-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz WhiteAngel89 #222700 üzenetére
-
oszy
veterán
Nincs app store-ba?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Rage47
veterán
megvette az apple
-
col
addikt
Bocs az androidos, illetve sajnos IOS-on nem elérhető program "reklámozásáért". Sajnálom, hogy ez nem elérhető OS-on, mert nekem a tableten bejön nagyon.
Az érdekes az, hogy időjárás szolgáltatóként pedig a Dark Sky is benne van.
[weawow időjárás]Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
anderledani
őstag
Gyári zene appban amikor Apple Musicról hallgatok zenét hogy kell kezelni a dalszöveget?
Ha úgy hagyom egy ideig, akkor eltűnik minden csak a szöveg marad. Ebből nem tudom hogy kell kilépni a sima módba. Ha felgörgetek a szöveg elejére, akkor előjön, de akkor a zene is elugrik az elejére.
meg az is zavar hogy nem görgethetek semerre a dalszövegben, mert elugrik oda a zene is...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
SeatZola
őstag
Köszi srácok!
Zoli
-
marsu.
senior tag
válasz anderledani #222709 üzenetére
Bal lent tudod kapcsolgatni a dalszöveget. Amikor eltűnik minden és csak a szöveg marad, akkor is alulra bökj és nem ugrál el.
-
tboldi
nagyúr
UK (vagy egyéb) régiós Apple ID kell hozzá, majd iTunes ajándékkártyával feltöltve meg tudod venni, de nem nagyon érdemes szerintem, mert ahogy írták is, felvásárolta a céget az Apple, az iOS 14-es időjárás app már Dark Sky alapokon nyugszik, úgyhogy mondhatni szeptemberben megkapod így is, úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
user12
őstag
válasz anderledani #222709 üzenetére
meg az is zavar hogy nem görgethetek semerre a dalszövegben, mert elugrik oda a zene is...
Szerintem ez egy nagyon ügyes funkció, még nem láttam máshol ilyet, nekem nagyon tetszik
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
AirBundy1
tag
Sziasztok,
Sikerült összetörnöm az iphone Xr kijelzőjét. Vacilálok, hogy a smart clinicnél csináltassam, ahol tudtommal utángyártott alkatrészt építenek be 50e Ft-ért, de élettartam garanciát vállalnak rá, vagy az almarium pro-nál gyári alkatrésszel 75e Ft-ért. Milyenek a tapasztalatok? Ti melyiket választanátok? Köszönöm. -
Gsx-rr
veterán
válasz baal-amiga #222717 üzenetére
Mivel osszetort igy ugrott a garancia!
-
dud998
őstag
válasz -Ben- #222720 üzenetére
Maga a törés ténye miatt garancia vesztes lett a telefon. Viszont a beépített alkatrészre van 6 hónap garancia ha a hivatalos helyet cserélteti.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
AirBundy1
tag
Mindenkinek köszönöm, ez elég gyorsan eldőlt. Az viszont új, hogy utána már nem lesz vízálló. Ez biztos, vagy sikerülhet úgy a csere, hogy továbbra sem enged be vizet?
-
spider80
őstag
válasz AirBundy1 #222724 üzenetére
Szerintem meg hivatalos szervízben pénzért cseréltetve a garancia a javítás után folytatódik. Ez minden gyártónál így szokott lenni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz MasterMark #222726 üzenetére
Ha csak garanciális cserénél folytatódna a garancia, akkor mi értelme lenne pénzért javíttatni a gyártó szervízében, hogy folytatódjon a gari? Nyilván ők sem hülyék,bevizsgálják hogy más is megsérült e,majd mondanak rá egy árajánlatot,javítják ha kéred, és folytatódik a gari. 2 ilyen saját esetem is volt.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
SharpSA
veterán
Melyik a legjobb megoldás Androidos készülékről belakott iPhone-ra másolni az SMS-eket?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
domerator
veterán
Sziasztok
iPhone Xs-en iOS14 public beta alatt van ez a zöld kijelzős bug, vagy az csak a 11-es sorozatot érinti? (mindkettő amoled ugyebár és ez a dilemmám, Xr-re simán feltoltam a bétát mert az LCD) Ugyanez lenne a kérdés 13.5.1 esetén is, mivel ha nem válik be a béta, akkor csak erre lehet visszalépni (most 13.3.1 van az Xs-en)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
anderledani
őstag
válasz spider80 #222725 üzenetére
Szerintem igazad van
egyébként a kijelző csere kit tartalmazza a vízálló ragasztót, jobb esetben. Ettől még persze lehet hogy nagyobb az esély rá hogy nem lesz olyan mint ha sosem lett volna szétszedveiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
dud998
őstag
válasz domerator #222729 üzenetére
Nekem 11 Pro-n semmi gond sincs a bétával.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Gsx-rr
veterán
válasz anderledani #222730 üzenetére
Nekem mar lett Igy kuka.
Egyszer toltocsatlakozot csereltek, utana mar masnap be is azott.
A masodiknal kijelzot ,azonnal mondtak,hogy nem vizallo.
Mindketto X volt. -
AirBundy1
tag
Felhívtam az almarium pro szervizt. Azt mondták, ha garis a készülék és csak a kijelző sérült, akkor a csere után tovább él a gari. A vízállósága is megmarad a ragasztott és préselt technológiának hála. Remélem, így lesz
-
Aslan
aktív tag
Kedves iPhone és Apple Guruk!
Mondom is a problémámat:A cégünknél éppen a covid helyzet előtt mondott fel egy kolléga. A telefonját (iPhone SE) nem állította vissza gyári beállításokkal alapállapotba mielőtt leadta. Nekem kellene megoldanom, de mivel miután a telefonját leadta pont jött a home office helyzet és el is feledkeztünk a dologról. A telefon a napokban került újra a figyelem "középpontjába" legalábbis abban az értelemben, hogy vissza kellene állítani a gyári beállításokat és leadni a készüléket, CSAKHOGY a volt kolléga még anno egy icloud.com -os mail címet hozott létre Apple ID fióknak. Az icloud.com -os címébe NEM tud belépni, mert elfelejtette a jelszavát, az Apple ID-hoz létrehozott jelszót is elfelejtette. Viszont a jelszó elengedhetetlenül szükséges a gyári beállítások visszaállításához.
Saját céges iPhone XR készülékemre egy hivatalos leírás alapján telepítettem az Apple-támogatás appot, amin keresztül elvégezhető lenne akár a jelszó visszaállítás (új jelszó beállítás) is.... csakhogy ha végigmegyek a folyamaton azt a szöveget kapom, hogy:Új jelszó beállítása kérelmezve
Az Ön által megadott információk kiértékelése folyamatban van.
Holnap ilyenkorra kapcsolatba lépünk Önnel a(z) xxyy@icloud.com elérhetőségen, és értesítjük arról, hogy mikor állíthat be új jelszót.
Csakhogy az xxcc@icloud.com címhez sem férünk hozzá
Passz... egyelőre gőzöm sincs, hogyan fogom visszaállítani a készüléket alap állapotba, hogy le tudjam adni az IT-nek
Esetleg van erre valami okosság?SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
dud998
őstag
válasz AirBundy1 #222734 üzenetére
Na ez így elég korrekt.
-
anderledani
őstag
válasz Kbali #222735 üzenetére
nem tök mindegy mert pl tegnap is elkapott az eső biciklizés közben...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
aDtG
tag
Sziasztok!
S.O.S-ben szükségem lenne egy válaszra. Legjobb tudomásom szerint ha apple készüléket hivatalos viszonteladótól vásárolok akkor 1év jótállás + 1 év szavatosság vonatkozik a termékre és az 1 év szavatossági időn belül is javítják/cserélik a készüléket. Amennyiben a 220volt boltban vásárolok, akkor is megkapom az 1 év jótállás+1 év szavatosságot?
Köszönöm szépen
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Pádom XS-e az alábbit produkálja:
Két simes üzemmódban van, amiből az esim-et leginkább csak a net miatt aktiváltuk, de természetesen az is rendes, számos csomag. Azonban ha üzenetet küldenék neki, illetve lokátorral összehozni, akkor is mindkét száma fekete, tehát nem tudok egyik számára sem imessage-et küldeni. Mi lehet a gond/megoldás?iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
KB. 2 napja meg kellett változtatnom az iPhone XR-em jelszavát és akkor azt hittem, hogy tudom mire változtattam, de ma kiderült egy maszkos vásárláskor, hogy mégsem, mert letiltott és talán hamar kerestem másik megoldást, de az Apple javaslata szerint kezdtem el azaz oldalsó gombok -recovery mode - gépre köt és visszaállít. Na ez sem sikerül és kilépni sem tudok a recovery modeból. Ilyenkor mi van? Érdekes, hogy a fiókból amihez hozzá van rendelve nem lehet új kódot megadni. Tudom, hogy én vagyok a hibás, de mindennek a birtokában sem tudom megoldani ez azért elég gáz.
Van tippetek, hogy mit tegyek?
Előre is köszi
-
AirBundy1
tag
válasz Kbali #222746 üzenetére
Ha egy sértetlen, sosem javított iphone véletlen beázik, mert mondjuk az összeszerelésnél épp annál a modellnél egy tized miliméteres hiba csúszott a folyamatba, akkor is bukod a garit, nem? Szerintem jó eséllyel nem tudod bebizonyítani az igazad. Ilyen alapon szerintem csak bizakodhatsz benne, hogy akár a sosem megbontott, akár a hivatalos szervizben javított iphoneod tökéltesen illeszkedik és nem fog beázni. Nem kötekszem és elfogadom, ha nincs igazam
-
hitman77
senior tag
válasz burgatshow #222749 üzenetére
Köszi, de sajnos így nem sikerül a kilépés. Ismét a recovery mód jön be. Mondjuk valami tuti nem stimmel mert a visszaállítás sem fut le ismeretlen 9-es hibával.
A support tud ezen távolról segíteni? Gondolom a vége úgy is szerviz lesz nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest