Aktív témák
-
a000
őstag
válasz lacika35 #15445 üzenetére
szia
nekem is van hajszálrepedés, mindkét csavarnál, a szinkronkábel dugaszánál és a króm között milliónyi és a füles dugónál, de én még azért nem vittem vissza kicseréltetni, mert kapok egy olyat amit nem lehet jb-zni, azzt akkor beszoptam. én várok még, amugy sem a azt nézegetem rajta. -
Nems
tag
Sziassz mindenki
a mobilomon anno volt olyan progi, ahova minden titkos adatomat be tudtam írni.
most találtam egy hasonlót 1Password néven. Azt kérdezném, ha én egy ilyenbe beírom a jelszavaimat, fel tudják azt törni? Esetleg bele tudnak nézni másik telóról anélkül hogy én azt észre venném vagy engedélyezném?
A mobilomat meg tudták nézni anélkül, hogy engedélyeztem volna. Igaz a kékfog állandóra be volt állítva a kocsi kihangosító miatt.
VÉLEMÉNYEK???
köszi én aa lelkes amatőr
-
Nems
tag
egy kicsit előbb olvastam volna...
akkor inkább nyilván a PMGPASSCODE a nyerő:-)a lelkes amatőr
-
a000
őstag
ez így nem teljesen igaz, mert mostmár a t-nél is feltüntek azok az iphone-ok, amit tudsz jb-zni, de ha kikapcsolod és vissza, akkor eltűnik, és csak a restore segít. na ilyet nem akarok kifogni.
-
Lacza
senior tag
Sziasztok!
Ma becsíkozódott az iphone kijelzője.Hosszába meg egy kicsit keresztbe is
fehér alapon szines csíkok.
A hang működik.
Mi lehet a gond?
Egy napig garis mégBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
Csabee.
nagyúr
válasz verser233 #15446 üzenetére
A programozó annyit írt hogy hamarosan! Szerintem még karácsony előtt elérhetővé teszi!
Aki még nem ismerné!
pmg PassCode
A pmg PassCode program segítségével jelszavaidat, eMail-címeidet, egyéb személyes és bizalmas adataidat könnyen és biztonságosan tudod tárolni.
Egyik legjobb,Legnépszerűbb, legjobb magyar program iphone-ra!
Bővebb info: [link] Letöltés[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
z67
őstag
válasz Csabee. #15461 üzenetére
Részemről én így biankóra nem vennék programot, mi a garancia, hogy lesz is asztali része?
Viszont egyenesen felháborítónak tartom azt a mobilprogram gyártói hozzáállást, hogy az asztali felét külön megkaszálják még, pl. SPB Wallet. További 10 dollár.
De a legviccesebb az iKeepass nevű kula, gyakorlatilag csak olvass, és ingyenes asztali verzió száz éve megújított régi verziójának formátumát ismeri csak.
A Roboformról viszont csak jót hallottam, internetes fiókkal való szinkron, ingyenes iphone alkalmazás.
-
Ceko
senior tag
válasz Csabee. #15461 üzenetére
WinSCP-vel megoldható a már elmentett jelszavak lementése, majd vissza állítása.Írtam nekik levelet,2 fájlt kell lementeni, de még csak az egyiket helyét adták meg.Azt az ígéretet kaptam,hogy hamarosan megkapom, hogy melyik az a másik fájl.
A fejlesztők a honlapon írják, hogy a következő frissítésben lesz backup.Remélem..
Amúgy 0.79 Eurót simán megér.[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
blueMerle
veterán
Srácok ez egyre rosszabb lesz Eddig csak idegesíto vírus volt, ez már igencsak nem az, annál kicsit tobb. [link]
-
MartOOn
addikt
addig vagy átirányítva hangpostára amíg a kicsengés van oda vagy vissza tök mindegy, utána hívásvárakoztatás van vagy foglalt hang ha nincs várakoztatásod.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
kitűnő? hmmm... én sírva adtam el... szép vót az tuti.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
whited
addikt
sziasztok
iphone 3g 8gb?vélemény?
ma cseréltem el a w995-mre
eddig tetszik
és mit kell felrakni rá hogy tudjanak küldeni nekem bluetooth-on?mert alapbol nem tudnak pedig látnakHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Paarthurnax
senior tag
válasz blueMerle #15473 üzenetére
Igen, sajnos az Apple szerint csak hangátvitelre való, ezt én is csak akkor vettem észre amikor csatlakoztatni akartam a notimhoz. Nem néztem utána...
A BT egyébként nagyon is adatátvitelre van fejlesztve ad-hoc hálózatokhoz, úgyhogy nem értem az Apple miért butította így le.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Enjoy
addikt
válasz Paarthurnax #15474 üzenetére
Talán mert USA-ban kezét-lábát törik annak, aki illegális zenével nyomul, ill. megosztja másokkal, károsítja a piacot?
Persze képeket meg miegymást lehetne attól még küldeni, de apple biztosra ment.
Szerintem ez lehet a hátterében.► més que un club ◄
-
válasz Paarthurnax #15474 üzenetére
Amiota 3.0-at irunk, Personal Area Networkre, gyk. multiplayer jatekokra, mas iKutyukkel fenykepmegosztasra, nameg internetmegosztasra is jo.
“All nothings are not equal.”
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Látott már valaki ilyent. Egyik pillanatról a másikra, az ON-OFF kapcsolóim feliratai
felcsúsztak középről!? Mitt telepithettem fel ami eltolta őket?
Ötlet?
Nem akarok Restore-olni!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
válasz Paarthurnax #15477 üzenetére
Ezekre most is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Paarthurnax
senior tag
-
Nems
tag
Lehet, hogy hülye kérdés de nem érdemes vírus írtót tenni a telóra? van iylen egyáltalán?
üdv és köszi:
a lelkes amatőr
-
dirty.yakuza
aktív tag
Megoldottam! A FontSwap kevert be pedig nincs is már fent!!
-
Komolyan kell venni, de még mindig nem arról van szó, hogy leszedsz valamit Ha feltetted az OpenSSH-t, akkor meg kell változtatnod az alapértelmezett root jelszót (az alapértelmezett "alpine"), és máris nem leszel veszélyben.
BoGyesz_24: Én az iPhone OS 3.0-ra gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
válasz rolcsibácsi #6646 üzenetére
csak a keyvib segitsegevel lehet rezgo visszajelzest beallitani, ha megerintem a kepernyot? 3GS alapbol nem tudja?
-
whited
addikt
sziasztok megint
milyen programokat lehet tenni a iphone-ra ami nem eredményez gar vesztést?és a bluet-os dolgot nem lehet ugy megoldani hogy ne kelljen turkálni a telóba és a gar maradjon?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Ceko
senior tag
válasz Coyote2000 #15487 üzenetére
Nem tudja.Így csak a keyvib marad.
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
-
Csabee.
nagyúr
Free programok között a Top25ös listában található egy Budapest nevű program ami Budapest térképet tartalmaz! Elég hasznos kis offline térképről van szó! GPS-t ugyan nem tud! De a térkép használhatónak tűnik, bár nem tudom milyen friss..
Illetve ajánlanék még egy programot! Amellyel az aktuális toplistákat követheted, és rákkattintva youtube-on meghallgathatod ( és ha fennvan a yourtube progid, le is töltheted egyből)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
<NewL>
addikt
az ipodban ,h lehet elocsalni a szamban valo tekerest?
tegnap en is appstoroztam amit talaltam ea ertelmes is kicsit
speedtest
flashligth (sajnos meg most sem talaltam meg a regit)
fstream (online radi)
irevolver (muhaha)[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
FefeeX
veterán
válasz Csabee. #15494 üzenetére
Yourtube az ingyenes? Csak mert nekem iwoopie van, de a legtöbb számot betölteni sem tudja (viszont ingyenes)
A térképet énis nézegettem, letöltsem-e...Akkor én is ajánlanék pár dolgot. Játékot eddig a 0,79 eurósok közül vettem csak, de:
- Medieval : szerintem nagyon jó kis nyilazós játék, egész sokat el lehet vele ökörködni, munkahelyi budigémnek tökéletes
- Moron test: az értékelései vegyesek, de szerintem óriási, ahogy az egyszerű kérdésekkel be tud szivatni a program, tegnap bnőmnek volt egy 2 órás elfoglaltsága
- Bailout wars: nálam ez az első, a bankárverő program, sokadszorra játszva kezdek rájönni egy csomó dologra, egy tesztben is ajánlották, én is csak ajánlani tudomIngyenes:
- Sentinel: megjelent a második rész, tower defense játék, így az első rész ingyenessé vált (bár azt írták, csak 10 napig, szóval érdemes sietni), elég jó móka, főleg ingyen...
- Paper toss: az ember nem is hinné, hogy ekkora baromságokkal is mennyi időt el lehet tolni Ingyenes szintén, a papírgalacsint kell bedobni a kukába, közben nehezítésként fúj egy ventillátor
- Catcha mouse: ez mekkora egy csaló program De egész jó szórakozás, mondjuk egy órára, elsőre, ujrajátszani már annyira nem érdekes -
manchester85
veterán
A gyári füles csak nekem recseg-ropog, vagy alapból vacak? Hívásoknál. baromira rezonál.
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest