- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
válasz Csabee. #15251 üzenetére
érdekes
mingyá tolok neki egy full restoret úgy hogy nem rakok vissza semmit de sztem még úgy se lenne ilyen sok szabadon
amúgy meg így is tökéletesen elmegy szerencsére nem akad semmiszerk:
amúgy közben arra gondoltam hogy nem lehet a costum firmvare miatt?[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
-
Csabee.
nagyúr
Nah srácok, a 3.1.2 nem csak hogy gyorsabb, de tovább bírja vele az akksi!
Az előző 3.0.1-el este ha 100%on volt az akksi, akkor reggelre lement 85%-ra
Most viszont 100%on volt este az akksi, reggelre is 100%on maradt, úgy hogy telefon és wifi opció be volt állítva!
Üdv: Csabee.
-
nviktor7
tag
Üdv mindenkinek, így kora reggel...
Október 10- én vettem egy 3GS-t, és adatforgalmi adatok úgy néznek ki, hogy 83MB küldött, 956MB fogadott. De amikor ma reggel lekérdeztem az adatforgalmat, csak 340MB körülre írta ki. Kérdéseim a következők:
-azért csak 340MB, mert a T számlázási időszaka elsejétől hónap utolsó napjáig tart, és így elsején nullázódott a forgalom?
-azt olvastam, hogy az 1GB-ba (ikon 200) csak a fogadott adatmennyiség számít be. Ez tényleg így van?
Előre is köszönöm a válaszokat.iPhone 3GS 16GB White
-
Szecsy
aktív tag
ez a hangerő nővelő progi semmit nem ért,
még mindig alig hallom a beszédet esetége vmi más tipp???
vmi volume booster is van de nem értek annyira hozzá -
macikos
addikt
válasz Csabee. #15259 üzenetére
Itt valami más volt a gond... 3.0-val is jól kellett volna bírnia. Wifit készenléti állapotban kikapcsolja a telefon. Arra érdemes még figyelni, hogy amikor a Safari-t bezárod, akkor ne maradjon megnyitva oldal, zárd be az összeset, különben a Safari tovább futhat a háttérben!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Valahogy meglehet oldani hogy olyan oldalon (springboard) ahol csak 1-2 ikon van ne sorban legyenek hanem tetszés szerinti elrendezésben.
Például mint a felső képen! -
macikos
addikt
válasz dirty.yakuza #15265 üzenetére
Nem! Nálam fent volt a szifonos hangerő növelés... kb. addig amíg észre nem vettem, hogy felerősíti a telefon feloldásának a hangját a fülhallgatót használva is! Úgy vettem észre, hogy majdnem kiszakadt a dobhártyám.
-
Csabee.
nagyúr
válasz macikos #15262 üzenetére
Nem tudom mennyire más a gond, de jóval jobban bírja a rendszer most és még mindig 100%on van, hiszed vagy sem!
Igaz nekem az előzőnél a hangfal is állandóan berezonált, most meg nem csinálja azt sem! Lényegtelen végülis, de szerintem gyorsabb maga a 3.1.2 és jobb mint a 3.0,3.0.1! És ez nem csak az én véleményem!dirty.yakuza tudtommal még nincs ilyen lehetőség!
Jah és jöttek fóliák, akit érdekel írjon [link]
[ Szerkesztve ]
-
beeep146
tag
Üdv!
Ahogy olvasgatom a topikot, felmerült mostanában a képernyővédő fólia téma.
Az érdekelne (főleg a iphone tulajok részéről), hogy érdemes iphone-ra fóliát tenni?
Eddig az összes PDA-mon az első perctől kezdve használtam fóliát, de ott a cerka miatt, meg a sérülékeny kijelző miatt alap volt..
De elvileg az iphone-ok kijelzője karcálló valamilyen fokig, nem? Ha ráteszem, nem rontja majd az "élményt"?
Érdekes volt látni a múlt héten, hogy egy T-pont üzletben kiállított mintadarab 3GS kijelzője szinte makulátlan volt.. Pedig ott áll nyár óta.
Mivel mindig bőrtokban hordom a telefonom, így most először gondolkodom azon, hogy nem fogok rá tenni, de nyitott vagyok a kérdéskörben.. :-D -
Csabee.
nagyúr
válasz beeep146 #15268 üzenetére
A kijelző tényleg elég jól állja a kiképzést, nehezebb meg karcolni mint az átlag telefonkijelzőket! De ezt is meglehet.. láttam már csúnya iphone-okat! Én nem használok tokot, de a fóliát azért rárakom, mert szeretem ha tiszta a kép! Az érintő felületet picit (nagyon mininmálisan) befolyásolja, de ez minimális! Még így is sokkal-sokkal jobb mint a többi érintőkijelzős készülék! Ha érdekel fólia van nekem pár darabom!
[ Szerkesztve ]
-
válasz dirty.yakuza #15264 üzenetére
Így középre nem tudom, hogy lehet-e tenni, de az biztos, hogy az iBlank segít a tetszőleges elrendezés kialakításában.
“All nothings are not equal.”
-
<NewL>
addikt
válasz macikos #15262 üzenetére
Én 3.0-ról frissítettem. Nem gondoltam volna ,hogy ilyen/ennyivel jobb lesz. Az Asphalt játszhatatlanul szaggatott most meg szépen fut meg se rezzen. Az akksi is jobban bírja,2 óráig nyomkodtam tegnap 11-től kb,végig Cydia meg játékok próbálgatása,wifit bekapcsolva hagytam most reggel 83%-ot mutatott. A régi szoftverrel lemerült ennyi idő alatt 60% is. Gyorsabb is valamivel,mondjuk a régin nem irtottam ki a daemonokat,de a programok többsége ugyanaz van most is fent.
There's an app for that
-
Szecsy
aktív tag
válasz dirty.yakuza #15265 üzenetére
de semmi nem történik telepitás után nekem, pedig a hangerő sávnak is hosszabnak kéne lenni
-
Misi1979
őstag
üdv elektorkalandorok, van valami alkalmazás ami információval szolgál a szifon akkujának elhasználódásával kapcsolatban?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
FefeeX
veterán
válasz Csabee. #15251 üzenetére
Ebben egyébként pontosan miről is van szó? A szabadon értelmezett RAM-ról? Csak mert mondjuk én relatíve friss tulaj vagyok (két hete pénteken kaptam kézhez a 3GS-em), mondjuk sikerült aznap kiakasztanom, de a restart helyre tette
Csak az utolsó oldalt olvastam itt, mert melóban kevés az időm, de megtanultam, hogy a Safariban nyomjam ki az oldalakat
Egyéb építő jellegű ötlet esetleg, mit érdemes még csinálni?
Ha valakinek van némi ideje, a cfw-vel kapcsolatban szívesen várnék valami kis infot, pontosan mit is jelent ez ebben az esetben, +-, stb...Meg kellene valami listát vezetni (ilyen lehet hogy már van), milyen alap dolgokat érdemes tartani, tölteni, megvenni, stb
Ami még felmerült, headsettel zenét hallgatok menet közben a városban, közben hívnak, ugye ezt látom, de felvenni nem tudom, csak ha előveszem a telefont és azon veszem fel... Van erre valami módszer és csak én nem találtam meg még, vagy így jártam?
Az normális, hogy nekem minden battery program csak 5%-onként írja a töltöttséget?
[ Szerkesztve ]
-
Nems
tag
Sziatok,
nagy nagy helpre lenne szükségem. Megvettem az iReal sms- progit. le is szedték a kártyámról a pénzt de nem tudom beélesíteni. Állandóan azt írja hogy DEMO és ha beírom a kapott serial number-t akkor The serial you entered is NOT VALID feliratot kapom.
edsetleg valaki tudna nekem segíteni?köszi:én
a lelkes amatőr
-
beeep146
tag
válasz Csabee. #15271 üzenetére
Na, akkor a fóliakérdés nyitva marad... :-)
Egy elméleti gondom volt eddig vele, hogy nem lesz a kijelző annyira érzékeny és gyors mint fólia nélkül, de akkor ezek szerint ez nem igaz..
Kb. 6 hét mulva jár le a T-nél az előfizum, akkor lesz érdekes a telefon+fólia vásárlás, hogy látod, lesz még addig neked? :-DD -
beeep146
tag
válasz dirty.yakuza #15270 üzenetére
Puha belső bevonatú bőrtokokat preferálom, azokkal nem szokott ilyen gond lenni, a mostani PDA-m, 1,5 évesen gyakorlatilag karcmentes..
Bár láttam már fekete iphone hátlapokat a neten.. Néha úgy tűnik, hogy azt egy szellő is összekaristolja.. :-) -
Aky
tag
Tudnatok valamilyen autos tartot ajanlani ami hasznalhato lenne a 3g-mmel amin egy rebel serpent tok van? A jelenlegibe sajnos tokkal egyutt nem fer el a telo, levenni a tokot meg eleg maceras minden alkalommal
-
Laox
aktív tag
válasz beeep146 #15281 üzenetére
Ha a fóliakérdésed a képernyő érzékenységére vonatkozott, akkor szerencsére meg tudlak nyugtatni, én vettem egy Belkin bőrtokot, abban volt alapból fólia, amit fel is tettem a kijelzőre, és akár hiszed, akár nem, fóliával jobb irányítani, mert az érzékenysége ugyanolyan maradt, de az ujjam jobban csúszik rajta.
-
FefeeX
veterán
válasz beeep146 #15282 üzenetére
Hát, én is emiatt rendeltem meg az invisibleshield-et... A hátlap csúnyán karcolódhat, meg kopik, mint az egerek bevonata... Sajna ez a műanyag átka, főleg a zongoralakkozottaké. Az invisibleshield nem látszik, jobban tapad a telefon a kezedben és gyakorlatilag szinte elpusztíthatatlan láthatatlan réteget nyújt a telefonodon. Kollegámnak van a hátlapon, már nagyon régóta, és még mindig olyan szép, mint az enyim, ami új
Persze, ha vigyázol a telóra, akkor szép marad, csakhogy nem fogsz tudni mindig vigyázni rá... Ez tart pár hétig/hónapig... Aztán nem szórakozol már ezzel... Nekem egyelőre karcmentes a hátlap, de mindig figyelek hova teszem, teszek alá papírt, ilyesmik Kijelző fóliának állítólag annyira nem jó az invisibleshield, pont a jobb tapadás miatt. De ezt majd meglátom, én rendeltem azt is. -
Enjoy
addikt
válasz FefeeX #15289 üzenetére
De barátunk épp' kijelző fóliáról írt. A hátlapra szerintem kötelező is
Én is vettem egyet a hátlapjára itt a PH-n icecave kollégától.
Kijelzőre valóban rossz, mert olyan érzést nyújt, mintha rezisztív lenne a kijelző-be lehetne nyomni. Illetve még tapad is az ujjad, kevésbé tudod gördülékenyen használni vele, mint nélküle.► més que un club ◄
-
cilo9
aktív tag
válasz FefeeX #15278 üzenetére
Headset-es kérdésed: Ha a gyári fülest használod, akkor egyszerűen megnyomod az irányító részt (ahol a hangerőt, számléptetés satöbbi gombok is vannak) és felveszi. Használatiban le van írva, hogy a füles miket tud irányítani, érdemes elolvasni, mert elég sok funkciót tud.
Hátlap/fólia: nekem kb félévig volt sima 3G-m, mindenféle védelem nélkül, viszont én is mindig valamire letettem (újság, papír, szalvéta, stb) és zsebben hordva sose volt mellette semmi, csak a forgalmi és mégis mikor eladtam, eléggé hajszálkarcos volt és ez csak a zsebből való ki/be rakosgatástól. Igen érzékeny hátlap.
Ezért most a 3Gs-nek a hátlapját védem matricával, fóliát viszont nem használok, a 3G-n se használtam és karcmentes kijelzővel adtam el.Üdv, Cilo
-
dirty.yakuza
aktív tag
Lehet hogy a kijelzővédő fólia rossz minőségű. Egy spéci kijelző fólia nem szabad hogy tapadjon. Nekem Brando van rajta és tutira bevált.
Most mattra vadászok, egy haveromnak most az van rajta az USA-ból és nem hogy nem tapad le az ujjad, de még egy deka ujjlenyomat sem látszik rajta... -
FefeeX
veterán
Számléptetés?
Hallod sok újat tudsz mondani... Eddig a hangerőre jöttem rá elsőre, aztán tegnap rájöttem véletlen, hogy középen is le lehet nyomni, és azzal leállítom/elindítom az ipodot Viszont a hangerőállítással csak lenémítom a csörgést...
De majd megkeresem a papírt és elolvasom -
FefeeX
veterán
válasz dirty.yakuza #15293 üzenetére
Youtube --> invisible shield...
Gyakorlatilag szöggel is karcolhatatlan lesz a telefonod, valamint jobban tapad, de pont hogy ami a hátlapon előny, az előlapon hátrány lehet... Hogy mennyire, azt jövő héten én is megtapasztalom -
FefeeX
veterán
válasz nviktor7 #15260 üzenetére
A számlázási időszakod ott a számlán, megegyezik a telefonelőfizetésed számlázási időszakával. A tört hónapban, mikor előfizetted, részarányosan számláznak illetve részarányosan kapod meg a felhasználható adatmennyiséget is... (pl 3 nappal új számlázári időszak előtt mondjuk 10ezer helyett ezret fizetsz, és 1giga helyett 100 megát kapsz leinternetezhető mennyiségnek )
A számváltást köszi, ezzel legalább nem kell várnom hazáig
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest