-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz tboldi #223852 üzenetére
Azosztigen!
Kíváncsi vagyok mi változott.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
bnorci71
addikt
válasz b.kov #223845 üzenetére
ha a rádiót hallgatnád akkor ugye transzmitternél a rádiót a transzmitterre hangolod tehát csak az szól belőlle ami a telóról jön
de igaz amit Zsolt_72 modi ír ha a navi mögött a telefonon megy a zene akkor persze nem kel lemondani a zenéről
akkor én is kérdezek
ha Bt kapcsolódok a rádióhoz, a navi megy a telón megy onnan mondjuk zene is ha hívás van ugyan úgy lehalkít mindent és a kihangosítás megy?[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
allein
addikt
Sziasztok. A gyári képernyőfelvétel csak 5 percet tud felvenni?
Ha igen, akkor tudtok olyan appot ami fizetős és megbízható?
-
tuzpenge
őstag
válasz tboldi #223854 üzenetére
Te Boldi, te nagy béta guru vagy nem tudod esetleg hogy lehet azt az akku widgetet (a legkisebbet, ahol csak a telefon akku állapotát mutatja) úgy beállítani hogy a %-ot is mutassa? Nálam csak egy zöld karika van az egyes widgetnél de % az nincs csak ahol 4-et mutat már. Viszont videókban meg azt látom hogy az egyesnél is kiírja a %-os értéket is, de nálam meg nem. Mi a trükk?
Köszi!ˣ
-
redstar16
tag
Könyörgöm segítsetek mert megőrülök.
iCloud kulcskarikában az iPhone-on van 250 tétel.
Se az iMac, se a Macbook nem hajlandó letölteni ezeket.Minden eszközön be van kapcsolva.
Próbáltam azt, hogy kikapcsoltam mindegyiken aztán a telefonon először vissza aztán a Macbookon de nem szinkronizál. Korábban évekig működött és megőrülök, hogy egyenként kell a jelszókat átküldözgetnem.
Mi a megoldás?
T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
tboldi
nagyúr
-
Noxy
veterán
válasz redstar16 #223861 üzenetére
Mi a megoldás?
Az Apple ID-n a 2 lépcsős hitelesítés be van kapcsolva? Én 1x bekapcsoltam, majd pár nap után ki. Azóta be sem engedi újra kapcsolni így nekem sem megy a 4 eszköz között.
Psw meg nem változtattam, mert az 1PSW app nekem megfelel helyette.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Szaki00
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja vàltottam androidról IOS-re. Olyan "probléma" merült fel, hogy az unicredit mobilbank alkalmazása azt írta ki, hogy a telefon jailbreakelve van... Na ez képtelenség, hiszen újonnan vettem, mobilszolgáltatótól, én meg nem buheráltam. Van valami módja, hogy megbizonyosodjam, valóban jailbreakelt-e?
Válaszaitokat előre is köszönöm.Weakness becomes my weapon, and pain, my pleasure
-
Szaki00
csendes tag
válasz lugosi #223869 üzenetére
13.6.1-es verzió van fent. Még ismerkedem a rendszerrel, nem tudom hol lehet béta verziót engedélyezni Első indításnál nem írta ki az alkalmazás a jailbreakes dolgot, csak tegnap este, amikor meg akartam nézni az értesítéseket az appban.
Minden alkalmazás az App store-ból való, gépre még nem volt kötve a telefon.[ Szerkesztve ]
Weakness becomes my weapon, and pain, my pleasure
-
b.kov
senior tag
válasz bnorci71 #223858 üzenetére
Értem már így, hogy mire gondoltál. Lehet én nem fogalmaztam elég pontosan, de telóról szeretnék zenét hallgatni, nem rádióállomást/lemezt.
Lenne egy másik kérdésem is, amit az Xs topikban is feltettem.
Olyan wireless töltőt keres az illető, ami:
1. alkalmas a telefon által támogatott leggyorsabb töltésre
2. lehetőleg ilyen hub-szerű megoldást kínál, amivel Watch-ot is tud tölteni
3. maximum olyan 10-15 ezer forintba kerül, itthoni vásárlássalNem tudom, h pl. támogat-e az Xs vezetéknélküli gyorstöltést, és ha igen, akkor milyet pontosan. Létezik valamilyen ajánlható eszköz számára?
Köszönöm.
-
Noxy
veterán
válasz b.kov #223873 üzenetére
Nekem Dension van BT-s Fm-transmitterel.
Olyan szinten sz@r, hogy kénytelen voltam egy AUX bemenetet szereltetni a Honda Civic fejegységbe. Ezzel tökéletes a hangminőség, ha éppen nem töltöm a telefont, mert nincs árnyékolás és enyhén, nem túl zavaróan sistereg sípol a háttérben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
tothlp
újonc
Üdv. Ez a hub-szerű töltés téma engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
-
HUNPablo
tag
Sziasztok!
E-SIM használata mennyire szívja az aksit?
Most 1 fizikai SIM van benne, ezt E-re váltva nőne a fogyasztás?
Illetve 2 SIM-el mennyivel merül jobban? (XS)Köszi srácok
-
Szaki00
csendes tag
válasz #40993792 #223872 üzenetére
Köszi, igazából az a rész érdekelt hogy ne legyen jailbraikelt. Ma váltottam bankot, így az UniCredit nem lényeges számomra.
még egy kérdésem lenne. Parancsok automatizálásban beállítottam hogy pl 7 órakor kapcsolja ki a WiFi-t. Viszont mindig rákérdez a futtatására. Be lehet állítani úgy hogy ne kérdezzen rá ? Az automatizalas engedélyezve van.Weakness becomes my weapon, and pain, my pleasure
-
allein
addikt
válasz herdsman12 #223886 üzenetére
Köszi szépen, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest