- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Ok igazatok van az ipad töltő iPhone használatával. Most hogy kikerestem a képeket megnéztem mivel kompatibilis es ott van az iPhone is.
Mea culpa -
batai15
félisten
használt iphone esetén akkor mire figyeljek oda? asszony kap ugy néz ki egy i4-et utána majd én.
apple id legyen törölve meg még? -
leroyclub
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem megy a fotó szinkronizálás az iPhonom és a gépem között. Már pár hónapja nem müködik de azt hittem a gépem a hibás, viszont most ujra lett telepítve (uj windows, uj itunes, uj icloud vezérlőközpont) Be val elvileg minden állítva. A telefonon is már ki-be kapcsoltam de mégsem megy át egy kép sem a gépemre. Mi lehet a hiba? Nem tudok rájönni. Restoreolni nem szeretnék :S -
Nescafé
őstag
üdv
Azt hogy tudom megnézni hogy mi foglalja helyet, mert alig van valami a telómon és 3 giga szabad hely van.
Reszkessetek betörőt mióta leszedtem majd töröltem is azóta valahogy nincs hely... iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Bilux
veterán
Van egy problémám.
Leszedtem az igo hungary lite navigációt minden jó csak épp ha beütöm a címet megterveztetem majd nyomnám az indítást ami inaktív holott van gps jel akkor erre a válasz, hogy
"Do you need more? Unlock the door-to-door navigation feature in the shop".
A shoppal meg nem tudok mit kezdeni, mert nem tud kommunikálni a szerverrel.
Ez tényleg ennyire nyögvenyelős lenne?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
legiaap
félisten
Van ugye ez a Keychain funkció, ami teszi a dolgát. Közben akadt egy kérdésem. Ugye megjegyzi a felhasználó neveket, jelszókat. De mi van akkor ha nekem kéne a jelszó mert mondjuk meg akarom változtatni valamelyik netes oldalon a régit újra, de én már nem emlékszek a régire és az oldal kéri. Tételezzük fel jelszóemlékeztetőt sem tudok küldeni, mert az emil cím már nem él.
Nem lehet valahogy kicsikarni belőle, hogy mi is lehet az a jelszó?
Ha nem akkor van olyan app, ami úgy menti el a felhasználóneveket, jelszókat, hogy meg is tudom nézni bármikor?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
xors
senior tag
iOS 7 -en aki utálja a parallax idióta 3D -s mozgó ikonjait de a többi animáció kéne neki, annak jailbreakkel megoldható: BigBoss repoból a disable parallax effect tökéletesen működik
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #64600 üzenetére
En a retina minire gondoltam annak 2.1-es a toltoje
-
-
domerator
veterán
Phoneclean-nek valamiféle ingyenes alternatívájáról tud valaki átmenetileg, amíg meg tudom venni?
Kari után most nem hiányzik a 25 dolláros vágás, viszont zavar a másfél gigányi "egyéb" foglalt tárhely (nincs még tele a teló, csak zavar)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
mondomén
őstag
-
a.gabriel
tag
válasz FrankMonzano #64632 üzenetére
Nem ott nem találod, én anno google ban kerestem rá.
A minőség az nem véletlen!
-
Kicsikatona7
tag
Tapasztalta már valaki (iphone5s), hogy a touchID felismeri feloldaskor az ujjlenyomatot de megse old fel hanem keri a kodot.?
Másik (ezt mar tobbszor kerdeztem, de hatha valaki nem latta es tud segiteni)
Szellemes lett az ora savja. Ez akkor van amikor bezarom a hatterbe futo alkalmazasokat es atmegyek a home-ba. -
Kommy
veterán
válasz Kicsikatona7 #64634 üzenetére
Véletlenül előtte nem volt közvetlenül újraindítva a telefon, mert akkor teljesen normális mivel az első feloldás kóddal történhet csak meg, mint ugyan így az újraindítás utána első vásárlás is a Store-ból.
-
legiaap
félisten
válasz Kicsikatona7 #64634 üzenetére
Egy pillanatig nekem is olyan lesz az óra.
Nekem néha nem ismeri fel az ujjlenyomatom. Főleg ha töltőn van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
Gépem újra kell telepítenem, és nem volt lehetőségem le menteni az iTunes mappát. Most ott tartok a szűz winnel, hogy telefont rádugtam, appokat vissza raktam iTunes-ba, viszont a zenékkel bajban vagyok. Ha rá megyek hogy zene és videó kezelése kézzel, akkor ugye le töröl mindent a telefonról. Viszont hogy a gépet újra kellett tennem, így azok a zenék sem maradtak meg, amik rajta voltak.
Milyen lehetőségem van arra, hogy úgy tudjam a zenéket szinkronizálni kézzel, hogy ne töröljön le első szink-el semmit se a telefonról?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
a.gabriel
tag
válasz FrankMonzano #64638 üzenetére
A gugli ezt dobta ki nekem, ott nem kerestem rá ilyen app-ra.
A minőség az nem véletlen!
-
legiaap
félisten
válasz Kicsikatona7 #64640 üzenetére
Engem anno az idegesített, hogy a home gomb megnyomása után 4 másodperc telik el, hogy slide to unlock felirat megjelenjen.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #64630 üzenetére
Mármint a gépesre gondolsz, nem? Csak mert a mobil app ingyen működik, max a szinkronizáláshoz kell prémium.
legiaap: nem tudom, előtte Fortify-t használtam, de annak leállt a fejlesztése és i5-ön idegesített,h nem 16:9, illetve a dropbox backup sem működött + a Lastpass igényesebb is A legnagyobb előnye amúgy,h ingyenes, amúgy szerintem ugyanazt tudja a 1password is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég frissítettem iOS 7-re iPhone 4s-el, és a következő igen amatőr és pitiáner hibát találtam ami igen idegesítő, hogy már most nem gondolnak a régi kijelzőkre:
Egy noname androidnál még elnézhető egy ilyen szintű hiba, de azért ez iOS
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #64645 üzenetére
iOS7 után számomra mostmár az iOS6 tűnik gagyinak és elavultnak, pedig elsőre nekem sem voltak bejövősek az ikonok, de hidd el, megszoknád te is 1-2hét után...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
to.ca
tag
válasz legiaap #64617 üzenetére
mSecure
Fizetős, én ezt használom. Gond nélkül szinkronizál Iphone - Pc - androidos tablet között. Van CloudSync is, Dropboxra, de én azt nem használom. Nem vagyok parakirály, de felhőbe nem töltöm a jelszavaimat. (Parakirályoknak egyébként hiányozhat belőle a jelszavak időbeli korlátozása.)
Teljesen testreszabható, egyéni sémákat is létre lehet hozni, de van sok beépített is. Ha szeretnéd, vágólapra automatikusan másol. Online support is korrekt (egyszer volt rá szükségem, win újratelepítés miatt).
Nem a legolcsóbb megoldás, de egy rápillantást megér, szerintem: [link]
Ja, van iCloud Sync is, de a multiplatform miatt az nálam nem is játszik.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest