-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tamasbiro
őstag
Otp junior bankkártyát lehet betenni a walletbe mert a lányomnak csinálnám de azt írja nem lehet.
Jól gondolom,hogy azért mert nem mastercard? -
col
addikt
válasz mr.tamasbiro #222951 üzenetére
Junior kártyát nem lehet (Pont a te védelmed érdekében sem.)
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Oliverda
félisten
válasz mr.tamasbiro #222951 üzenetére
Azért nem lehet, mert az OTP bő 1 év alatt képtelen volt összerakni a VISA kártyák támogatását. Tróger banda sajnos.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz lugosi #222955 üzenetére
Tavaly májusban azt mondták, hogy dolgoznak rajta. Közben több magyar bank is megoldotta. Szerintem egyszerűen tojnak rá, minta hogy még nagyon sok minden másra is, élen az ügyfélelégedettséggel. Amúgy a Revolut már az ingyenes csomaghoz is ad egy junior fiókot, ahol csak egy egyszeri kártyadíjat kell kifizetni egy nagyságrendekkel jobb szolgáltatásért cserébe.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz lugosi #222955 üzenetére
Ne is emlegessük őket.. Járt le a mastercard kártyám (írtam nekik hogy nem kell visa cserébe - mondták de az jön autómatán, menjek bankfiókba). Bementem, kértem egy mastercardot, kérdeztem DE ugye nem kapok majd autómatikusan egy visat? Nem nem. Két hete meg is kaptam a mastercardot. Pénteken pedig jött egy autómatikusan küldött mastercard is Ma mehettem be vele, hogy vegyék vissza legyenek oly kedvesek.
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
janeszgol
félisten
Ez az iPhone 12 pletyka volt már? [link]
-
-
janeszgol
félisten
válasz NemMo #222961 üzenetére
Igen, de az is hír volt, hogy az Apple nem kér idén a BOE és LG oled panelekből.
"Az Apple egyébként megpróbál kicsit jobban függetleníteni a Samsungtól, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem igazán jön számukra össze, hiszen az LG Display és a BOE nem képes olyan mennyiségben legyártani kijelzőket, ahogyan az almások szeretnék. Jelenleg mondhatjuk, hogy tőlük függnek, így a koreai gyártó is egy magasabb áron gyártja le a paneleket az egyeduralmának köszönhetően."Ez egy májusi hír, azóta kiderült, hogy csak a Samsungtól vesz idén. Lehet ezért változik a helyzet. (Az LCD-t az LG adhatja, mint mindig.)
-
SharpSA
veterán
-
domerator
veterán
iOS 14 public beta 3 alatt rendesen megy valakinek az ora widget? Nalam nem frissit, HR utan sem.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
dud998
őstag
válasz janeszgol #222962 üzenetére
Meg a BOE és az LG sajnos minőségben sem veszi fel a versenyt a Samsung amoleddel.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz domerator #222964 üzenetére
Nem igazán, és az időjárás sem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
domerator
veterán
válasz dud998 #222967 üzenetére
Az időjárás nálam úgy-ahogy megy, frissít, de lassan, van amikor meg kell nyitni hozzá, de az óra az botrányosan nem jó, pedig laikusként talán egyszerűbb programozási feladat, mint egy időjárás widget...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
dud998
őstag
válasz domerator #222969 üzenetére
Nekem sokszor az újraindítás segített, de nem volt tartós az eredmény. Illetve azt vettem még észre a bétában, hogy ha bluetooth-on hallgatok zenét, meg-megdöccen pillanatokra. Van egy AirPods Pro és egy Sony fejhallgatóm is, mindkettővel csinálja. Tegnap visszatettem a legutolsó 13-as IOS-t. Egyenlőre felhagyok a bétával.
-
norbertoth
senior tag
IOS 14 beta 3alatt telón vannak nagyobb gondok, aki használja mit tapasztal?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
SharpSA
veterán
válasz norbertoth #222973 üzenetére
Nem igazán. Talán 2-3 alkalommal fagyott be a kamera, de aztán észhez tért. A widgetek jól működnek, a naptár és akku mindenképpen, az időjárás néha csak akkor frissül, ha megnyitom az appot. Amúgy szerintem jól működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
kagzer
aktív tag
válasz norbertoth #222973 üzenetére
Változó, kinél milyen problémák jönnek elő.
Én fentebb. Leírtam a saját tapasztalataimat. -
Arcképgyáros
Akit esetleg érint az most már le tudja zárni a Messengert külön Touch/Face ID-vel.
-
Wmwinters01
tag
válasz keram2009 #222980 üzenetére
"Brand" innen tudod hogy az a Facebook... mondjuk engem az is zavar amikor a másik ír és jön az a hülye hang... mondjuk nagyrészt némítva van az msg meg minden ilyen közösségi app, de az néha be szokott bugolni...
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
tuzpenge
őstag
válasz -secret- #222983 üzenetére
Pedig van hidd el. Pl odaadod a telót egyik munkatársadnak hogy nézze meg a fotót amit csináltál az üzemben, bárhol, stb.., de ki kell szaladnod az irodából, mással beszélsz, stb, az illető meg mondjuk gondol egyet és belemegy az sms-ek közé, és azt nézegeti, banki sms, magán sms, stb.
Tudom ez intelligencia kérdése, meg ne add oda a telefont, stb, de azért mégis, mennyivel kulturáltabb lenne ha mindent amit akarsz külön face id / ujjlenyomattal védhetnél. Nem ördögtől való ez, mert p a jegyzeteidet külön védheted, szóval gondoltak ilyenre az apple-nél is. Jó lenne több programnál ezt a lehetőséget megadni.ˣ
-
Laca1212
őstag
válasz Wmwinters01 #222981 üzenetére
Alkalmazás használata közbeni hangokat kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
-
thomson7575
tag
Sziasztok!
IOS 14 Public Betat megéri letölteni? Igazából soha nem csináltam még ilyet de kíváncsi vagyok.
Valamint arra van valakinek ötlete, hogy XS mitől mikrolaggolhat? Gondolok itt például a görgetés során kisebb beakadásoktól vagy a főképernyőn való lapozáskol is szokott stutteringolni. A régebbi i6S-em fluidabbnak érződik.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
kchris78
veterán
válasz thomson7575 #222989 üzenetére
nekem még nem éri meg. de ezt nalad nem tudhatja mas jobban, mennyire kritikus a telefon stabilitasa, etc.
-
totopad
senior tag
válasz thomson7575 #222989 üzenetére
Én nem birtam magammal és a 11 Pro-ra felraktam a 3-as bétát. 1 nap után akksi idő érzésre rendben, a rendszer stabil, gyors, de ebben a fázisban heti szinten fognak jönni a frissitések kb.
Nekem kb a Widgetek, meg a kép a képben -ami pl vicces, hogy a youtube-nál pont nem működik- újdonság. -
szasanyi
félisten
Újabb gondom van: sehogyan sem sikerül a csengőhangtól különböző hangerőt állítani az értesítési (pölö ébresztő) hangokhoz.
-
szasanyi
félisten
válasz Prowler #222995 üzenetére
Újabb rossz hír, de köszi a választ. Sajnos több, megbocsáthatatlan negatív tapaztalatok vannak bő 1 hét után (iPhone Xs). Itt kivételesen van OLED panel de nincs allways on display funkciója de még értesítési LED sem került bele, a hangerő csak egységesen állítható ami minden hangra és mindenkor azonos, és olyan akkut kapott, ami gyenge használattal sem bír ki két napot ráadásul negyenmilla az (akciós!) ára. Most nem azért, de ezek manapság szarvashibának számítanak, és sokkal olcsóbb középkategóriás monilok is jobbak e tekintetben. Bár lehet látom rosszul, hiszen nem vagyok fan...
-
Tibee86
nagyúr
válasz szasanyi #222996 üzenetére
Aod és led sose volt iPhone-on, ennek azért könnyen utána tudtál volna nézni vásárlás előtt.
A hangerő nem egységes mindenhol, az értesítés és a média hang külön van választva. Ettől függetlenül totál értelmetlen szerintem is, hogy az ébresztő hangját nem lehet külön állítani, mondjuk engem nem érint, sok éve rezgésre kelek a csuklómon. Félmegoldás lehet, ha csinálsz egy emelkedő hangerejű csengőhangot és azt állítod be.
Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, sokkal régebbi iPhone-t használok, ennek még a reggeltől estig is necces... Viszont a teszteket elnézve ekkora méretű házban nem igazán vannak számottevően jobb üzemidős telefonok, csak a sokkal nagyobbakból.
És akkor tudom fan vagyok, mert ezekkel együtt tudok élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest