-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz CharlieDrop #29749 üzenetére
Valami végett szinkronizációs gondok vannak az itunes-al. Én is jártam mostanában többször is így. Újra kellett többször is indítanom a szinkronizálást, illetve kilépnem közben az itunes-ból majd vissza.
Oppo Find X5 PRO
-
Vazallus
tag
Üdv,
Nem tudja valaki, hogy szlovákiába miért nem tudok SMS-t küldeni? Pedig +421-el kezdődik a szám és úgy mindenféleképpen elkéne, hogy mennyen.
A végén jön, hogy üzenetküldési hiba, nincs kézbesítve.
(iphone 4s, telenor)"Mr. Salieri sends his regards"
-
bradam
aktív tag
Köszi,akkor hanyagolom ezt az akkumulátor-tokos témát,maximum viszek első nap tartalék telefont a biztonság kedvéért
Más:Van egy cydiás alkalmazás amit nem tudok leszedni,mindig elszáll így:
.
Többször próbáltam, volt reboot, respring, sehogy sem akar eltűnni. Le lehet valahogy gyalulni manuális módon,vagy bárhogyan?[ Szerkesztve ]
-
Martynis
tag
válasz CharlieDrop #29753 üzenetére
Nekem is volt ilyen 2 termék szinkronizálása miatt.. Azért szürke, mert azok csak a szinkronizálandó fájlok, de nem történt meg a szinkron.
Ha Neked is több készüléked van.. : A zenék gondolom már bent vannak itunes-ba, gépre dugod az iphone-t, majd a zenéket kijelölöd - jobb gomb - Hozzáadás a következőkhöz. Ekkor középen az Apple logonál jobb oldalt van egy ikon, oda beteszi a kijelölt számokat, rá mész az iphone-ra, ezen az iphoneon fülre - zene - majd abból a kis ikonból simán behúzod a listába majd szinkron.
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Feltettem az iTunes-t, és eltűnt egy korábban vásárolt csengőhangom! :S Sehonnan nem tudom előcsalni... ha megpróbálom újra megvenni, akkor jelzi, hogy már megvan, de ennek ellenére nem tudom letölteni. Mi lehet a gond?
www.smart-bus.hu
-
kchris78
veterán
bocs, nem bírom megállni de ezek a JB problémák annyira emlékeztetnek a főzött droid rommal kapcsolatos problémákra, egy XDA-s fórumrészletre.. ez nem megy az nem megy, az fagy stb... én pont ezért nem vágok bele, hiányzik a fenének... Droidnál ahol a gyári ROM sem ment rendesen (lag, akadt, sok szemét app) jobb volt a főzött ROM de itt nem látom értelmét.
-
kchris78
veterán
LTE-n telefonálni: ez egy fából vaskarika dolog. nem tudom mennyire lehet leoptimalizálni, de:
Amikor jön egy hívás akkor LTE-ről átkapcsol gyorsan a telefon 3G/EDGE-re, aztán amikor vége a hívásnak akkor gyorsan vissza LTE-re... Ez sokféleképpen folyhat le, ha hívás közben cellát vált a telefon és már nem találja azt az LTE cellát ahonnan 3G-re váltott, az okozhat szerintem ilyeneket hogy nincs szolgáltatás pár mp-ig (gyorsan keres egy újabbat/erősebbet), stb... Ezen vagy tudnak javítani vagy nem. Amíg nincs VoLTE (hang is az LTEn megy nemcsak az adat) addig nem is várható nagy javulás. Ami az Apple-n múlik hogy új telefon kell e majd hozzá. Én nem tapasztaltam a problémákat de keveset telefonálok és nem nagyon figyeltem letevés után rögtön mit ír ki.. -
r3dsnake
nagyúr
Nálam egy rakás kaki JB óta a teló, eddig azt hittem a Zephyr-től respringel folyton, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy az Auxo a hibás. Mindig akkor jön elő a repsring, ha mondjuk fél nap használat után behoznám a multitasking bar-t. És ilyenkor almalogo -> safe mód. Nagyon bosszantó, mert kb ezért a tweakert jb-ztem.
-
kchris78
veterán
ez a batteryinfo lite progi ez cydiás? mert a sima appstore-ban nem találom meg a screenshotból ahogy látom valószínűsítem hogy ezek az infók sima API hívással nem elérhetőek...
-
nord_
veterán
válasz kchris78 #29769 üzenetére
Mert nem kell minden sz*rt felpakolni.
A Zephyr tökéletes, abszolúte kiváltja a Home gombot (Auxo minek is jó? Nem értem...)
Ezen kívül csak a CallCounter (hívásidő számláló) Ncsettings (gyorselérésű gombok a notification centerben) és a BlurriedNCBackground (notification center hátterének testreszabása) van fent.
Minden olyan patentul megy, mint a gyári rendszer.Munkára is használom a telefont, nem engedhetem meg magamnak, hogy a legkisebb probléma is felmerüljön.
-
360xbox360
tag
Van egy iphone 4-em és telefonálásnál alig hallom akivel beszélek (maxra van véve). Mi lehet a gond?
-
szentkuti11
addikt
válasz 360xbox360 #29778 üzenetére
Ha eddig jó volt (tehát nem a térerő hibája), akkor haldoklik a beszédhangszóród.
-
Tibee86
nagyúr
"(Auxo minek is jó? Nem értem...)"
Egyrészt szerintem nagyon jól néz ki, másrészt nálam 2 tweaket kiváltott. SBSetting/Ncsettings-et, mivel ugyanúgy vannak kapcsolok benne, másik meg a Killbackground, mivel ebben alapból ha hosszan rányomok az egyik app.-ra, akkor bezárja az összeset, + zseblámpa app se kell, mert alapból van a kapcsolók között.[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Ajánljatok pls. egy free USB mass storage módot nyújtó appot az AppStore-ból! Csak fájlhurcibálásra kellene.
Köszi előre is!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
nord_
veterán
válasz Tibee86 #29780 üzenetére
Értem. Az igaz is, hogy dizájnos lett a futó alkalmazások listája. Le is töltöttem volna, ha nem maradnak a szokásos, dupla Home gombos agyrémnél.
Mondjuk, én sose szoktam bezárni az összes alkalmazást (egyszer kipróbáltam, semmivel se lett hosszabb az üzemidő, ráadásul memóriagondok sincsenek). A zseblámpát nálam az ncsettings váltotta ki, ebben is benn van a kapcsolók közt. -
madgie
titán
-
juhiimi
aktív tag
Azt mi okozhatja,hogy mostanaban elegge osszevissza mutatja az aku szazalekat?Pl.13-rol 1 ora alatt lement 3-ra,ugy ,hogy nem is hasznaltam, aztan 3%-on meg videoztam, zenet hallgattam,telefonaltam es csak jo ido mulva ment le 2-re.6.1 -es szoft JB nelkul.
-
r3dsnake
nagyúr
Feltettem megint az activatort próbaképp (auxo, zephyr és minden más nélkül). Nem értem hogy tudjátok használni, i4-en nagyon érezhető, hogy sokkal lassabban jön be a multitasking bar, anélkül, hogy bármit bekapcsoltam volna activatorban.
-
kchris78
veterán
no nekem is ezt csinálta a telefon. Letettem, 1bar majd nincs szolgáltatás majd LTE 4bar... Szerintem ebben nincs semmi extra, 2-3 mp kell míg átjelentkezik LTE-re 3G/EDGE-ről. Elvileg ezt híváskor is megteszi csak kicsörgés előtt ezt nem érzékeli az ember.. Le lehetne tesztelni hogy ez a késleltetés megjelenik e híváskor is..
-
kchris78
veterán
amúgy szerintem nem kell közel sem Ikon LTE az LTE igénybevételéhez. Szerintem az 50-200MB-os csomagok kivételével (meg persze a sima Ikonok ) mindenhol aktiválták az LTE-t (különösen a sima üzleti adatcsomagoknál mint ami nekem is van - 3G-n pedig nem is kaptam csak 7.2Mbit/s-t).
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #29791 üzenetére
Köszi, teszek majd egy próbát vele.
-
kenny123
addikt
Egy iphone 3g 4.2.1 jailbreak után csak azt írja hogy "nincs szolgáltatás". Mi lehet a probléma?
Minden gond nélkül megy, ezelött volt már restore-olva, de azután nem volt gáz, tehát nem a függőséggel van a gond.yo
-
kenny123
addikt
-
Atmo
senior tag
Hali
Tud valaki ajánlani iPhone 4-re valódi call recorder appot? Köszi
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
kenny123
addikt
válasz bull84ghia #29796 üzenetére
Restore-t nem akarok első körben próbálkozni, szopó volt jailbreakelni bekapcsológomb nélkül, de sor kerül rá ha nem jön össze..
yo
-
Atmo
senior tag
válasz Totheground #29799 üzenetére
Ez egészen biztos???
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest