- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
fullextra
tag
Megvolt a restore, most a quickpwn-t ha elindítom, és DFU-ba rakom a telefont, azt írja a quickpwn, hogy kivételes híbát okozott, bla-bla-bla, és nem színesedik ki a nyíl.
Mi a teendőm? -
Zjunior
veterán
Szval letöltöttem egy videot Lost-ost és nem tudom felrakni meg azt írja ki h nem jáccható le az Iphone-on!
Ezt még át kell Konvertálnom?
Azt hittem olyan formában van fennt!
Segítsetek ÜDV!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
fullextra
tag
Na most bootol elősször, a Restorált iPhone-om, jailbreak kész, ezután mi a teendő?
-
fullextra
tag
Ohh Yeah, kész minden, most megyek keresek WiFit, hogy a magyarítást megtudjam csinálni, plussz egyéb finomságokat.
Kösz a segítséget mindenkinek! -
válasz Zjunior #4758 üzenetére
Lehet, hogy le lehet, én pl. Family Guy-t találtam nemrég.
De fontos, hogy az MP4 nem azonos az MPEG-4-gyel! Az MP4 egy tárolóformátum (mint az AVI, MKV, OGM), az MPEG-4 pedig egy videókódolási szabvány (ezt valósítja meg pl. a DivX és az Xvid; más formátum meg például a H.264, vagy a Microsoft formátumai).Az i-betűs eszközök meg a PSP leginkább azt szeretik, ha MP4-be csomagolt H.264 videót adsz nekik. A Total Video Converter, meg a Videora cuccai, meg a SUPER mind ilyet csinálnak a videóidból, ha iPhone-t választasz.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
MasterMee
csendes tag
Segítség!
-
MasterMee
csendes tag
nem tudom hogy mit kell
-
verser233
senior tag
Abban véletlenül nem tud valaki segíteni, honnan tudnék letölteni rendszerhangokat? Olyan unalmas már a régi
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
MasterMee
csendes tag
annyiit csináltam a telefonnal hogy leszedtem ezt a QuickPWN -t felraktam rádugtam a telot és kész lett vannak ikonok minden csak nincsen t-mobil hálózat...
-
MasterMee
csendes tag
felrakom a 2.2 es szoftvert amit amcikos ajánlott hátha jó lesz!! mit mondotok?!
-
-
MasterMee
csendes tag
nah sikerült! midnen ok!! témát hogy tudok eltenni?
-
MasterMee
csendes tag
sikerült és most?
-
MasterMee
csendes tag
Hát lenne még egy kérdésem!! Apple storeból hogyan tudom leszedni a free alkalmazásokat játékokat?! mert kér accountot.reggelésnél kér bankszámlaszámot és ne mszívesen adnám meg...
-
válasz MasterMee #4783 üzenetére
Jáj. Milliárdszor volt már szó róla, nyomj rá a GET APP gombra egy free alkalmazásnál, és amikor kéri az accountot, kezdj el regisztrálni. Ott lesz a None, mint fizetési lehetőség.
Fontos, hogy csak akkor jelenik meg, ha ingyenes alkalmazástól indulsz.
“All nothings are not equal.”
-
tothm
őstag
Billentyűkombinációt hogyan lehet orvosolni, illetve ez mennyibe kerül? Köszi!
-
TheGerike
tag
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Egy kérdés! Van olyan program, vagy RSS csatorna, ahol deviza árfolyamokat lehet megnézni?
Mert én sehol nem találtam ilyet!
Kérlek segítsetek!*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
DeepDish
őstag
MAsterMee nem semmi amit muveltel a 2 perces beirasaidal, kar volt vegigolvasnom 200 HSZ-t, jolenne vmi torles! HA WC-re kell menned ,azt is megkerdezed anyudtol,h hogyan kell kitorolni?!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg egy olyan oldalt ajánlani, ahol megjelenítik az appstore-ba bekerült legújabb programokat, és RSS-ként le lehet tölteni?
-
verser233
senior tag
válasz Cyber_Bird #4792 üzenetére
köszönöm, kipróbáltam, de sajnos wifi nélkül nem tudom használni mert csak egy képet tölt le hozzá leírást sajnos nem.
-
Anthony001
senior tag
Helló
Van egy Iphone 3G-m, és a minap arra lettem figyelmes, ha függőlegesen tartva a telót, megrázom, akkor az aljánál mozog benne valami...hibát még nem tapasztaltam nála, se külsőleg sem pedig belsőleg.Vkinek történt már hasonló?Vmi ötlet?
Előre is köszi -
xcy
csendes tag
Az emailes alkalmazásban hogyan lehet új foldert létrehozni ? Ott akarom tárolni a nem törlendő leveleket.
-
RenegadeC2
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg 3G-nél hogy kell eltüntetni a boot logót?
A 2G-nél és Touch-nál ismert nvram boot-args=”-v” alias "verbose mode boot flag" nem működik.
Olvastam vhol hogy Apple letiltotta, de hiába keresi nekem google az “alternatív megoldást”, nem találja..https://copy.com?r=wQUd20
-
MasterMee
csendes tag
rádugtam a telefont itunsra bereggeltem a itunes storba! rámegyek a telefonba az app storba és leszedek egy játékot az ikont kirakja és az van aláírva hogy loading utána emg hogy waiting és nem szedi le... mi az oka?!
-
dzsozefo
aktív tag
LogoMe programmal rakj be egy kompatibilis fekete képet!
-
MasterMee
csendes tag
Ha belerakok a telefonba egy másik sim kártyát ami szintés T. akkor hogy tom használni a sim kártyára lementett névjegyeket?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest