- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aron1994
csendes tag
Aki sokat hallgat zenet es szamit neki hogy a hangzas jo legyen, a szerint a pro mennyire teljesit jol? Gondolkodok a beszerzesen, de nem tudom hogy megeri e az árát.
-
mályva
aktív tag
Nektek mennyire müködik ios-en hiba mentesa messengerben való több account használata és váltogatása?
Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
oszy
veterán
Feleségemnek SE telefonja (még nem az új) van. A hangerő folyamatosan sz@rakodik. Magától le- illetve felveszi a hangerőt.
Ha a leghalkabb (de nem néma) hangerőn van, kinyom egy hívást a power gombbal, az utána bejövő hívás már a leghangosabb hangerőn szólal meg.
Vagy amikor a beállításokban a csúszkával beállít egy hangerőt, utána megjelenik bal oldalon a hangerő jel és villog, közben pedig szól a csengőhang. 🤷🏻
iOS 14 óta van ez!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Jano_023
őstag
válasz aron1994 #235351 üzenetére
Ez engem is érdekel. Nekem is megfogalmazodott már a fejembe hogy venni kellene.
A másik érdekes kérdés, azt lehet sejteni mikor jön ebből a következő generáció?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Topikgazda
válasz Jano_023 #235363 üzenetére
Ha airpods pro, akkor megéri. Igaz, egyedi eq-t használok Spotify alatt, mert alapból nagyon kevés a basszus nekem, de mindenképp megérte, király cucc. Ha viszont Apple musicot használnék akkor inkább Sony-t vennék, mert az Apple Musichoz állítható előre definiált eq-k nagyon gyérek trance techno és egyéb müfajokhoz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Jano_023
őstag
válasz icecave #235365 üzenetére
Youtube musicot használok. Megnézem ott van e eq. Alapból az Applenek nincsen hozzá appja ahol ezt is lehetne állítani?
Én még amúgy a Sony WF-1000XM3 néztem ki.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Topikgazda
válasz tboldi #235366 üzenetére
Igen meg van pár előre belőtt eq a beállítások - Apple music részen. Viszont olyan nincs mint Spotify esetén hogy egyedi, azaz te állítod be hogy neked jó.
Jano_023: Nem kell, Sony esetén van saját appja amiben olyat lősz be amilyet akarsz. Vagy 8-10 lépésben állíthatod csak a basszust, stb, ami minden egyes appon érvényes lesz, legyen az YouTube, Apple music, meg mások.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Jano_023
őstag
Többen írták már hogy a hangot leveszi ez valami védelem hogy ne legyél süket. Nekem egyszer csinálta waze közben. De arról nem hallottam még hogy hangot ad rá.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
buci30
addikt
A minion rush játékba tudja valaki, hogy lehet a rengeteg reklámot eltűntetni?
Mit kell vásárolni, hogy ne legyen többé sose reklám?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Beállítottam a nagy hatékonyságú formátumot, de eddig amit néztem képet azt JPG-rögzítette.
Most ez minden képre hatással kell, hogy legyen vagy mondjuk portré módba készítette képnél nem?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
DonThomasino
veterán
A hivatalos apple oldalakon miért nem látni 12 minit ?
(külföldön se)
Közben rájöttem , hogy a 12-őn belül van. Elnézést.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
marsu.
senior tag
válasz DonThomasino #235376 üzenetére
Iphone 12 alatt van. [link]
-
Dzsuri89
őstag
válasz aron1994 #235351 üzenetére
Semennyire, ha pont a hangzásra mész.
Tavaly beleestem én is a hibába, hogy megvettem, frankó a Pro, csak amire használod arra hulladék Egy füles sose lesz hangminőségre olyan, ami nem valódi “agybadugós, vagyis hallójáratott kitöltő gumiharangos megoldás. Másik dolog, hogyha kiadok valamiért majdnem 100 ropit, akkor ne egy vacak műanyag legyen, na de ez én véleményem.Sennheiser Momentum True Wireless 2, ezt nézegesd, kb 2-3 hónapja használom nem tudok belekötni. Minden tartomány elkülöníthető, jó színpadi képe van, olvass teszteket róla. Az Airpods Pro csak úgy szól, semmi extra, inkább a magas dominál, az általam használt füles EQ nélkül használom.
[ Szerkesztve ]
-
aron1994
csendes tag
-
-
Thewent12
aktív tag
válasz Jaded #235384 üzenetére
Mutatja. Nekem is gen. 1 airpodsot váltott a Pro, nagyon szeretem. Most volt kicserélve a jobb oldali füles, mert recsegett, de ez típus hiba az október elött gyártott Pro modelleknél. Hátha esetleg nem tudta ezt valaki. Nem nagyon szerettem volna ennyiért fülest venni, de 75 volt az Euronicsban februárban, ennyiért nem tudtam otthagyni
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Mikor jön majd újítás amivel meg tudjuk engedni vagy tiltani melyik appok tudjanak követni minket?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
DonThomasino
veterán
Iphone 5 töltőfeje és kábele jó a 12 minihez?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
GreenGoblin
őstag
válasz DonThomasino #235389 üzenetére
Persze csak lassabban fogja tölteni.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
tboldi
nagyúr
válasz DonThomasino #235389 üzenetére
Jónak kell lennie, bár nem lesz a leggyorsabb.
-
tboldi
nagyúr
válasz CharlieDrop #235393 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy az 5/5S-hez képest lesz lassabb, hanem úgy, hogy a 12 Mini képes lenne többre is.
-
tboldi
nagyúr
válasz DonThomasino #235395 üzenetére
Ha engem kérdezel, akkor az a válasz, hogy tök mindegy, a töltőelektronika úgy is szabályoz.
Az újabb kábel, amit adnak a telefonhoz, az már USB-C/Lightning, de használhatod a régebbit is.
-
tboldi
nagyúr
válasz DonThomasino #235397 üzenetére
Nem változott.
-
senior tag
Január 1-től hogy lesz a 3 év jótállás?
Pl ha a Telekomnál veszem a telefont, akkor 1 év Apple gari + 2 év Telekom gari, de 2. és 3. évben is vihetem pl az iStyle szervízbe? Vagy ilyenkor már csak a Telekomhoz tudom vinni? -
Bagan
aktív tag
válasz DonThomasino #235395 üzenetére
Ugyan ezt szerettem volna kérdezni.
Illetve még azzal kiegészítve, hogy van egy nagyon olcsó = gagyi vezeték-nélküli töltőm.
Gond nélkül tölti is a Minit, úgy is hogy tokban van.
Gondolatom szerint nyilván nem annyira stabil mint egy kábeles töltés. Nem szakad meg a töltés. Ez gondot okozhat hosszútávon az akkunak?Picit melegszik is, de szerintem csak a ház nem az akkumulátor. Legalább is remélem.Áramot 2016 os SE töltőfejéről kapja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest