Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    Beüzemeltem és kipróbáltam a Tidal Master High-Res Quality 2304-9216 Kbps albumaival. A Buds+ kétszer ennyibe kerül, de hangminőségben ez jobb. Sokkal jobb. A Buds+-ból nekem hiányzott a basszus, az az igazi mély kiterjedő basszus. Ebben átjön. Sokat számít, hogy iPhone kompatibilis, vagyis a készülék teljes repertoárja működik a Sony 360 Reality Audio-ját is beleértve valamint támogatja az AAC codecet. De ezt már korábban írták. Igazából ez a füles elsősorban iPhone-okhoz lett kitalálva és másodsorban Droidos. Mint azt megtudtam a leírásból.

    A Apple EarPods fülhallgató, Lightning csatlakozóval 9.999 Ft. Ez csak kétszer annyi és nincs vezeték, Sony hangminőség. A whathifi.com-on 5 csillagosra minősítették a teszten.

    Az MM-ben tetettem félre. Odamentem az egyik eladóhoz és érdeklődtem hol kell átvennem meg egyébként megfelelő-e nekem. Erre elnevettem magát és mondta, hogy menjek oda vele a kollégájához, éppen egy órája vette ő is meg, és már ki is próbálta iPhone-hoz. Mondta, hogy vegyem meg nyugodtan, ha hangminősége nem okoz csalódást.

    Ennyi pénzért (18.999 Ft) ilyen minőségű hang nincs másik. Hozza a Sony teljes repertoárját a zajszűrést és átengedést kivéve. Persze a hangminőség nem messze nem hi-res, aki olyant keres annak a legnagyobb testvért kell levenni a polcról, az van a legközelebb. Ha nem utcán akar valaki zenét hallgatni és nem audiofil, akkor ez tökéletes. Jah, és stabil a fülben mert mélyen be kell nyomni, onnan megtartja. Legalább is nekem. Alacsony vagyok, ahhoz mért fülekkel és a gyári harang megfelelő nem cseréltem. Gombos, nem érintős.

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák