- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle
senior tag
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #64186 üzenetére
-
erdoke
titán
5S nincs itthon, i5 és iPad Air szerintem nem csinálja.
Szerk: OK, most sokat tekergettem iPaden, és tényleg megjelent. Ha csak ez a bug marad benne a 7.1-ben, nem bánom.(#64201) DanielK
Érdekes, nálam ez sincs elsőre.
Esetleg régebbi mentést állítottál rajta vissza?[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
őstag
Sziasztok,
Dubaiban volna lehetősége egy ismerősömnek telefont venni, de kérdés, hogy melyik iPhone 5S modellt kell választani, hogy itthon is maradéktalanul működjön.
Mobile and Wireless
Model A1533*: CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)
Model A1453*: CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)
Model A1457*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20)
Model A1530*: UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20); TD-LTE (Bands 38, 39, 40)
802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz and 5GHz)Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Ck.
addikt
válasz vadászcsiga #64184 üzenetére
Nem, csak ez ugy lenne a normális, ha engedne mindaddig letölteni, amíg nincs megnezve. Gyakorlatilag meg se volt nyitva a file.
Normálisan ilyenkor pending-elnie kellene...nem ez lenne a logikus? -
hruodnand
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 4s-em. Fuggetlen gyarilag.
Elkovettem azt a hibat, hogy felraktam az iOS7-et.
Tudom, hogy nem lehet vissza rakna az iOS6-ot, de hátha...
Van valakinek otlete, hogy mikent tudom visszarakni a regi rendszert? (Sajnos nincs SHSH-m vagy micsoda)
Annyira nem ertek hozza, par hete van csak iPhone-om.Udvozlettel,
Roland. -
Ck.
addikt
Anno t-home filmtekabol kölcsönöztem filmet.
Letöltöttem es kaptam egy kódot amivel aktivaltam a filmet. Akárhol megallithattam, kikapcsolhattam a gépet, stb. A kód mindaddig érvényes volt, amíg végig nem néztük. Mennyivel humanusabb megoldás?Itt gyakorlatilag meg sem volt nyitva a film egy másodpercre sem, mégis megtekintettnek veszi.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem felraktam pár hónapja az iOS 7-et iPhone 4s-re. Nos előtte a képeket egyből fel tudtam tölteni a képek mappaból a dropboxra, de most mar nem ajánlja fel ezt a lehetőséget... Ezt mar nem lehet ettől a frissítéstől??
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Eriqo
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata, hogy a Media Markt hogyan intézi az Apple termékek garanciás ügyeit? Tervezek venni egy iPad mini2-t ott és érdekelne, hogyha baj van mi lesz az eljárás.
iPad esetében is csere van, vagy itt már javításra elküldik valahova?
-
Sickboy25
addikt
-
defymoto
senior tag
Udv! A családban, ma lett egy uj Iphone, es azt szeretnem kerdezni, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy a find my Iphone-ban lassuk egymas keszuleket?
-
Kommy
veterán
válasz Sickboy25 #64223 üzenetére
Kicsit félre értettem mit szeretnél.
Szerintem ugyan úgy tudsz feltölteni mint eddig a dropboxon belül., jobb felül 3 pötty, + Upload felirat, itt megkérdezi először, hogy engedélyezed e a hozzáférést a képekhez és már jelölheted ki és töltheted is őket fel
Gondolom nem engedélyezted neki, hogy hozzáférjen a képekhez. Engedélyezni Settings/ Privacy/ Photos/ Dropbox mellett legyen bekapcsolva. -
VoidXs
nagyúr
válasz default. #64200 üzenetére
Zenét egyszerűen behúzol a műsortárba, majd onnan a telefonra. Csengőhang felmásolása már nehezebb. A tulajdonságain belül levágod fél percesre, jobb klikkes menüben konvertálod m4a-ra, majd a fájlt átnevezed m4r-re, és ugyanúgy behúzod iTunes-re, majd onnan a telefonra.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
erdoke
titán
Ugyanazon Apple ID-vel a Find My Phone is alkalmas a célra, nem? Legalábbis én látom az összes (7) iOS eszközünket, mert mindegyiken fent van az app, és engedélyezve van a funkció.
Persze a Find My Friends-hez nem kell közösködni a hitelkártyán...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
Ez a varos tweak.
https://www.dropbox.com/s/5itn1t8pd1ktumd/Photo%202013.12.28.%2021%2054%2041.jpg -
206 cc
senior tag
Srácok!
Kapcsolódom pc-hez a telóval és az iTunes-hoz.... lépegetek ,váltok benne a store-ra vagy a zenékre utána nem tudom hogyan térhetek vissza a saját telefonhoz?,...eltűnik a jobb felső sarokból az iPhone gomb?!!...ez esetben újra kell indítanom at iTunes-t akkor jön csak elő!Éz így van jól vagy valamit elbénázok?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Oracle
senior tag
Kommy downgrade-ben tudnál segíteni? I4 7.0.4 van rajta és vissza akarom tenni a 6.1.3-at vagy 5.1.1.-et jelenleg ott tartok hogy csináltam ifaith-el egy signed ipsw-t (shsh megvan) majd a 11.0.5.5-ös itunes-al raknám vissza, teló dfu-ban van fel is ismeri majd kiírja, hogy az iphone felkészítése visszaállításra és innen nem megy tovább hanem 1601-es hibával leáll. Host fájlt kipucoltam, próbáltam másik usb porton, próbáltam másig gépen amin szinte szűz xp van, de ugyanazzal a hibával megáll.
-
Keksz
senior tag
válasz erdoke #64196 üzenetére
Hát, tipikus esete akkor hogy ki mennyire rátermett ügyfélszolgálatos? vagy mennyire buta... Mert ha nem tudja bevinni APR-be, akkor hiába vette meg decemberben :-D a plusz 1 évet. Nem hiszem h kirepülne pl Frankfurtba hogy bevigye, majd egyszer vissza hogy elhozza az "újat".
-
peugeotmate
őstag
válasz talamasca #64192 üzenetére
Ez mire válasz? Ja, hogy semmire?
Az egy dolog, ha használtan egy-két sérülést megszenvedett i5-t veszek, és úgy kezdem használni, akkor nyilván valamivel lazábban kezelem a kopás dolgot. De ha már alsó hangon 100 ezret költök egy telefonra, akkor hadd ne nevezzük már minőségibbnek az ormótlanul kopó fém készülékházat, mint a rendes minőségű műanyagot.meg
-
talamasca
senior tag
válasz peugeotmate #64241 üzenetére
Szerintem szakadj le erről a témáról, mert csak lejáratod magad...
Mi köze a kopásnak a prémium anyaghasználathoz?
Nálam az 5S (és eddig egyetlen telefonom se) nem volt tokban és makulátlan.
Másnál a műanyag, fém egyre megy, mert nem vigyázik rá.Az autós hasonlatoknál maradva: Mindegy, hogy milyen értékű, összetörve egyformán ronda mindegyik.
“Black as midnight on a moonless night.”
-
peugeotmate
őstag
válasz talamasca #64242 üzenetére
iPhone 5-ről van szó, nem az 5S-ről. Ott már javítottak rajta. Ráadásul maximum 2 hónapja van nálad a telefonod, ezért arról sem lenne érdemes még hosszútávú következtetéseket levonni. Az 5C hátlapja legalább kulturáltan néz ki akkor is, ha nem hordja tokban az ember, de az i5-t óvni kell, mint a fene.
"Mi köze a kopásnak a prémium anyaghasználathoz?"
Nyilván nem várja el az ember ennyi pénzért, hogy kulturáltan nézzen is ki használat után...[ Szerkesztve ]
meg
-
talamasca
senior tag
válasz peugeotmate #64243 üzenetére
Nem kifejezetten az i5-ről volt szó, az a te problémád, bocs'.
Nekem eddig pont az maradt ki, nem véletlenül...
Ott a fekete színnél hónapok se kellettek.
Fehéret (ezüst, arany) kell venni.“Black as midnight on a moonless night.”
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok vissza lehet tenni valahogy az iphone 4-en az ios7-ről a telót ios 6.1.3-ra?Nincs shsh mentésem.
-
Kommy
veterán
válasz defymoto #64239 üzenetére
Mindig csak azt a telefont látjátok amelyik Apple ID-ra be vagytok jelentkezve.
(#64246) perfegor17 SHSH mentés nélkül nem.
(#64238) OracleEnnek a leírásnak a segítségével csináltad?, mert ugye itt van egy fontos lépés, hogy amikor DFU módba rakod a telefont azt a program segítségével kell mivel nem elég a sima DFU mód hanem PWNED DFU mód kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest