- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedy19
tag
válasz mixi80 #29337 üzenetére
Szia!
néztem a host fájlokat és nincs nekem benne olyan apple.com nevezetű fájl. (127 és 74 kezdődő)
Ezek után is hibaüzenetet kapok!
Esetleg további ötlet??Olvastam,h neked sikerült és nagy változás történt ??
gyorsabb stabilabb a whitedoor fw??ja és a normal vagy az Unlocked verziót rakjam fel????
[ Szerkesztve ]
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
rayoliviero
veterán
Ezt a mobile passwordot mikor kéri amúgy a teló, milyen műveleteknél? Mert tőlem még mindig csak a root passwordot kérte. És kíváncsiságbolt kérdezem mi lenne, ha elfelejteném a jelszót, amire megváltoztattam a root és mobile-t (nem felejetem amúgy el )?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
megoldva..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Feltettem az otp-s smartbank app-ot, amivel ugye lehet banki tranzakciókat monyolni iphone-on.
A kérdésem az lenne, hogy vmi védelmi progit érdemes felraknom (és ha igen mit?), vagy iOS-ról nem nagyon tudnak adatokat lopni a hack-erek -
bbenec
tag
Flash videot le tudok jatszani i5-on? Hogy?
-
tajati
aktív tag
-
M@te
senior tag
megjavult a net megosztás. ez egyébként mennyire rontja az akksi állapotát?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Kapanyél
őstag
JB után szeretném, ha az iTunes-ban új eszközként jelenne meg a telefon. Az új eszközös menüpont inaktív. Hogyan tudom ezt megtenni? Kézi szinkronizálás van, de amint megnyomom, készít egy biztonsági mentést is...
tajati
Ez a 0,5-ös, jó drágán. Van ugyanilyen 0,3-asban, talán Ozaki meg noname is, féláron.[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Martynis
tag
válasz vadászcsiga #29364 üzenetére
evasi0n JB már csak egy kattintás és kész is
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Kapanyél
őstag
válasz vadászcsiga #29364 üzenetére
Ha jól értem, akkor csak restore után ajánlja föl az iTunes, hogy új készülékként vegye nyilvántartásba?
Még megvan az előző, nem JB-s mentésem, nem szeretném fölülírni a JB-sel. Háhta vissza kell állítanom később, és akkor meg már nem tudom visszatölteni a backupot, mert az már JB-s szeméttel lesz tele.vadászcsiga:
Gondolom, úgy értette, hogy nem kell már szűz készülék a JB-hez és menet közben sem áll vissza gyári állapotra a masina, így az iTunes sem fogja fölajánlani, hogy újként kezelje.[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Möhe
addikt
6.1 JB semmi tweak, és mégis lefagy az üzenetküldés. restore-t neki?
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #29370 üzenetére
Nálam nincs gond 6.1.1-en. Fura egy hiba ez, gondolom eddig működött eddig rendesen.
szerk: az ékezettel lesz a gond nevedben, ennek nem örülök, mert pont van egy frissítés útba és csak utána tudom majd javítani
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #29372 üzenetére
Ez hiszem visszavonom a frissítést és belerakom ezt a javítást, mert már ki is javítottam.
Köszönöm, hogy szóltál, én ezt soha nem veszem észre magamtól.Tesztelgetek egy kicsit, remélem most menni fog rendesen.
szerk: fura mert ha a keresőbe írom a nevedet akkor megy.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Auxot játék idejére ki lehet valahogy kapcsolni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz rayoliviero #29375 üzenetére
Miért akarod kikapcsolni a multitaskot ?
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #29375 üzenetére
Ha az alulról felhúzásos bekapcsolását akarod kikapcsolni, akkor az In Application résznél x-eld ki az activate switchert a from scrren bottomön belül
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #29378 üzenetére
Kimaradt, hogy az Activator beállításain belül
Gazsi00: márpedig nem lenne szabad ennyitől kilépnie, még az auxot előhoznia se, mivel csak rányomsz a képernyő egyik felére, nem alulról felhúzod az ujjad[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz rayoliviero #29379 üzenetére
Auxo-ban nincs gesztus vezérlés, az csak a multitaskot változtatja meg.
Activator vagy Zephyr tudja ezeket, úgyhogy ott kell kikapcsolnod.Ragnar95: Még 5.1.1 JB-nél nekem is ki kellett kapcsolni(Activator), mert rengetegszer előhozta. Most már nem kell kikapcsolni, mert nem játszom telefonon
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz rayoliviero #29379 üzenetére
Bemész a Zephyr beállításaiba és a "disable in applications" -ban megkeresed a játékot majd bejelölöd.
-
irgum
addikt
válasz rayoliviero #29383 üzenetére
Lehet csak a az alkalmazások közti lapozást kapcsoltad ki. Lejjebb kell görgetni a zephir beállításokban és ott a "swipe up from botton" gyűjtőben is lesz egy olyan menüpont. Az kell Neked.
-
rooney8
aktív tag
hali
iphone 3gs, 6.1, jailbreak (evasi0n 1.2, tehát a frissített)
restore, majd evasi0n. minden oké, elkezdem pakolgatni a tweak-eket. első körben: sbsettings, autoprotect, ifile, appcake (hozzá appsync), zephyr, swipeselection, swipeaway, xbmc.
oké, minden jó, majd pár óra múlva próbálnám feloldani a telefont, de olyan szinten be volt lassulva, hogy az iphone 2g ahhoz képest egy forma 1-es autó volt. hard reset, majd ezután megint jó lett. időközben kiderült, hogy az időjárás app sem volt jó. és a hab a tortán, hogy reggelre 3%-ra merült az akku.
közben kicsit utánaolvastam és az appsync lehet a ludas pár dologban.
jó mondom restore, annyira nincs rá szükségem.
előröl megint minden. ismét elkezdem pakolgatni a tweak-eket: autoprotect, ifile, zephyr, swipeselection, swipeaway, xbmc.
na most a merülés szintén fennáll, viszont időjárás app most működik, de a belassulás is előjött egyszer.
na most szerintetek valamelyik tweak lehet a ludas, vagy a jailbreak?
azért gyanakszom a jb-re, mert előtte még a redsn0w féle tethered jb volt a telefonon és ugyanezeket a tweak-eket használva tökéletes volt minden.
ötlet?szerk:
lehet az autoprotect okozza a merülést. és azt nem is használtam tethered jb alatt, mert nem működött.
mióta felraktam, azóta állandóan kijelzi a wifi csatlakozást a status bar. míg nem volt fent, akkor miután feloldottam a zárat, pár másodpercig lehetett látni, hogy nincs wifin (tehát 3g, vagy edge volt a status bar-on).
ez lehetséges, vagy hülyeség?[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Srácok! Winterboard hogy viselkedik?! Érdemes feltenni?
-
vadászcsiga
félisten
Akkor nem tudtok olyan tweaket ami badge-t rak a gyári calendarra mint a week calendaron?
-
nord_
veterán
válasz rooney8 #29386 üzenetére
Ha ki akarod deríteni, mi okozza a merülést, akkor ne pakolj fel egyszerre minden sz*rt.
Egy biztos, nálam a zephyr, ncsettings, cyntact, blurriedncbackground semmiféle galibát nem okoz, ugyanolyan stabil a rendszer, mint jb nélkül. Az sbsettings kábé fél percen belül ugrott az iPhone-ról, olyan szintű instabilitást hozott... -
maathe
senior tag
Az Auxo csak nekem respringel?
-
maathe
senior tag
válasz vadászcsiga #29392 üzenetére
Fent volt, de töröltem, éppen ezért. Ezenkívül még a Springtomize 2 és az AppSync van fent.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Én az előbb érzékeny búcsút vettem a JB-től, semmi illegális izé nem volt fent, de megint* elkezdett táncolni a képernyő... most már a reboot sem oldotta meg. Tettem egy "sima" 6.1-et, iCloudból vissza a délutáni mentést és normális.
*:egyszer már csinálta, de akkor reboot-ra rendbe jött. most mindent leszedegettem lassan a cydia-ból, reboot, respring, minden ima, mégse javult meg.
-
Atmo
senior tag
Sziasztok
az iphone 4s akkumulátor kompatibilis iphone 4-el is?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Teszla_
senior tag
válasz tajati #29358 üzenetére
Én most ugyanilyet használok, csak Cellular Line márkájút és 0,35mm-est. Nem lenne rossz, csak (szemből nézve) a jobb oldalon nem illeszkedik rendesen a telefon oldalára. Próbáltam hajlítgatni, de semmi. Amíg nem találok jobbat, marad ez. Bár szívem szerint tok nélkül hordanám, csak egy este alatt két apró pöttynyi kopás lett rajta, pedig vigyázok rá, mint a hímes tojásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest