- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Donatto
csendes tag
Na végre sikerült! Minden működik!
-
plus44
veterán
válasz Cyber_Bird #3500 üzenetére
igen a filmeket vhogy én is így szémoltam. Hát ahogy így elnézem meglesz ez a 8gb szerintem max meghúzom a nadrágszíjat. Asszem meg is van a végeredmény. Fekete 8gb-os kis szépség. Köszi a segítséget!!
Dávid
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
david79
csendes tag
Ha esetleg a jövőben érkezne egy használható navigáció akkor még jobban meg kell húznod a nadrágszíjat! Na persze csak ha szükseged van rá! Én azért nyugodtabb vagyok hogy 16-os!
-
samgar
őstag
válasz Cyber_Bird #3491 üzenetére
Értem, akkor engem is csak megvezetett a sok kamuhír.
Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem
Cydia, Sources, hozzáadás, kb 5 linket kipróbáltam és nem adja hozzá, vagyis egyet hozzáadott, de ott is valami hibát írt ki és üres volt a listája. Mitöl lehet ez?pl iSpazio - http://www.spaziocellulare.com/ispazio.xml vagy ModMyiFone - http://modmyifone.com/installer.xml
minegyiknél valami hibaüzit ír ki
Oppo Find X5 PRO
-
ptoma
tag
Hali mitöl lehet hogy én tudok hivni és mások meg azt kapják hogy nem vagyok elérhető?
SOS!!!!:D
-
Stalker-2572
veterán
skype-os partnereimet nem látom Fringen.... Hogy tudnék beszélni velük??
Kell Wi-Fi vagy elég a G3 is?All Black...
-
szokeherceg
aktív tag
sziasztok, a héten jön meg az 2gés iphone-om jailbreakelt 2.0ás szoft van rajta. Hogy tudom majd a legujabbat rávarázsolni? Láttam is sok féle megoldást, de a legegyszerübb kellene nekem.
Meg egy olyan kérdésem lenne hogy erre a telóra gépröl nemtudok telepíteni progikat? Csak netröl?Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
macikos
addikt
válasz szokeherceg #3511 üzenetére
Ennyit kell csinálnod: [link]
-
Ulkesh
őstag
válasz szokeherceg #3511 üzenetére
"Hogy tudom majd a legujabbat rávarázsolni? Láttam is sok féle megoldást, de a legegyszerübb kellene nekem. "
3499
"Meg egy olyan kérdésem lenne hogy erre a telóra gépröl nemtudok telepíteni progikat? Csak netröl?"
Gépről is tudsz telepíteni, csak a Cydiás alkalmazások telepítéséhez kell net.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
ptoma
tag
-
adise
őstag
ezzel a computer authorizationnel mi a helyzet? pc+laptopon elhasznaltam 2-t. Ujra lett rakva win igy elhasznalodott még egy maradt 2. mi torténik ha elfogy az 5 lehetoség? nem lehet "megujitani" ?
-
macikos
addikt
válasz szokeherceg #3515 üzenetére
Azt javaslom, hogy olvasgass a neten, főleg a telefon használati utasítását, meg a szifon.com
Shift+Restore = Shiftet nyomva tartva rákattintasz a Restore gombra az iTunesban.
[ Szerkesztve ]
-
ptoma
tag
-
MTbc
senior tag
Sziasztok keresek egy olyan programot ami teljesen meg akadályozza hogy internetre csatlakozzon az iPhone3G-m mivel nem használok netes csomagot csak wifit és így nem szeretném hogy csatlakozón akár csak pár kb-ig sem.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Stalker-2572 #3509 üzenetére
Hivatalosan nem használható csak WIFI hálózaton.
[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
Cyber_Bird
senior tag
nem vagyok benne biztos hogy működik de én erre felé kezdenék el olvasgatni: http://www.iphonedownloadblog.com/2008/10/11/using-an-iphone-without-the-data-plan/
-
MTbc
senior tag
válasz Cyber_Bird #3525 üzenetére
Így van köszönöm szépen pont ilyet kerestem,Most már csak kéne valami kis programot írni amivel be és kikapcsolni lehet,valaki kicsit betudna vezetni az iphone programozás felé vezető útra persze magamtól is megtalálom de ha valaki már programoz gyorsabb lenne.(programozónak készülők).
[ Szerkesztve ]
-
Symbiannal dolgozom, az iPhone-t csak most kezdtem el vizsgálni, de egy-két alapot már tudok:
1) Irány az ADC oldal, ahol regisztálj, és kezdd el olvasni a tömérdek doksit.
2) Szerezz Mac-et.
3) Szerezz iPhone-t vagy iPod Touchot (ez már megvan ha jól láttam).
4) Szedd le az iPhone SDK-t az ADC-ről.
5) ??????????
6) PROFIT!“All nothings are not equal.”
-
norbesz74
aktív tag
Ulkesz karma renegande
Hálás köszönetem ezzeknek a tagoknak.
Igy apránként de sikerült életett lehelnem a készülékembe és nem kell kidobnom.
Renegade megmondta, hogy hoz hatom láthato modba, ugyanis a sztiv jobbs ez jelezte, de nem mutata ki a restoret, mely tiszteletbeli ulkesz shiftel tudtam előcsalógatni.
Így sikerült restoréznom. Hogy :
1. összeköt a gép telefon
2. itunes bejelenkezés
3. 10mp ig power+home
4. 10mpig csak home gomb
ez nem pontosan igy van de jailbreaknál steve jobs kép, ha sima akkor egy usb kábelek kellenek.
5 shift nyomd meg ha nem jön elő akkor kapcsold ki az itons és előről
utána tuti elő jön a driver és tudok restartolni és kéri is a pwn micsoda filét. azt meg kell adni és türelem.
Életem legboldogabb napja. Köszönöm nagyon rendesek vagytok, mert 2napja probáltam életett lehelni belé. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz norbesz74 #3530 üzenetére
Hajjaj, nagy a zavar!
Idézet a #3471-ből:
re #3465:
- elindítod az iTunes-t
- rádugod a gépre a kikapcsolt telót
- Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
- Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz
Utána nyomod a restore-t iTunes-ból...
Igen, custom FW-hez shift-et is kell közben nyomni. Meg gyárinál is, ha már le van töltve és csak meg akarod neki adni a helyet ahonnan betöltse. Ööö... jailbreak esetén is kell az usb kábel. Nem több, elég egy is
Tény és való Steve Jobs-os custom-ot még nem láttam (ki csinál ilyen elmebetegséget?), gondoltam hogy erről van szó de aztán összekavartál mindent miután beírtad hogy nem jön be DFU. Pedig ott volt a szemed előtt.Nah mindegy, lényeg hogy sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz RenegadeC2 #3531 üzenetére
Közben megtaláltam a képet, csak lejárt a mod időlimit...hát szerintem nagyon gáz!
-
(Kolombusz)
veterán
Nincs valakinek eladó szifonja?
2G-s is érdekel, csak ne legyen karcos (vagy legalábbis a kijelző ne, a háta meg max PICIT!!!!!) -
Parosz
tag
Van egy tök jó ingyenes játék a Store-ban : Pboat Lite
Olyan mint egy autóverseny, csak jégtáblák közt motorcsónakkal.. Nagyon jól irányitható, élvezetes, de csak egy pálya van az ingyenes változatban.[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
válasz RenegadeC2 #3531 üzenetére
Hát nem tudom, de csináltam egy erase all conect and settinget eközben száállt el a kicsike. Ujra indult végigment a folyamat és ujra indulás már nem sikeredet sajnsos.
2.2 isp volt kellet, letöltenem aztán quickpwn 2.2 es kell feltenem. Ezzeket szinkronácioban és ez a pwn a jailbreak soft teszi fel. És ez ananaszos kép, meg ha szaknyelvét nem tom nem usb jön elő, hanem steve jobs oroszul dumálva akkor kell shiftet nyomni, de igy se elsőre nem sikerül, mindig a itunes ujra inditva kel csinalni akkor tuti a dolog. Köszönöm és amúgy nem éri meg a jail break felteni sok vacak programot ad sajna. -
samgar
őstag
Üdvök!
Szeretném megkérdezni, hol lehet találni izléses, elegáns témákat (rengeteg van a cydián is, de 90%-a beteg elme szüleménye) és még azt is, látott-e már valaki i900 omnia témát ájfónra.
elöre is köszönöm a tolongást és a sok sok választ
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
norbesz74
aktív tag
Hát most is kérdeznék és köszönöm előre is.
A itunes felcsatlakozot látja is a készüléket, de file-t, hogy lehet az iphonomra küldeni. És a free programokra is accountot kér felhasználó nevet passzworldot azt hol lehet beregizni? Előre is köszönöm a válaszookat, mert én már 3x nyirtam ki az iphonomat. -
norbesz74
aktív tag
Sziaszto most csak szülöm a hzket.
Sok jobb free van mint a vacak jail breakon
És a fstreem az a rádio netrol szedi le és okoz ez forgalom dijjat? Ez egy nagy talány.
Köszönöm, -
-
Ceko
senior tag
Ha szeretnék elmenteni egy programot,hogy a benne lévő adatok is megmaradjanak (iXpeseit)
merre keresgéljek a telefon file rendszerében? Egy programot csak egy helyre ment?Köszi
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Miv
tag
[Őt] próbálta már valaki közületek?
(xGPS iPhone)[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
#3516 -ra valaki?
-
plus44
veterán
Előre elnézést az offért de nem tudtam hova írni. Aki használ safari böngészőt az írna egy privátot vagy meg tudná mondani hol tehetem itt el a kérdésemet ezzel kapcs. Nagyn köszönöm!!
ON: ma megvettem a sz iphone-om, beizzítottam, aktiváltam, már a jailbrake is kész csak ez a szar regisztráció nem megy mert mivel nekem csak otp junior bankszámlám van amit nem akakr elfogadni (vajon miért?) így nem tudok mivel regelni, max apáéval vagy anyáéval.....
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
"ON: ma megvettem a sz iphone-om, beizzítottam, aktiváltam, már a jailbrake is kész csak ez a szar regisztráció nem megy mert mivel nekem csak otp junior bankszámlám van amit nem akakr elfogadni (vajon miért?) így nem tudok mivel regelni, max apáéval vagy anyáéval....."
Ebben mi volt kérdés? Mindenesetre lehet kártya nélkül is regisztrálni. Olvass vissza, tök egyszerű és még szabályos is.
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest