- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz burgatshow #273695 üzenetére
Pont most néztem meg, ipsw.me oldalon ha az ESZKÖZ-t választod ki, akkor nem írja választhatónak a 15.7-et
viszont ha így keresel rá, akkor szépen ott vannak a letölthető IPSW-k minden készülékhez
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz ittakary #273696 üzenetére
Főleg ha ha rendesen működnének is.
Fitness widget nekem semmit nem mutat soha
Időjárás sokszor kiírja, hogy nincs kapcsolat, ergo nem képes megmutatni a legfontosabbat
A battery meg sokszor random vagy az egyik airpodst mutatja vagy a tokot.. agyrém.Persze a third party appok widgetei mint pl a gmail, hibátlanul megy.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz burgatshow #273695 üzenetére
Innen le lehet szedni a telepítőt és felmegy külsőleg telepítéssel?
Mi ennek az oldalnak a pontos linkje? -
majestic
őstag
iPhone 14 Pro kamera teszt: [link]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
atees
őstag
Sziasztok!
Eddig a watchomon nem volt esim, így nem is volt gondom ilyennel
Most van esimem a watchon, de nem akar működni. Az órán azt írja, hogy kapcsolódva van, de a hálózat jel fehér, nem zöld. Így ha a telefont repülőbe rakom, nem is tudok az óráról telefonálni. Hogy kellene ennek működni ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
ii77
tag
Sziasztok, hamarosan 5. évébe lép ezüst iPhone X 256GB-os telefonom. Utódjául egy 512GB-os 14 Pro Max modellel szemezek. Csak a színén vacillálok még. Szeretem átlátszó tokban hordani a telefonom. A fehér a csillogó keretével még mindig klasszikus szerelem részemről, bár erős ujjlenyomatmágnes. Az új mélylila eléggé megfogott különlegesebb színvilágával és a keret sötétebb árnyalatából adódóan kevésbé csillan be szemből nézve is. Ezért szimpatikus az asztrofekete is, ami így egy egységes és komoly külsőt kölcsönöz neki. Mivel elhatároztam, hogy ezentúl gyakrabban fogok új modellre frissíteni (1-2 évente), ezért is tűnődöm. Van-e és mekkora szerepe a telefon színének a későbbi eladás során? Mi a sláger? Pl. 14 Pro esetén?
Üdv.: István.VESTAX QFO
-
plejik
addikt
válasz atees #273720 üzenetére
Szerintem teljesen mind1 a szín. Manapság mindenki szereti a nem sablon színű telefonokat. Én special örülök neki, hogy az Apple mer színesebb telefonokat gyártani. Nekem most pl.: Fehér 13pro van de nekem baromira bejön. Néztem élőben a 14pro -t lilába a szín is zseniális lett, abszolút nem csajos. Sőt a 13pro szériából a zöld is bejövős, kár, hogy később adták ki. :/
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Vettem egy magsafe képes vezetéknélküli powerbankot, de nagyon durván felforrósodik tőle a telefon. Ez normális? Nem lesz így baja a telefonnak?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Mr.Wiking #273722 üzenetére
Vezeték nélküli töltésnél igen, sajnos normális. Nem lesz baja a telefonodnak, mert ilyenkor általában az első 30-40% megy bele relatív gyorsan (attól függ, hogy mit tud a töltőd), ezért melegszik fel, aztán belassul és így óvja a telefont a túlmelegedéstől.
Belinkeled, hogy mit vettél? Pont ezen gondolkodom én is. Esetleg ha ide nem, privátban elküldöd? A magsafe-es vezetél nélküli powerbankok aranyárban mennek, ez az egy tart vissza..
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Wiking #273722 üzenetére
hát egyáltalán nem egészséges az akkunak - mert nem elég, hogy a saját hőjével meg kell küzdenie, a szoros érintkezés miatt még a powerbank hőjét is megkapja grátiszba
én a sajátomon biztos nem használnék ilyet, mert:
1) eleve veszteség van az powerbank teljesítmény felvétele és leadása között
2) a vezetéknélküli töltés eleve hatalmas veszteséggel működik - ez jelentkezik hőként3) = 1)+2) ennek a kettőnek a kombinációja - azaz nem elég hogy jó lassan töltöd, még extra forróságot is kapsz
4) mivel a powerbank és a teló "össze van nőve" egy hatalmas féltéglává, még csak használni se tudod a telódat, ellentétben a kábeles töltéssel, amikor szimplán csak lóg ki belőle a kábel, amit már megszoktunk
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz INGJOKE #273727 üzenetére
Azért ez egy kicsit valahol vicces.
Ha 20W-os töltővel tölt valaki minden nap 4 telefont,mindet 1-1 órát (feltételezve hogy nem merült le koppra),az 2,4kW 30 nap alatt.
Ez még a drága árammal is (70ft) 168ft.
Ha 2x ennyit tölt egy család,akkor is ~340ft,de ha hülyére használják és töltik az összes telefont akkor legyen 500ft.Egy hónapban!
Tudom sok kicsi sokra megy,de ezért a 200-300-400ft-ért bohóckodni…
Egy elfogadható minőségű 20000mAh-ás akku árából (~11-12k) minimum 30-35hónapig lehet tölteni 4telefont erős felhasználás mellett is.Mire visszahozná az árát lehet el is pusztul.Az év biznisze aki direkt ilyen céllal fektet be egy powerbankba. -
xhege
veterán
válasz Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Lehet hogy náluk már kikötötték az áramot.
-
kchris78
veterán
16.1 végleges mikorra várható kb?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A jófogáson és marketplacen 45k körül hírdetnek páran bontatlan 1. gen Airpods Pro-t. Azok hamisítványok lehetnek?
-
-
F.B.I.
veterán
Esim+fizikai sim használata, nagyon eszi az aksimat, talán 4 óra kijelző idő ha meglesz. Másnál is ilyen (i12, 96%-os aksi, iOS 16)?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ittakary
nagyúr
-
Imi1981
veterán
Már egyszer kérdeztem de nem jött válasz (lehet nem is ebben a fórumban) , hogy ez a családi megosztás csak azzal lehetséges akinek apple fiókja van? Én konkrétan az apple tv plus-t szeretném megosztani lehetőleg úgy, hogy ne az én l profilomat használja. Szóval ne tudja folytatni amit én nézek. Ha ez a apple tv plus szolgáltatás android tv box vagy LG tévén fut arra meg tudom osztani? Nincs Apple fiókja akinek osztanám ! Szóval kicsit bonyolult a dolog.
-
ricogsm
őstag
sziasztok!
Azt hittem a családi megosztás működik a megvásárolt appokra is. Ezek szerint nem.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest