- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BoneDragon
veterán
válasz Nordik #272461 üzenetére
Egy atlag usernek elegge visszafejlodes. Notik kepernyo aljan jelennek meg, a gagyi testreszabhatosag (mintha nem is lenne), rengeteg bug… nincs ertelme felrakni egyelore. Pl nekem neha vibral a kep update ota, kepfrissitessel valami nem oke.
Szerintem egy kalap fos ez a 16. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Bilux #272453 üzenetére
Én ezt várom, bár olyan jól elvagyok szám nélkül is. Viszont a zárképernyőn az új widget, ha kicsi, az pl kiírhatná a számot, mert most csak a Géza telefonja, x százalék írja ki.
#272465BoneDragon a képernyő vibrálás nálam is jelen van, és a 11 ropikban is panaszkodott rá valaki 11 pro kapcsán, de nemrég én is felvetettem, hogy azért ennyire nem változhattam meg, hogy hirtelen zavarni kezdjen ez a pixel dimming dolog
-
BoneDragon
veterán
válasz HoldfenyLuna #272466 üzenetére
Nekem i13 van. Most is durvan vibral mikozben ezt irom… Vissza lehet rakni meg az elozo updatet?
-
KubanitoS
veterán
válasz BoneDragon #272467 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nincs, szintén i13…
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Gáben81
senior tag
Pár nyers Raw kép(Úgy ahogy a rendszer beállítja alapból), az erdőben 14 Pro Max-szel. Azért nincs más, mert én mindig ebbe fényképezek, majd Lightroom.
A játszóteres kép 105 MB, bajban leszek mivel nehezen törlök .
[Képek][ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz BoneDragon #272469 üzenetére
Nálam 12-n csak most, és az alacsony fényerőre állításkor jelentkezik, ahogy általában az lenni szokott.
Más, iTunes kérdés. Korábban, mikor újrahúztuk a PC-t, először az istennek nem ment, és az iCloud/iTunes került ki ludasként, letöröltük, utána ment minden.
Most azt vettem észre, hogy az utóbbi pár napban a laptop irdatlan lassan kapcsol ki, de csak az én profilom alatt (külön van mindenkinek profilja itthon). Mivel én itt nem játszom, és semmi extra nincs nálam, ami másik profil alatt ne lenne, így amint lekerültek megint az iTunes/iCloud programok, azóta újra rendesen leáll...A fenti problémák egyébként PC újrahúzásnál, meg most a laposnál is Win10 alatt jelentkeztek. A PC-n win 11 van, működik rendesen.
Valaki tapasztalt hasonlót? Ha van külön topic, akkor szóljatok, és megyek oda kérdezni -
BoneDragon
veterán
válasz HoldfenyLuna #272472 üzenetére
"ahogy általában az lenni szokott"
Ezt el kéne fogadnom és ennyi?
Szerintem baromi gáz, hogy ekkora cégnél ez előfordulhat, ráadásul már évek óta létezik.
Ahogy nézem már nem lehet downgradelni.
Francnak raktam fel ezt a szutykot... -
kutga
nagyúr
válasz BoneDragon #272475 üzenetére
Ha nem jönne minden évben új ios verzió, és inkább a meglévő bugok javítására koncentrálna az Apple, akkor nem kellene elfogadni, egyébként sajnos igen.
Let the Zone take me if I am.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz BoneDragon #272475 üzenetére
az ahogy az általában lenni szokott kifejezést megelőzte egy olyan, hogy "alacsony fényerőre állításkor jelentkezik", azaz ez a flickering vagy pwm vagy mi a neve probléma, amire általában az arra érzékeny emberek alapból panaszkodnak, az, ami ilyenkor jelentkezni szokott. Egy szóval nem mondtam, hogy fogadd el és ennyi. Esetleg próbáld meg a kisegítőben csökkenteni a fehér pontot, az szokott még ezen segíteni. Magyarul nem tudom mi a neve.
-
Noxy
veterán
válasz HoldfenyLuna #272472 üzenetére
így amint lekerültek megint az iTunes/iCloud programok, azóta újra rendesen leáll...
Nem leszedni kell, hanem kordában kell őket tartani. [kép] Ezeket kikapcsolva, az iTunes továbbra is használható.
Ha meg szűkségem van rájuk, pipa be. Win fiók ki-be jelentkezés után újra működnek.
Így nincs semmi lassulás.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Aaron14
őstag
iPhone 12-nél tapasztalt valaki olyat, hogy fekete háttérnél lila színű ghosting van scroll-ozásnál? Illetve ami fura, hogy landscape módban, ha hangerőt váltok, akkor egy kb. 1 centis csíkban az egész képernyő világít.
Bevinném szervízbe, nézzenek rá. Hova érdemes most vinni? Régebben az iStlye Corvinnal voltak jó tapasztalataim.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
BoneDragon
veterán
válasz HoldfenyLuna #272477 üzenetére
Sajnos semmi nem segit a probleman. Reddit alapjan sincs ra megoldas.
Nagyon bosszanto, hogy az ios16-al jott ez a bug nekem. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Nyilván nem az a célom, hogy ne legyenek fent, csak leírtam, hogy amint lekerültek, az jelzi, hogy bizony nem egy megfelelően működő dologról beszélünk. De gondoltam, rákérdezek, hogy más mit tapasztal. 11 alatt egyébként nem kavar be.
Visszaraktam az iTunes-t, egyelőre gépházban kikapcsoltam az autoindulást a helpernél. Köszi a tippet#272481BoneDragon megértem. A 11 topikban ott azt tapasztalta, aki írta, hogy a némítás kapcsolóval valahogy elmúlt... Nem tudom, mi lehet mögötte. Szerencsére a 12-vel én csak este tapasztalom, mikor sötét van, és eddig csak a mobilarena fórumát olvasva jelent meg. Nem tudom, hogy true tone bekavarhat e, nekem be van kapcsolva, de nem teszteltem, hogy mi van, ha ki van kapcsolva, nem tudom, hogy számít e, ha dark mode van bekapcsolva, nekem az megy állandóan.
-
BoneDragon
veterán
válasz HoldfenyLuna #272484 üzenetére
Most mar mindenhol latom, nem csak sotetebb feluleten, raadasul egesz magasan van a fenyero is.
Este nyomok a telefonra egy resetet, hatha… -
Pocpet
csendes tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok a béna, de nem találom annak a lehetősgét, hogy jpeg-ben is tudjak 48 mp-ben fotózni, úgy látom, hogy csak raw-ban van rá lehtőség a gyári alkalmazásban. Ez létezik? ProCam-ban tudok. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz BoneDragon #272486 üzenetére
Hátha segít. Én mondjuk most az utóbbi időben próbálom többet kikapcsolni. De én is remélem, hogy hamar jönnek a javítások.
-
-
akosxyz
senior tag
Az mitől lehet, hogy Podcast alkalmazás beállításaiban beállítottam, hogy ne töltsön le automatikusan részeket, de ennek ellenére mégis mindig tölt le?
-
válasz markknight #272496 üzenetére
Az RSS Radio és a Procast alkalmazásokat ajánlom figyelmedbe!
Az RSS Radio-t használom folyamatosan. Közel tökéletes (számomra).
Androidról jöttem, ott a Podcast Addict és Podcast Republic alkalmazások voltak a kedvencek.
-
Prowler
senior tag
válasz markknight #272496 üzenetére
Nekem a Podcastok meg a Fordító úgy is megtalálhatóak a Beállításokban, hogy törölve vannak az appok. iOS 15 óta tudja ezt a csodát.
Veremivadék Undorkutya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest