- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Kérdés, aki víztiszta ESR tokot használ: ezeknek is “kopogós” műanyag a hátulja?
-
atika88
senior tag
válasz Zsolt,72 #292117 üzenetére
A 13 Pro-val az az egy bajom, hogy használtan 350 000 Ft lazán, amire van normális garancia is egyáltalán leharcolt akkuval. Gari nélkül ennyi pénzt pár hónapos garikkal én nem adnék ki. Egy Mini töredékéből megvan még ehhez képest is. De ha azt nézem 350 000 Ft-ért már van zsírúj 3 évig nyugalom iPhone 14. Akármekkora zsákutca is vhol...nekem a nyugalom többet ér.
Nincs extrém igényem használat estén, csak gondoltam mérlegre teszem mégis csak 3-ával több memória
Köszönöm az észrevételeket! -
Wlac
Ármester
válasz atika88 #292155 üzenetére
Ha nincs extrém igényed, akkor azt válaszd, ami méretben bejön. Nekem a Mini a preferenciám, ősz óta használom, nem tapasztaltam még lassulást (bár nem is vagyok power user).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
veterán
Az a baj a minivel, hogy kicsi az aksija és többet kell tölteni és jobban degradálódik. A feleségemnek 2021 decemberébe lett véve 89%-os az aksija. Az egyém 2021 novemberi 13 Pm és 94%-os az aksija. A mini és a sima között méretben nincs sok különbség, de az aksiban a sima nagyobb.
-
félisten
-
atika88
senior tag
válasz juve600 #292160 üzenetére
Azért amiket a fórumtársak felsoroltak, átcsomagolt 13 modell tulajdonképpen. Nekem csak a memória mérete miatt jönne be jobban.
Hivatalos magyar forgalmazótól? Mert ez tisztes ár valóban egy 14-ért. Mert 3 év garival adja ugyan a sufni GSM bolt is...nade pár év múlva nincs kedvem teszten a garanciális ügyintézésüket. Hát még bottal ütni a bolt nyomát. -
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
MagSafe témában kérnénk segítséget Valahogy nem áll össze a kép a bejegyzések / netes leírások után sem.
Telefon: 14 Pro
Tok: Spigen Optik Armor
Töltő: ACEFAST E6 MagSafe vezeték nélküli töltőMiből tudom, hogy 15W-al tölt, nem pedig 7.5W? (eltelt időt leszámítva )
Egyelőre még nem figyeltem meg, de ebben az esetben is az utolsó 20%-t azt ébresztő előtt pár órával tölti vagyis tudja szabályozni mint a gyári töltő / adapter esetén? Vagy csak feltölti 100%-ra és azon tartja?Köszönöm.
-
Reverting
őstag
válasz Sungoo #292153 üzenetére
Nekem van egy fekete es egy atlatszo, mind a ketto "kopogos" az atlatszo hatulja nagyon jo karc es kopasallo, a fekete matt... legjobb tok ami eddig volt...
[link] kep
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
esbii22
őstag
16.6 tölthető
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Ha iTunes-al akarom feltenni a frissítèst, ott mennyi idő után jelenik meg? Egyelőre még a 16.5.1-et hozza legfrissebbnek.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
KillerATi
tag
válasz markknight #292150 üzenetére
Még nagyon régen talán iPhone 4-és időkben feliratkoztam, vagy mi ilyen névnap naptárra, hogy a gyári naptár alkalmazásban legyenek névnapok. És nem tudok megszabadulni tőle, mindenhol próbáltam már, de biztos elkerülte a figyelmem.
-
Wlac
Ármester
válasz INGJOKE #292157 üzenetére
Ebben lehet valami, de függ a felhasználói szokásoktól az, hogy ez mennyire számít. Ha valaki terepen dolgozik, és nem tud bármikor tölteni, akkor persze, jobb a nagyobb, de én pl vagy irodában vagyok, vagy otthon, úgyhogy számomra teljesen mindegy, hogy milyen állapotú az akkumulátor. Minden azon múlik, hogy milyen helyzetben használná atika88.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Dudee
senior tag
Ma vettem egy új 12est notebook.hu-tól. Minden okés a telóval, de egy dolog picit zavart.
full le volt merülve az akksija, nem lehetett bekapcsolni és töltőre dugás után is kellett neki pár perc. iOS 15.5 volt rajta.tudom hogy ezek az akksik utálják és károsodnak, ha a cellafeszültség bizonyos szint alá esik, ezért az volna a kérdésem, hogy mennyire oké, vagy tipikus, hogy így adnak el egy telót? (Persze nyilván a bontatlan dobozban a raktárban senki sem tudná feltölteni )
amúgy saját maga azt állítja, hogy 100%os az akksija..
-
KillerATi
tag
válasz markknight #292173 üzenetére
Siker! Köszi!
-
-
kchris78
veterán
Mellesleg vicces megint hogy jon a vihar es a gyari idojaras ebbol kb semmit se mutat hogy valami tortenni fog...
[ Szerkesztve ]
-
ViTToRe
aktív tag
válasz Shyciii #292180 üzenetére
Köszönöm - közben sokadszorra is átnéztem és már látom zárójelben az erre utaló megjegyzést
A töltés sebessége nem fontos tényező, de a vezetéknélküli töltést is tudja szabályozni a telefon? (utolsó 20%) Vagy erre csak a MagSafe típusú (15W) töltőnél van lehetőség?
. -
Shyciii
veterán
válasz ViTToRe #292183 üzenetére
Persze. A szabályzás független attól, hogy milyen módon töltöd. Viszont ez a 80%-ig tölt és csak akkora tölti fel 100%-ra mikorra használni fogod, az sajnos elég bután van megcsinálva. Közel sem olyan okos, mint egy androidos megoldás. Nekem pl fixen be van állítva 5:40-re egy ébresztő. Ő szerinte úgy tölti fel 100%-ra, hogy pont meglegyen 5:40-re. A valóság közben az, hogy már hajnal 3 környékére feltölti...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kchris78 #292181 üzenetére
A széles látószögű kamerák torzítása optikai jellegzetesség, egy bizonyos mértékig lehet vele küzdeni optikailag, de ennek a két objektívnek már olyan széles a látószöge, hogy csodát nem lehet velük tenni. A beállításokban van erre korrekció.
Viszont a telefotó kamerának nagyon gyenge az optikai felbontása, a baj az, hogy ezen is megpróbáltak szoftveresen segíteni, ebből lett az a mértékű élesítés, amit többször kritizáltunk már itt. -
lugosi
MODERÁTOR
IOS 15-ön maradt készülékeknek is jött frissítés: 15.7.8
-
gyapo11
őstag
válasz plejik #292189 üzenetére
Nemrégen volt erre felé dörgés-villámlás, de az időkép app csöndben maradt androidon. Lehet valami beállítás nem történt meg, asszony telójáról van szó, ő nem mindig van a topon az ilyesmiben. Valamikor régen föltettem az ipadre én is, akkor emlékszem dörgött előre az app.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
kuntics
aktív tag
Gyári app még most sem mutat Győrben esőt. Közben meg egy órája értem haza biciklizésből szarrá ázva és azóta is esik… Azt hiszem én is keresek valami normális időjárás appot.
-
zzola
titán
Tegnap lefrissítettem i14-et 16.6-ra, azóta most csatlakoztattam töltőre, erre újra indult a mobil. Nem tudom van-e köze hozzá, de elég érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest