-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sungoo
addikt
válasz Fritz Teufel #277253 üzenetére
Mert akciós volt, 2000-et spórolni akartam. Így jár, aki fillérb@szó!
-
pitőr.
tag
Sziasztok. Valaki help!
Járt valaki már úgy, hogy iOS 16.1.1. Frissítése után pár nappal azt vettem észre, hogy random jelentkezik egy olyan hiba, hogy csengő hangszóró nem működik és a a rezgés is megszűnik. Viszont újraindítás után kb fel napig jó majd megint eltűnik. Hardver hibának így kicsi az esélye de sosem lehet tudni. Köszi előre is aki tud valamit!. (iPhone 11 pro)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
Norbi887
aktív tag
válasz pitőr. #277258 üzenetére
11 Pro-m van, de személy szerint még nem tapasztaltam hasonlót, szintén 16.1.1 iOS.
Egy Hard-Resetet próbálj meg, hátha csak "beragadt" valami, vagy ilyesmi.
Ha később is fennál, akkor úgyis jön hamarosan a 16.2 majd. Ha úgysem, akkor iTunes Restore, vagy teljes újratelepítés próba még esetleg.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
senior tag
-
veterán
válasz Ron Swanson #277261 üzenetére
Felraktam már vagy 7-8db AlignMastert,mind hibátlanul felment,szóval inkább csak neked nem jött össze a dolog,erről nem a termék tehet.
Nekem sokkal jobban bejött mint az EZ Fit. -
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Naptárban be lehet állítani olyan emlékeztetőt, hogy minden év adott hónap adott napján jelezzen?(2 héttel előtte is)
Egyébként az emlékeztető app helyett érdemes a naptárat használni egyszeri időpontok megadásánál?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz féldekás #277263 üzenetére
Az emlékeztető az egy egyszeri valami hiszen ha megvagy vele akkor beállítod, hogy vége. Ha ismétlődés kell az a naptár. Ottmindent be tudsz állítani
várj Az naptárban meg tudod adni melyik hónap melyik napján legyen az esemény. Utána pedig, hogy ismétlődés évente. Két alertet tudsz hozzá beállítani. A google calendárnál pedig 5 darabot
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Jakob.rabbi
tag
Üdv,
"Hey, Siri" kimondása után ha nem adok azonnal parancsot 1-2 mp után Siri hümmög egyet, "mhmh".
De a lányom i12-jén nem csinálja, pedig minden opció ugyanúgy van beállítva, mint 2 másik készüléken.
Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? -
bbendre
őstag
válasz #86564352 #277268 üzenetére
Az ilyenekre én a google naptárat használom. A Google ilyenkor egy héttel előtte ír, hogy 7 nap és házassági évforduló . Külön meg szoktam ott adni a szülinapokat és kapcsolatokat. Pl siri call my wife vagy call my brother és szuperül megy. Az Apple sync mindent és a siri is szól ha jön a feleségem születésnapja. A legviccesebb ha nem hívom aznap a feleségem mert együtt vagyunk akkor este 6kor jön az értesítés, hogy ideje felhívni
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Sungoo
addikt
válasz Ron Swanson #277261 üzenetére
Hogy lehet elrontani, nem jól felrakni? Nem értem, ott a felhelyező keret, szerintem elrontani sem lehet.
-
(ex)Cat
senior tag
Valamikor talán itt olvastam hasonló kérdésről, de nem találom most épp. Lehet olyan shortcut-ot készíteni az órához, mint a telefonra, hogy ha töltőn van és elér egy bizonyos %-ot, akkor valahogy jelezzen? Én nem találtam ilyen lehetőséget (de lehet csak figyelmetlen és főleg tapasztalatlan vagyok).
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
A felseégemnek iPhone 13ja van yettel esimmel és digi fizikai simmel. A Digit csak internetezésre használja. Az lenne a kérdésem, hogy a digis mobilnetet valamiért nem müködik hotspotos megosztás. A hálózat látszik, de nem lehet hozzá csatlakozni, vagy csatlakozás során hibát ír ki.
Mi lehet a probléma ? -
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
2 hónapja vettem egy új Apple Watch SE-t, vigyáztam rá nagyon. Tokot is vettem hozzá, ami védte a kijelzőt. Ma leesett, betört a hátoldala, ahol az érzékelő van. Rosszul pattant bele a lyukba és egyszer csak leesett. Voltam már minden szervízben, hivatalos Apple szervízben, maszek szervízben. Sehol nem tudják megcsinálni. Nincs ilyenkor valami megoldás? Fizettem volna is érte, gondoltam, hogy ez nem garanciális, de fizetősen se tudják.
Ennyi volt és buktam 130 ezret?
Itt a hátuljáról a kép: [link]
Köszi![ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Távolból megoldható egy apple id kijelentkezés?
Külföldön van a mobil az én apple id-el bejelentkezve… -
Krisz79
őstag
Jó estét!
Segítséget kérnék Tőletek!
Adott 1 Iphone 12, szeretném menteni a fotóim kábelen keresztül egy windows notebookra.
Mikor elkezdi áthelyezni a fotókat, kis idő után megszakad a kapcsolat.
Amit áthelyezett se tűnik el a a telefon mappájából.
Vajon mi lehet a gond?
Milyen opciót javasoltok.
Felhőt nem használok.ú#277282dpeterfy32
Sajnos nem.
Gyári kábel vége C-s és nem Usb.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
Noxy
veterán
válasz TechN7ne #277280 üzenetére
Lokátor app, or [icloud.com/find/] iPhone kiválaszt., eltávolítás a fiókból.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Az iDoki-val kapcsolatosan vannak-e tapasztalataitok?
Jó/rossz is érdekelne.
-
Krisz79
őstag
A fotóm előzményeim mappából sikerült kimentenem a telefonom "Fájlok" mappába. KB:1800 képet.
Ez vajon ott maradt az előzmények mappába és csak másolás történt? Vagy áthelyezte?
Ha áthelyezte, onnét hogyan lehetne kimásolni és menten számtógépre,
-esetleg vissza tenni a fotóim mappába?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz markknight #277296 üzenetére
persze. csak a majd 6000-ből ment át 1800.
de vissza nem sikerül tennemhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
markknight
veterán
válasz Krisz79 #277298 üzenetére
Én sztem fizess elő egy próbahónapot iCloudra és töltsd fel az összed képedet. Ha ez megvolt, onnan le is tudod tölteni a windowsos klienssel. Legjobb, legegyszerűbb és fizetsz érte max 3 ezret, de lehet annyit sem kell. Ne kábelezz ekkora mennyiségnél.
Ja és a hiányzó képeket is egyszerűen feltöltheted ha bebúrod az iCloud képek mappába majd windowson.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest