Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz DM-Fan #36929 üzenetére

    1. Általánosságban erre nehéz igent vagy nemet mondani... De a megbízható boltok általában megbízhatóak. :) Multiknál (pl. MM) biztosan gyári garanciálisat kapsz.

    2. Csodálkoznék, ha nano-simből lenne régebbi fajta, lévén ez új szabvány.

    3. Ha mindenképp szeretnél tokot, akkor olyan jellegűt vennék, aminek a belseje finom bőr vagy mikroszálas kendő-jellegű anyag. Az alumínium él könnyebben sérülhet. Fólia se rossz, ha tok nélkül teszed sűrűn az asztalra. Többünknek az Ozaki vált be, amit az istyle árul. Bumpert nem tennék rá, azok még a festetlen iPhone 4/S oldalát is kikezdik.

    4. Amelyik alkalmazás univerzális és már egyszer megvetted, azért nem kell újból fizetni.

    5. Ha a 16 gigás iPaden elfértél, akkor az iPhone-on is el fogsz férni. Persze, kérdés, milyen alkalmazásokat teszel föl rá. Aki sokat játszik, annak nagyobb háttértár kell. (Én elférek a 8 gigáson is, pedig van rajta pl. 100 zeneszám, full EU navi. Persze, nálam inkább a Jogtár és néhány üzleti alkalmazás a jellemző, a játékokból kinőttem.)

    6. Bármilyen mp3--adat felteheted rá. Arra figyelj majd, hogy az ID-tagek rendben legyenek, ne katyvaszként kerüljön föl a sok zene a telefonra. De a zenéidet már most is tudod rendszerezni, hiszen az iPaddel együtt gondolom használod az iTunest.

    7. sms értesítés automatikusan nincs, ahhoz JB kéne (de erről lecsúsztál, mert sanszos, hogy az i5 már nem 6.1.2 fw-rel jön ki). Ha mindenképp kell a kézbesítési jelentés, akkor minden sms elé be kell pötyögnöd egy mínusz jelet.

    8. Ilyen használat mellett el fog menni két napot is.

    9. Navigálásra tökéletes. Egy dolgot kell csak megemlíteni, így a nyár közeledtével: ha tartóban akarod a telefont használni navira, akkor ne a napsütötte szélvédőre tedd, hanem valahová a légkondis hideg levegőt fújó szellőzőkhöz, mert tűző napon annyira melegszik a telefon, hogy letilt a töltés. Töltés nélkül navit használni pedig nem sokáig lehet, mert egy óra alatt leszívja az aksit.

Új hozzászólás Aktív témák