- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A csodálatos periszkópos kamera. Most mondom, hogy októberben megint divat lesz a holdfotó.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Razzul
őstag
válasz icecave #291150 üzenetére
Elvileg a Pro széria megkapja majd a Sonytól a legújabb-legjobb szenzort. Ennek ellenére én nem várok olyan hatalmas előrelépést, hanem a korábbiakhoz hasonló fokozatos előrelépés egy újabb lépcsője lesz ez.
A periszkópos kamera pedig szerintem eléggé "parasztvakítás". Tipikusan egy olyan funkció amit a kézhezvétel után pár napig majd mindenki nyomkod, de aztán el lesz felejtve.
Stat crux dum volvitur orbis
-
plejik
addikt
-
tuzpenge
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Razzul #291148 üzenetére
Nekem elsősorban a kamera a csalódás, és ez azért fáj mert ez volt az egyik fontos szempont amiért PM-et vettem, ezen belül a telefotó. Az nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet (vagy az elvárásain voltak irreálisan magasak vagy nem sikerült jól valami). Ezen kívül több olyan funkció, amitől a pro széria pro, nálam személy szerint észrevehetetlen, pl a 120 hz-et se itt se az iPad pro-n nem veszem észre. Tehát összességében olyan felhasználónak érzem magam akinek az alapmodellt találták ki, és feleslegesen vette meg a pro változatot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz lugosi #291158 üzenetére
Mondjuk a 120 Hz nekem sem érződik. Igaz, akkor sem éreztem amikor a Galaxy S20+ kifejezetten arra volt állítva. Így soha nem is használtam.
Az iPhone meg adaptívan állítja 1-120 Hz között ha jól tudom.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Razzul
őstag
válasz lugosi #291158 üzenetére
Értem, köszi. Több ismerősöm panaszkodott arra, hogy a 12-13-as szériát követően a Pro szériánál is belefutottak hardveres-szoftveres anomáliákra, azt hittem itt is ilyesmiről van szó.
Nekem a sima 6S-ről a 11 Pro-ra váltás hatalmas előrelépés volt. Kíváncsi lennék, hogy ezután a 14 Pro vagy PM mekkora ugrást jelentene. Az a sejtésem, hogy hasonló szájízzel állnék a vásárlás után mint te.
-
xhege
veterán
válasz KillerATi #291163 üzenetére
Én is így érzem. Nekem évről évre egyre kevésbé tetszett a képalkotás. Persze jöttek újabb funkciók, ami jó, de maga a képalkotás szerintem nem jó irányba ment el.
Most sajnos azt kell mondanom, hogy a kínai gyártóknál pattog a labda (Oppo, Xiaomi, Huawei), és a Sony képalkotása tetszik még. -
Sungoo
addikt
válasz Fritz Teufel #291151 üzenetére
A legfontosabb feature!
-
esbii22
őstag
válasz markknight #291135 üzenetére
Az a jó öreg 0% THM 22 hónapra csodákra képes
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Alonso0180
tag
Sima 13-ra jött valami nagyon mini update.
16.5.1 (a) -
Salamander
tag
válasz Alonso0180 #291167 üzenetére
Szerintem a többire is, a 13minire biztosan.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
Garada
őstag
Rapid Security update, mindenki megkapta.
-
cekkk
veterán
Sziasztok, két kérdésem lenne.
Az első,hogy létezik olyan bill iOS re ahol a számok is látszanak külön sorban és a vesző is ott van?Valamint a hotspotot ki lehet rakni valahogyan a vezérlőközpontba?
Köszönöm szépen a segítséget. -
netcore
tag
Sziasztok, olyan problémám van hogy adott 2db telefon 11 és 12promax viszont az autóm csak 1db telefont tud bt-n kezelni egyszerre.Hogyan megoldható az hogy ha jön egy bejövő hívás akkor mindkét telefonon lehessen felvenni mint otthon mikor wifin vannak.Ha felcsatlakozok egyik telefonnal a másikra mint hotspot akkor ugyanúgy átjön a bejövő hívás, viszont a hotspot nem csatlakozik automatikusan és egy idő után le is csatlakozik, erre kellene valami megoldás, akár kölső program bármi érdekel.
Üdv Laci
-
kchris78
veterán
válasz Tibee86 #291140 üzenetére
csak nem! ahhoz a romlashoz illetve dollar erosodeshez az is kell hogy a dollar tobbet erjen az eur-nal, ez szerintem most nem varhato, foleg hogy ahogy nezem ma erte el az 1.1 dollart az eur. Ez IS meg kell hatarozza majd az uj eur-ban szamolt arakat.
[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz xhege #291164 üzenetére
Igen, ezt sokan írjátok és ez is szempont volt a vásárláskor. A telefont most júniusban vettem újonnan, ha érdekli az embereket itt majd írok róla hosszabban is.
A kínai telefonok képalkotása engem nem győzött meg, annak ellenére, hogy a tesztekben jól szerepelnek. Azonban az a tapasztalatom, hogy a valódi használat során nem tudják hozni stabilan ezeket az eredményeket.
-
victorhun7
tag
[link] rip
-
veterán
Kint van a 16.6 5. béta is .
-
Shyciii
veterán
Van valami normálisabb, gyorsabb módszer egy Bluetooth-os eszköz csatlakoztatására?
Mert a jobb felső sarokból lehúzom a control centert, majd hosszan tapizok a bluetoothra amire kinagyítja azt a szekciót, majd megint hosszan tapizok a bluetoothra, mire végre kidobja hogy miket lát. -
Rage47
veterán
válasz MasterMark #291189 üzenetére
Na én is tanultam valamit Annyira redukálták a 3D Touch funkciókat, hogy már el is felejtettem, hogy néhány app tud ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #291194 üzenetére
Mai napig nem bocsátom meg nekik.
-
dud998
őstag
válasz MasterMark #291194 üzenetére
+1.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Alonso0180
tag
válasz victorhun7 #291183 üzenetére
Én nem tapasztalok ilyet egyenlőre, bár erős, hogy egy 2,7mb update is tud okozni ilyesmit.
-
Sungoo
addikt
válasz victorhun7 #291183 üzenetére
És aki felrakta már? Lehet, hogy placebo, de azóta mobilneten tetű lassú a Safari, még a PH-t is másodperceken keresztül tölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest