- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Parosz
tag
Az akksi amúgy teljesen jó.. Pont kétszer annyit bír mint az N95-é..
-
Csabee.
nagyúr
Hello! nemszeretnék végigolvasni msot 3000hozzászólást, mert nincs is rá időm, szeretném kérdezni hogy az itunes-al hogyan lehet zenét feltölteni a készülékre? mert nekem nemment eddig.... és hát még új a készülék új a program, de nemakar összejönni! megköszönném ha valaki segítene! Várom a választ! ha lehet lépésről lépésre
Üdv: Csabee.
-
macikos
addikt
válasz Csabee. #3652 üzenetére
Nem kellett volna visszaolvasnod, csak használni a keresőt, akkor megtaláltad volna ezt a hozzászólásom: [link]
Azóta annyi történt, hogy az 1-es pontban a link alapján az iTunes Account létráhozása már nem működik. Helyette azt kell csinálni, hogy az iTunes Store-ban egy ingyenes alkalmazásra kattintasz, ott kitöltöd az adatokat és fizetési módnak a none-t választod.
-
samgar
őstag
Üdvök
lehetséges más, "klasszikus" keyboard az ájfónra? mint pl, LG viewtyn, T9-el?
Mert szerintem az nagyban gyorsítaná és egyszerűsítené az írástTehát ami úgy nézne ki mint a tárcsázó és azzal lehetne smst írni és mailt.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
jahm és más:
lehet filmet nézni az ájfónon? hogy kell feltenni rá és milyen formátumot ismer?Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Az itunesban miután letöltöttem egy alkalmazást és kiválasztom a szinkronizációt, miért nem tudom kipipálni A SYNC-et???
Az alsó ablakban ott van az is amit letöltöttem.Oppo Find X5 PRO
-
Parosz
tag
Hidd el jól használható az a beépített qwerty. Pár hét után háromszoros sebességgel lehet vele gépelni, mint a hagyományos 9 gombossal..
Kitünő minőségben lehet vele filmet nézni mp4 formátumban, max vga felbontást visz..
Én a készüléken szoktam alkalmazást telepíteni, szerintem kényelmesebb és megy wlan is..
-
Donatto
csendes tag
Sziasztok! Most,hogy ilyen szépen összejöttünk,talán most tud valaki segíteni a Winterboard témában! Nincs egyetlen egy téma sem a programban! MIÉRT?????????
-
Cyber_Bird
senior tag
Hihetetlen hogy sokan nem hajlandóak a googlet, vagy itt a keresőt használni.
Egyszer olvasni olyan kérdéseket hogy hogy teszünk fel filmet pl a telefonra, érthető, kétszer, elfogadható, háromszor unalmas, de sokadszorra már bosszantó...Ez tudtommal egy szakmai topik, tessék megtanulni a szakmát, le van írva millió és egy helyen, itt is a fórumban párszor. Komolyan fáj hogy mennyire önállótlan emberek vannak...
#3662: amit linkeltem, pár hszel feljebb olvastad már? vezetett eredményre? mire jutottál, melyik részét próbáltad végig, hol akadtál el?
[ Szerkesztve ]
-
[Ace]
aktív tag
gy.k. - Azoknak, akik nem akarnak sok ezer hozzászólást elolvasni: Maszírozz rá oldalt, arra, hogy Fórum, majd keress egy topicot és kattints rá. Ha megnyílt a topic, akkor ha bal oldalt használod a keresőt akkor az adott topicon belül fog keresni....baromi hasznos feature...
:: MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Donatto #3662 üzenetére
Talán azért, mert ahhoz még telepíteni is kéne egy témát? Cydia-ban elnavigálsz a Sections részbe, és ott megkeresed a ThemesXY részt... aztán telepíted ami neked tetszik.
Ennél többet én nem tudok segíteni, egyszer kipróbáltam aztán le is szedtem, nekem fagyasztotta a telefont. Ha továbbra sem megy, ajánlom a #3623-at.Légyszives legközelebb kevesebb írásjellel a végén, köszönjük.
[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
Donatto
csendes tag
Köszi! Ezeken már túl vagyok! Cydiaból már telepítettem témát,de nem látja a Winterboard! 35 db témám van az Iphonon! Egyet nem bírok telepíteni!
-
fullextra
tag
Kedves szerencsés tulajdonosok!(Jövőhét elejétől én is az leszek)
Mi az a Jailbreak, mire való, hogyan kell használni?
-
Remittenda
aktív tag
válasz fullextra #3667 üzenetére
Kedves fullextra! Használd a bal sarokban lévő keresőt és a google-t. Mindkettő igazi szívbéli jó barátod.
Addig is: az iPhone szoftverének felnyitása, kinyitása: így olyan programok is telepíthetővé válnak, amiket az Apple nem tett elérhetővé az online szoftverboltjában.
#3663 és 3664: most olvastalak titeket...
[ Szerkesztve ]
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
szokeherceg
aktív tag
hogy lehet a wifin kívüli netre mászását tiltani a 2gés iphone-nak?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
[Ace]
aktív tag
Ha veszek egy (hirdetés szerint) bontatlan T-s iPhone-t, akkor mit kell tennem az aktiváláshoz? Turbo simmel használnám.
-
BujtiLaci
csendes tag
sziasztok!
Pont most kaptam új IPhone-t , 8 gigást.
Külföldről kaptam , és full olasz utasításos az egész , kaptam hozzá vodafonos , szintén olasz szimkártyát , de az a gáz , hogy fogalmam sincs , hogy mit kell csinálni , hova berakni a sim-t , mivel nem olvasható az utasítás...Mit tegyek???
Vki help please.... -
Remittenda
aktív tag
válasz BujtiLaci #3675 üzenetére
Komolyan, minek vesztek egy ilyen összetett cuccot, ha a google-t nem tudjátok használni?!
google első találat a magyar + iphone + használati szavakraés itt a roppant eldugott T-mobile honlap. Alul tessék nézni: Kérdések és válaszok illetve Készülékaktiválási útmutató néven.
ps. Amúgy a képek is olaszul voltak benne ugye? 6. oldal tetején a kép roppant... bonyolult
[ Szerkesztve ]
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
33as
senior tag
válasz Remittenda #3680 üzenetére
De hül**e vagy!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
BujtiLaci
csendes tag
válasz Remittenda #3680 üzenetére
Igen , csak az a baj , hogy nem vettem , hanem külföldről nyertem , és a csomagban nem is találtam ilyen simkártya-kivető dolgot amit a manuál említ , szal már itt elakadtam , hogy ilyen vékony szart keressek...
azért kösz a segítséget..
-
[Ace]
aktív tag
Ötlet valakinek, hogy holnap ha pesten leszek a keletinél honnan szerezzek turbo simet? Mert akkor veszem át a telót, és megbolondulok amíg nem tudom használni.
-
BujtiLaci
csendes tag
nemtom h olaszból nyertem-e , de pókeren , szoftvert nem mondok ha nem baj
azóta megoldódott a problémám , dejól eldugták azt a kis szartszerk.:h független-e , azt nem tudom , de egy vodás sim-et küldtek mellé , amin szintén olasz szöveg van..
egyenlőre belevágtam a 30as sim-emet , most az iTunes progit telepítem...[ Szerkesztve ]
-
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem 1 gyári független (használt) iPhone 3G-t.
2.1-es FW volt rajta, na mondom ápdételjünk..feltettem a 2.2-t és elment a magyar nyelv ( es a mar rajta lévő telepitett programok ) a telefonbol Utána nyomtam 1 "restore"-t hogy hátha, de nem hozta bele vissza a magyar nyelvet de legalabb a nem müködő programok letőrlődtek.A segitségeteket szeretném kérni a következőkben...
-Hogyan lehet beallitani, hogy SIM kartyaval ne menjen fel a netre csak WiFivel ( nem szeretnek veletlenul egy nagy szamlat kapni...)
-Vissza jöjjön a magyar nyelv a telefonba
-Hogyan lehet rá tenni programokat?
-Van e müködö GPS?
Előre is köszönöm a segitségeteket
_-=*WheelWhores*=-_
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy sokat olvastam az Iphoneról, meg hogy miként működnek a dolgok, de egy két dolog nem világos.Most vettem egyet, az O2-nél, mert Angliában élek, és ez egy kontrakt nélküli.Az lenne a kérdésem, hogy a magyar nyelvet ebben a formában hogyan tudom rátenni, illetve a különböző programokat, mert nem igazán találtam ehhez hasonló esetet.
Előre is köszönöm! -
33as
senior tag
válasz Balupapa #3689 üzenetére
Szia persze ,hogy elment a magyar nyelv mert valószínű, hogy Jailbreaklve volt a telód.
Ha eredeti játékokkal, alkalmazásokkal akarsz játszani akkor hagyd úgy a telót ahogy van, de ha nem akkor:Töltsd le ezt a fájlt: Katt ide
Ha letöltötted, itunes-ot elindítod, és Shift + EGÉR BAL kLIKK a Restore gombra. Ezután megkeresed az imént letöltött custom firware-t és vársz amég felteszi a telóra.
De egyébként legelőször olvasd át ezeket az oldalakat: Katt ide Katt ide
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz Anthony001 #3690 üzenetére
Neked is szól a fenti hsz !
-
DroneZ^
őstag
Létezik 2.2-es firmware-hez Jailbrake?
2.2-es Firmware-el működni fog a turbo sim?“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
ja tudom hogy volt róla szó csak nemtudom hogy kell megcsinálni, mert 1ik cikk aztirja hogy quickpwn-nal meg ne csináljam... de hogy hogy csináljam azt már nem irja..
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
macikos
addikt
válasz DroneZ^ #3695 üzenetére
Innen kiválasztod a te telefonodhoz való FW-t és felteszed: http://www.applephone.hu/?page_id=4
-
Afgán
csendes tag
-
[Ace]
aktív tag
Ma vettem át az iPhone-t, 2.1-es szoftver van rajta, Turbosimem egyenlőre nincs. A kérdésem az lenne, hogy így is meg tudom csinálni a pwn-t 2.1-es szoftverre majd frissíteni 2.2-re (persze baseband nélkül), vagy előtte be kell rakni a turbosimet, és felismertetni az iTunes-al?
-
DroneZ^
őstag
válasz macikos #3696 üzenetére
Köszi
Amúgy nekem az offline maps simán ment 2.1-es FW-el, de a 2.2-vel nem.
Olvastam erről az xGPS-ről, amibe belevan építve az offline mód eleve, és letölteni is lehet rá térképet. Valakinek működött már? Letöltöttem, felraktam, térképet letöltöttem, mégsem tölti be offline módban a letöltött térképet Vagy van esetleg bármilyen más navigációs program azóta iphone-ra?“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs