontak le...
r3dsnake: Igen elég lenne, csak ez pont az üzletről szól, nem arról mi elég 2 évre és mi nem.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Xbox GT: nozsolt
-
lacy86
addikt
Valaki "kihasznalta" a filmunnepet?
( teljesen kiment a fejembol ) -
b4zsi-
őstag
válasz B-L-A-C-K #129325 üzenetére
Én általában a SportDirect - ről rendelek. Itt mindig lehet találni 80-90 % -os akciókat és 1-2 baráttal összeállva a postaköltség is minimális. Nem beszélve arról, hogy nincs tömeg és sorban állás.
-
Blaise
veterán
Múltkor volt szó a fogkefékről, én is berendeltem egy komolyabb, hiperszuper bluetooth-os verziót
Kuponnal és egyéb kedvezménnyel kb 28 ezer lesz, két fogtömés ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #129330 üzenetére
Most ruha volt a porondon. Tulajdonképpen 2-3 éve az van. Vagy veszünk vagy visszük a varrodába bevetetni. Volt olyan ruhadarab 3 éve amit eleve M-est vettem. Hát nem kifogytam azt is.
Netes vásárlás-témára: külföldön ingyen posta van + 60 napod van visszaküldeni. Úgy azért bátrabban vásárolnál te is, nem?
(persze kimosott ruhát már nem vesznek vissza)⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest