- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Sorrentino
csendes tag
Nade ide megint meg kéne adnom egy bankkártya adatait, addig nem enged tovább....
''Az ember nem arra született, hogy legyőzzék!'' (Ernest Hemingway)
-
D@niel
addikt
válasz Sorrentino #24201 üzenetére
Nincs olyan lehetőség, hogy 'none'?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Blaise
veterán
válasz Sorrentino #24201 üzenetére
-
Peter.
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt róla már szó, de több, mint 24e hozzászólást annyire nem szeretnék végigolvasni
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy bontatlan iphone 3g-t amerikából, akkor arra van itthon garancia?
köszi szépen! -
-
SzalaiG
addikt
Sajnos.
Pedig biztos több fogyna ha árulná a másik két "szolgáltató" is.
-
manchester85
veterán
Most őszintén, milyen ötletet vársz? Vedd ki a sim kártyát, és tedd vissza, hátha elmozdult. Esetleg próbáld ki egy másik sim kártyával is, és ha ugyanaz a gond, akkor vedd fel egy szervizzel a kapcsolatot! Pár sorral feljebb linkeltek is egy megbízható oldalt.
i6 Silver
-
CsuRi101
tag
válasz spedyboy #24177 üzenetére
Ilyet nem mondtak, hogy bevonták volna, de mondjuk még nem is adták vissza a telefont. Majd megkérdezem...annyira nem durva a repedés, hogy kéne egy új hátlap, inkább csak haszálrepedések, azért vittem csak be, mert elvileg ilyenkor jár egy új teló... Központi szervizből hívtak, szóval sajna másik szerviz nem megoldás..
tényleg csak az a szomorú ebben, hogy hibás az anyaga (előforul, értem én), ezért nem kéne cseszekedniük, hanem cserélni, ennyi. -
őstag
Sziasztok!
Véletlenül rákattintottam egy játékra az appstoreban, és megvettem 5Euróért. (sajnos nem kér megerősítést a fizetős alkalmazások letöltésekor sem az iTunes). Vissza lehet fordítani vhogy ezt folyamatot?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
DroneZ^
őstag
Ha most veszek diminó csomagban egy uj iphone 3gs-t azt milyen FW-el bontom ki?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
tothm
őstag
Gyerekek ma betettem a simkarit és felismerte, utána pár percre rá megint nem, kiszedtem-újra be, akkor megint fel, aztán kiírta, hogy no service és nem, azóta semmi. Érintkezés lehet a gáz?
-
manchester85
veterán
Szerintem az a gáz, hogy még mindig nem jöttél rá, hogy ha a probléma pár "rutinpróbát" követően nem oldódik meg, akkor egy szervizest kéne megkeresned, nem pedig telekinésises módszerekben bízva a fórumozóktól várni, hogy a megfelelő alkatrész ötletektől függően megjavul, vagy a helyére kerül.
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #24223 üzenetére
Magadból indulsz ki.
-
lancy
tag
válasz adnoctum18 #24190 üzenetére
nekem sincs Categories a telon a storeban
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #24225 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nem mindenki úgy gondolkodik mint te. Miért ne próbálgathatná megcsinálni otthon? Én sem vinném először szervízbe, inkább gondolkoznék, hogy mi lehet a baj. Ha fáj a fejed, akkor se nyúlsz először gyógyszerhez (jó esetben), hanem megvizsgálod, hogy vajon mitől fájhat a fejed... Legalábbis egy normális ember ezt teszi. Magadból indulsz ki, nem feltétlenul nyúl mindenki elsőként a szervíes megoldáshoz.
-
spedyboy
senior tag
Ha valaki lusta "dolgokra" az iphoneal vagy csak nemvágja mit kell csinálni
akkor nézze meg az aláírásomban levő oldal bizonyos oldalát!ON: ha restoret tolok akkor lehet hogy megjavul a GPSem?
mert amikor megvettem 1.dolgomvolt hogy kiprobáljam és halálpontosan belőtt engem oda ahol voltam.
aztán megtörtem és most nem megy...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Land
veterán
Üdv!
Eladó az Iphone 2G 8Gb-om.
Érdeklődni PÜ-ben!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bepe79
addikt
Barbarian / előember vs. iPhone: [link]
( http://www.youtube.com/watch?v=_Dd_kYikRDE )
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Peter.
csendes tag
sziasztok
Ha van valakinek karcmentes kijelzőjű eladó 3g iphoneja (8 v 16gb) az érdekelne (pm) -
HaliAdi
tag
Üdv!
Lehet arra számítani, hogy itthon más szolgáltató is fog iphone-t árulni?
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
HaliAdi
tag
[link] - ez komoly? ilyen erős lenne?
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
DroneZ^
őstag
abból mi az igaz, hogy a tmobile-nál 20ezer forintért lehet függetleníteni az ott vásárolt iphoneunkat?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
joey04
titán
válasz DroneZ^ #24235 üzenetére
“Tisztelt *****, kedves Ügyfelünk!
A SIM lock feloldása Apple iPhone készülék esetében is Személyes ügyfélszolgálatainkon kezdeményezhető. Havidíjas előfizetés esetén az elő- vagy a számlafizető kérheti, Domino esetében az előfizető vagy a felhasználó. A tulajdonjogot eredeti számlával, vagy a készülék jótállási jegyével szükséges igazolni. Havidíjas szerződésnél nem lehet lejárt számlatartozás, illetve nem kapcsolódhat a szerződéshez érvényben lévő hűségnyilatkozat. Ellenkező esetben a kötbér és a még hátralévő részleteket is ki kell egyenlíteni.
A szolgáltatói és gyártói jóváhagyást követően az iTunes-ra kapcsolódva maga tudja majd elvégezni a hálózati korlátozás feloldását.
[ Szerkesztve ]
-
HaliAdi
tag
Egyik haverom vett egy iphone-t használtan.
Azt írja ki neki, hogy nem regisztrált... Ezzel mit lehet tenni? Lehet ,hogy letiltották?Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
-
spedyboy
senior tag
válasz HaliAdi #24239 üzenetére
hát
regisztrálja!
dugja rá az itunes-ra és kövesse az utasitásokat!
és kész!ha lelenne tiltva azt irná ha beraknád a karit hogy ismeretlen sim!
Ha hivatalos magyar a telefon akkor csak itunes ha nem hivatalos és nem is magyar akkor dobj PM-et!
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
manchester85
veterán
válasz HaliAdi #24232 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem. A vodafone-nál pl. nincs edge, ha megszűnik a 3G lefedettség, csak GPRS van. Tiltják a voipot, az előfizetéses telefonáraik pedig a kártyafüggetlen árak felső peremét súrolják még a legdrágább csomagban is. Aki a legolcsóbb MM vagy ikon csomaggal vesz iPhone-t, az a jelenlegi árpolitikából kiindulva szerintem maximum 30 ezer ráfordítással tud új modellre frissíteni. (Megveszed a 3GS-t 80-ért, 2 év múlva 70-ért adod el, majd 80-100-ért veszel újat) Ha elterjedne mind3 szolgáltatónál, a használt telefonárak drasztikusan esnének, és az előfizetői árak se lennének olcsóbbak. A vodafone árlistájából, üzletpolitikájából kiindulva fogalmam sincs, hogy miért lenne jó, ha ők is forgalmaznának iPhone-t. Ott a Hero, és mennyibe kerül? plus 400-ban 85 ezer. Pár ezerrel többért már független is kapható. A 3GS hasonló konstrukcióban 40 ezer, a független ára meg 180 ezer. Az a mocsok voda inkább azzal törődjön, hogy a HTC-ket hasonló feltételekkel adják, mint a T-mobile az iPhone-okat.
i6 Silver
-
Vapor
aktív tag
Van olyan 'to do' alkalmazás ami, az adott napi feladatot/feladatokat kirakja a lock screen-re, amíg ki nem pipálod, hogy kész?
PSN ID: SaLa17
-
Mr.Grincs
veterán
Lesz vajon valamikor integrált flash plyer a gyári sw be? Esetleg az új frissíéts mikör jöhet?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HaliAdi
tag
De ha használtan vette, akkor az előző tulaj nem aktiválta volna? Elképzelhetetlennek tartom.
Am azt írja ki pontosan, hogy "Nem regisztrált SIM"
ötlet?Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
Madwe
nagyúr
Üdv! Biciklire keresek iphone tartót, ami lehetőleg vizálló is. Rengeteget kerestem, találtam is jópár megoldást, de azt h mo-n belül hol lehetne szerezni arra nem jöttem rá... vmi tipp? bpen kéne vmi bolt ahol lehet ilyeneket kapni... köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest