- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz icecave #276149 üzenetére
Az király basszus:/
Próbaképpen újra telepítèssel is megpróbálkoztam, de eredménytelenül sajnos.
Remélem azért nem a telefonnal van a gond, hanem valami máshol lesz akkor a hiba.Mostanában egyre több a gond ezekkel a nagyobb frissítésekkel úgy vettem észre.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
orbit76
tag
-
MasterMark
titán
válasz poli27 #276150 üzenetére
Van rá gesztus: a képernyő bal szélét húzd el, az a "vissza gomb".
Ezért nincs gomb, mert felesleges. Amit a többiek írtak lehúzás hogy elérd a tetejét az is létezik, de nem kell ehhez. A balról húzás visszalépéshez mindenhol működik. ("Felugró ablakot" viszont lefele kell húzni ha el akarod tüntetni.)
Switch Tax
-
poli27
veterán
KÖszi
-
Fritz Teufel
addikt
Viber felhasználó vagyok, a Meta univerzumból semmi nincs a telefonomon. A rendszer 16.1 és minden probléma nélkül működik. Androidon volt pár hónap tavaly hogy ezzel a nyavajával küzdöttünk. Én írtam nekik a szoftver értékelésnél és két javítás után rendbejött a dolog.
Egyébként teljesen átérzem a problémát, engem is majd megevett a fene, hogy állandóan rám szóltak, hogy megint el vagyok maradva. Kitartást, csak kijavítják ha elegen jelzik a problémát!Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
vargalex
félisten
válasz MasterMark #276155 üzenetére
Azért nem mindenhol működik. Van olyan alkalmazás, ahol nem. Ez nem globális rendszer funkció, hanem az app készítőjén múlik.
Alex
-
Noxy
veterán
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz icecave #276149 üzenetére
Nekem egyik 16.x.s verzió (éles, nem béta) alatt nem volt gondom Viberrel, bár mások is panaszkodtak rá. Valahol olvastam fentebb, vagy egy másik fórumban, hogy az vagy Viberen vagy iPhone-ön az értesítés z engedélyeket ki kell lőni, valamiért összealadHAT. Nálam a messenger is rendben.
-
Noxy
veterán
válasz HoldfenyLuna #276162 üzenetére
Panaszkodni is lehet, meg be is lehet jelenteni hogy nem működik. (ez az egyszerűbb) Beállításokban is körül lehet nézni, hogy miért nem megy.
I12 iOS 16.1, AW 9.1 [kép] [kép]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
iPhone 12 Mini-mben vagy egy 85%os akku. Kit vagy milyen boltot javasoltok, ahol nagy valószínűséggel akkut cserélnek, méghozzá jól és jó minőségű akkuval? Úgy tudom ezt a típust már forrasztják vagy mi, nem szeretném a véletlenre bízni. -
Topikgazda
válasz HoldfenyLuna #276162 üzenetére
Na, ki be kapcsoltam minden értesítési kapcsolóüt a viber beállításain belül, most megjönnek az üzenetek értesítései. Remek. Most majd minden frissítésnél csekkoltathatom asszony telefonjáról küldött üzenettel, hogy jó-e vagy megint el kell ezt játszani. Végülis ez is jobb, mint a semmi.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mihail38
aktív tag
Sziasztok!
Hívás után után mindig vissza jön a hívás lista és amikor ki akarom nyomni a hívást mindig sikerül mást hivnom akit sikerül meg nyomon a listában ezt hogy lehet megoldani hogy ne a hivaslistát adja vissza?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Malfroy
aktív tag
válasz tothjozsi96 #276168 üzenetére
Aha,akkor imeibe rögzítik
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
sharp4
őstag
válasz mihail38 #276172 üzenetére
De zavar, és megtsol minden más is van, amit meg kellene oldani, azonban nem foglalkoznak vele. Nem egy óriási hiba..
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Hawk02
aktív tag
válasz atika88 #276164 üzenetére
Szia!
Én az iStyle üzlettel beszéltem.Nekem is 12 mini van és 86%-n van(480 töltés ciklus van az akkuban),de mivel egészen jó üzemidőt produkál még az aksi így várok a cserével.Jelenleg 38600Ft-t a csere.(50%-al emelkedett a szervízár)Én velük cseréltetek,ha eljön az ideje.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz Hawk02 #276175 üzenetére
Care Centert jobban ajánlom, van olyan kolléga itt aki elég sokat várt arra hogy az istyle visszaküldje neki a telefont holott már rég kicserélték az akksit. Persze ha személyesen mennél akkor ez nem vonatkozik rád. De én a Care Centerrel meg voltam elégedve, futár csütörtökön vitte el kedden hozta is vissza. Makulátlan még az üvegfólia is megmaradt.
szerk: így futárszolgálattal 33.000 Ft volt. Nem tudom azóta emeltek-e ők árat. 1 hónapja cseréltettem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
törölt tag
válasz mihail38 #276172 üzenetére
Én erről a problémáról itt hallottam Androidosoktól, használat közben nem tűnt fel. Egyrészt gyors vagyok, amikor leteszem, vagy úgyis leteszi a másik. Power gombbal is le lehet rakni a hívást. Többnyire spotlightból hívok, nem a phone appból. Tehát egyszerűen nem probléma.
-
poli27
veterán
A 14 pro maxnál, ha gépelek rajta vagy csak kopogtatom, olyan hangot ad, mint ami üreges, mintha egy gagyi műanyag lenne kopogtatva, a S21 ultránál de a párom Note 20 ultrájánál sincs ilyen... ez normális?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Szerintem ezt nem nekem akartad.
@icecave sajnálom. Nekem szerencsére mindkét említett app működik, nem
tudom, mi és hol akadhat össze. Nekem a Viberen minden értesítés be van pipálva, telón meg így néz ki Viber és Messenger esetén is:Esetleg annyit fűznék még hozzá, hogy nálam minden app épp az aktuális verziót használja, folyamatosan frissítem, mikor jön valami.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz poli27 #276180 üzenetére
Igen ezt már korábban itt említette valaki . Nekem addig fel sem tűnt de azóta mindig észreveszem . Engem különösen nem zavar de tényleg kicsit gagyi hatást kelt de megnyugtatlak nem az 🙂 . Nekem 13 pro van és annál is ilyen .
En is kérdeznék . Gyári billentyűzet nekem nem rezeg ! Olvastam itt még múltkor milyen jó a haptikus visszajelzése de nekem csak hangja van . Be lehet ezt kapcsolni valahol ? A billentyűzet beállításokban nem találtam ilyet . Próbálok barátkozni a gyári billentyűzettel .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
poli27
veterán
válasz markknight #276186 üzenetére
nincs semmi rajta...
-
Hawk02
aktív tag
Nekem is volt egy AW S7 órám,de nem tudtam kihasználni és miután megvettem használtan,néhány hét eltelte után jöttem rá,hogy nem tudom kihasználni az óra képességeit.A formája viszont tetszik és szerényebb tudással is elvagyok.A munkám miatt sem akartam megtartani,mert elég poros környezetben használtam volna.Arra is megfelel egy olcsóbb típus.(az ár, 1/10-t sem érte el AW S7-nek)Ez az óra amit most is használok,bejönnek a hívások,üzenetek és én is tudok hívni rajta,nagyon jó hangminőség mellett.
Nekem nem azért van klón,hogy mást megtévesszek és el is mondom,hogy ez csak egy másolat ,szerény tudással,ami nekem elég. -
atika88
senior tag
válasz Hawk02 #276175 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, az az érdekes hogy egy napot nekem kibír ígyis vígan. Teszem hozzá nem vagyok hardcore user, de azért egy erős közepes használat benne van.
iSamurai adott közben egy 30ezres ajánlatot, szintén garanciával legalább betojok, no ehhez képest a APR iStyle tutibbnak tűnik. De hogy ezek az árak hogy jönnek ki. Imádom a Minim, de vicc h ér most piaci áron150et a telom kb 2 év után meg egy akku csere 40 átgondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz poli27 #276190 üzenetére
Tegyl rá üvegfóliát mert karcolódni fog. Jobban mint a samsungok. Cserébe iszont jobban bírja az ütéseket, később törik be, gondolom ez ilyen tradeoff, kicsit puhább anyag, cserébe nehezebben reped. Nekem Spigen üvegfólia van rajta, kb 1 évet kibír mindn gond nélkül, nem ront a képen, ezen is van zsírtaszító bevonat.
-
Hawk02
aktív tag
-
törölt tag
válasz atika88 #276191 üzenetére
Nem értem miért szenvedtek nem hivatalos szervizekkel. Nem is olcsóbb és nem is gyári alkatrész. Érdeklődj például itt.
-
atika88
senior tag
válasz esbii22 #276177 üzenetére
Köszönöm a személyes tapasztalatod. Kimatekolom még. Lehet személyesen bemegyek, gyakorlatilag annyiba lennék mintha futár hozná-vinné. Persze időmbe telik, de ez a legkevesebb. A lényeg a tuti végeredmény inkább. 30ezer a csere szintén.
Azt viszont megérdeklődöm hogy helyben megvárhato e, az azért nem lenne mindegy.
Tehetem, csakis hivataloba gondolkodtam/om.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Valaki talalkozott azzal, hogy random bekapcsol neki a zseblampa? Most is nezem a videot, kicsit megmozditpm az ujjam ahogy tartom a telefont es bumm. Azt tudom hogy alapbol 2 koppintasra elojon, de van valami mas gesztus is erre? Rohadt idegesito es mar tobbszor elofordult mostanaban…
lehet ez valami 6.1 bug? -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz BoneDragon #276199 üzenetére
Szerintem pont hátul dupla koppnak érzékeli. Lehet akar a tok miatt is szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest