- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Bade
tag
Mostanában elég gyakran olvastam,hogy sokan az USA-ból hozatják be a telefont,az egyik hírdetésben 70ezerért kínálják a 16Gb-os független Iphone 3G-t.Lehetséges ez vagy átverés?Ha igazi a hír,akkor honnan tudok rendelni ilyen árért?
-
samgar
őstag
Sziasztok
Lehet már üzenethangokat is feltenni a telóra? van már rá megoldás?
Oppo Find X5 PRO
-
Cyber_Bird
senior tag
nagyon átverés szaga van, ebay-en és hasonló helyeken szaglássz körül az árakért.
amúgy szerintem kb 130-150 körül lenne reális egy GYÁRI függetlenért és 90-100 körül egy turbosimesért.[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Hella
Van valakinek tippje mi a felkialtojel a toltottsegjelzo mellet es miert van az sms ikonon egy -1 es szam pirossal?Oppo Find X5 PRO
-
david79
csendes tag
Az valamilyen notifier alkalmazás lesz de hogy miért -1 azt ne kérdezzd!!
-
samgar
őstag
válasz david79 #3756 üzenetére
Igen és nem tudom eltüntetni onnan sehogy.
Trémobilos, 2.2 szoftos, járbrékelt telom van. Melyik firmware kell rá ha akarok nyomni egy restore-t? (telepakoltam kb 500 programmal, most már látom melyik hasznos melyik nem, de nem mindet tudom csak úgy simán leszedni) ezért gondoltam h csinálok egy restorét.
De el****ni nem akarom, szal kellene a pontos megnevezése az sw-nek és a lelőhelye is.előre is köszönöm
(valaki azt írta hogy a 2.2 no basement no activate kell hozzá, de közben már itt ellentmondásos írásokat láttam róla, azért kérdezem meg még1x)
Oppo Find X5 PRO
-
Cyber_Bird
senior tag
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
Leszedtem a blistet, de ugyanúgy fent van
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Megvan, ehh az intelliscreen notifier volt. Még1x köszönöm
Oppo Find X5 PRO
-
bentsze88888
tag
Császtok!
Valaki tudna segíteni,h honnan szerezzem meg a "Drummer" nevű programot.
A Moo Cow Music fejlesztette és sehol nem találom,a jútyúb is tele van vele:S
Alternatív megoldások is jöhetnek (Tulajdonképpen csak ilyen megoldás lehetséges, ituneson nincs fönn)
Köszi!u.i.ezt a kérdést a touch topikjában is föltettem,aki 2.jára olvassa bocs
-
MTbc
senior tag
Hali, hogyan tudnám a dockon lévő 3 ikonom balra igazítani mindig középre pakolja és az nekem nem jó
-
nkAAA
aktív tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült a QPwn-nal jailbreakelnem a telót. A WINSCP-vel ráraktam a mobileinstall.cracket, illetve Cydiából frissítettem is a 2.2-es verzióra. Ennek ellenére akármelyik ipa-t rárakom a szifon oldaláról, csak annyit ír ki hogy az Alkamazás nem nyitható meg - ez mindegyiknél igaz és nem tudom mi lenne rá a megoldás :| Egyedül csak a Cydiás cumók mennek, de ott nem vmi sok a játék.. vagy van olyan source ahonnan azt is lehetne szedni? Valaki dobjon már meg légyszi pár hasznos tippel ;) Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
lacka1111
tag
sziasztok! tudnátok ajánlani egy olyan progit, ami kiírja máshogy az akku töltöttségét? köszi
Lacka
-
fullextra
tag
Lehetséges, hogy a 2.2-es iPhone 2G telefonomon nincsen rajta a google street view nevű alkalmazás?
Nem találom sehol, utólag fel lehet rá rakni? -
MTbc
senior tag
A StreetView csak ott működik ahol van ilyen lehetőség tehát nagy városokat próbáljátok pl Redmond ,NY,stb. (Bp ) leteszel valahol egy gombostűt majd a baloldalán megjelenik egy piros körben egy ember arra katt.
-
Balupapa
senior tag
hali
tudna vki segiteni hogy hogyan tudnek az apple storeba regizni? meg kell adni kamu cimet meg hitel kartya szamot és nem tudom összehozni sehogy help
_-=*WheelWhores*=-_
-
Ceko
senior tag
Reggelt!
Kicsit Off: Nincs véletlen az iTunes-ban olyan opció amivel a kijelölt számokat azonos hangerőre belehet állítani?Kerestem,de nem nagyon találtam...
Szerk: Vagy esetleg más olyan progi amivel ezt megtudom csinálni?
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Kenyvicelol
csendes tag
-
Treb
tag
Háj!
Jelenleg 2.0.1 -es szoft van a telomon és van rá hivatalos mód h a 2.1-est feltegyem vagy csak közvetlenül a 2.2-est lehet?
THX -
Treb
tag
válasz macikos #3786 üzenetére
Nem nagyon vagyok járatos ebben a témában csak tegnap jutottam hozzá amugy T-s és turbosimmel nyomnám szal a 2.2 bukó legalábbis sok helyen azt olvastam h 2.2-es mehet csak aa régi baseband-el de feltörni meg nem akarom mer féltem a garit! vagy ha feltöröm utánna visszatom rakni a simát h gariztatni tudjam ha beüt valami? Amugy miért jobb ha feltört ha jobb?
THX[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
Korábban volt már szó erről... meg tudná nekem mondani valaki, hogy konkrétan milyen bluetooth headset-ekkel kommunikál az iphone? Szeretnék venni hozzá valamit, de nem vagyok hajlandó huszonezret kifizetni a gyáriért.
:)
-
kiszu
senior tag
Lehet nemsokára softveresen is törni a 3g-t
Az iphone-dev team egy órával ezelőtti postjában kijelentette, hogy tulajdonképpen készen van az iphone 3G függetlenítés, viszont még egy kicsit türelmesnek kell lenünk, hogy a csapat befejezhesse hozzá a quickpwn / pwnagetools -t.
Jelenleg a következő baseband -ekhez lesz jó a Függetlenítés:
* 2.0.0 Firmware & 01.45.00 Baseband
* 2.0.1 Firmware & 01.48.02 Baseband
* 2.0.2 Firmware & 02.08.01 Baseband
* 2.1.0 Firmware & 02.11.07 Baseband
* 2.2.0 Firmware & 02.11.07 Baseband
infószifon.com
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Ennek örülök, csak az a baj hogy az iphone 3g tulajok nagyrészének 2.1 vagy 2.2-es firmwareük van...
Már feltettem a kérdést régebben is de nemnagyon kaptam rá választ:
Lehet valahogy downgrade-elni?[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
hát én vak vagyok bocsika
amúgy kíváncsi vagyok, mennyi az a kicsike idő, mire tényleg lehet majd használni.
meg arra is kíváncsi vagyok hogy gondtalanul fog-e menni itunes-szal...[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Treb
tag
3787?
-
macikos
addikt
Na tegyük tisztába a dolgokat.
1. Ha nem akarod törni a telefonodat(és függetleníteni se akarod a későbbiekben), akkor semmitől nem kell félned az ég egy adta világon. Nyugodtan frissíthetsz 2.2-re.
2. Ha Jailbreakeled, hogy lehessen rá ilyen-olyan programokat telepíteni, de a későbbiekben akarod függetleníteni, akkor ezt kell feltenned:
1.2 (2.2) 3G Custom firmware NO BASEBAND NO ACTIVATE (2008 november 23.)
Ezzel nem frissül a Baseband, tehát majd lehet függetleníteni.
3. A garancia elvesztésétől nem kell félni. Ha valami gond van, akkor iTuneson keresztül csinálsz egy Restore-t, ami gyári FW-t rak vissza, így pedig nem mondják meg, hogy törve volt. Persze előfordulhat olyan, hogy valami nagy gubanc történik a telefonoddal és nem tudod visszatenni a gyári FW-t, de ennek nagyon kicsi az esélye.
Miért jobb, ha feltört? Ilyen-olyan programok, khm. ne részletezzem, biztos érted mire gondolok
-
[Ace]
aktív tag
Megjött a turbosim viszont 2 gond van vele:
1. Iszonyatosan meg van hajolva és lehet ebből kifolyólag...
2. ...nem megy. Sem történik semmi, azt írja, nincs sim kártya. Ötlet?:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest