Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Sziasztok,

    iPhone 13 Pro-t készülök épp venni (iPhone-om utoljára 5S volt), és találtam több olyan tokot, ami számomra szimpatikus, ezek közül szeretnék választani. Le is szűkítettem a kört a 3 raktáron is lévő tokra:
    1.) Apollo – Armor (MagSafe + Kameravédő)
    2.) Tech-Protect – MagMat Clear Case (MagSafe)
    3.) Tactical – MagForce PLYO (MagSafe)
    Azért itt néztem, mert ApplePie videóiban ez szerepel, más forrásra eddig nem kerestem, de kiderült, hogy nincs üzletük, ahova bemehetnék, megnézhetném, stb.

    A fő szempont az átlátszóság (tetszik a telefon színe), és a MagSafe funkció, mert szeretnék hozzá vezeték nélküli autós töltőt is keresni (szintén tanácstalan vagyok jelenleg). Ezen kívül az előző telefonom (Samsung Galaxy S9+) rendszeresen leejtettem (kb. 1m magasból mindenféle betonos felületre), és mivel a Tacticak MagForce Plyo-hoz hasonló buborékok vannak annak is a sarkán, így soha semmi baja nem lett eddig, ezért efelé húz a szívem, de ApplePie videójában pl. az Apollo Armorra is azt mondja, hogy véd...

    A fenti paraméterek mellett mit tanácsoltok? Keressek egy Bp-i/Pécsi boltot, és menjek simán be hátha lesz ilyen vagy jobb? Vagy rendeljem meg a 3 közül valamelyiket? És ha igen, akkor melyik a jó?

    :R

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák