-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, régebbi lg okos tvm van, nem megy rajta az airplay. Netflixet YouTubeot ki tudom rakni tvre, de sima screen mirror nem megy. Mi az a legolcsóbb eszköz, amit a tvre dugva tudok airplayezni? Köszi
-
kchris78
veterán
Tesomeknal van régi upc ubee modem wi-fi van ... hp notebook 70Mbitet tol 2.4GHzen, bármelyik apple cuccom 1-3-at.. 5GHzre állítva már ezek is hozzák a 70-et.. Mi a fene okozhatja? Persze 2.4-5-ot ennél nem lehet egyszerre engedélyezni annyira retek egy modem... Tudom dugjam be a legocskabb standalone routert de ez most nem megoldható, hátha van valakinek esetleg tippje.. köszönöm.
-
kislaci
senior tag
Szia, azzal megy a screen mirroring? Egyszerű beállítani?
-
oszy
veterán
válasz ILLDisPozed #223642 üzenetére
Portrémódban készült fotókon utólag tudsz állítani a mélységélességen.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
burgatshow
veterán
Esetleg ezt is megnézted? Hátha segít!
-
33as
senior tag
Sziasztok, tapasztalatokról kérdeznék 14.4-ik bétával kapcsolatban. Nekem 2017-es iPadon majdnem tökéletesen fut a 4-ik béta, csak lényegtelen kis hibákat tapasztalok, persze ezt jelzem is az Apple felé!
Tapasztalatok?
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
oszy
veterán
válasz MasterMark #223665 üzenetére
De azon akkor is tud állítani! Azt tudom nagyon jól, hogy fizikai dolog!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Május közepén vettem egy XR-t, de végül nem vált be, így 14 napon belül visszaküldtem. Most jött egy e-mail az AppleID.hez használt címemre, hogy lejár az 1 év ingyenes AppleTV próba igénybevételi határideje.
Ezt kihasználhatom így is?
B.Cs.
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok , tud nekem ajánlani valaki olyan progit aminek a segítségével meg tudok nyitni és szerkeszteni sdoc-fájlt ? Samsung jegyzeteket szeretnék megnyitni iPhone-on .
Előre is köszi !( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
col
addikt
válasz PsycHo88 #223673 üzenetére
"SDOC files are typically opened by Samsung Notes. However, since the file is compressed with Zip compression, you can rename the ".sdoc" extension to ".zip" and extract the contents of the file. You can then manually open the files that make up the note."
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
33as
senior tag
Érdekes, hogy a nagy “rivális” Google megoldja 3db bétából a végleges 11-et!
És az a pláne, hogy nem is rosszul, nem sok hiba maradt az droid 11-ben! Nemrég raktam fel a bétát a Pixel 3a telefonra, és eddig majdnem hiba nélkűl fut.MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
bigdady
nagyúr
válasz bollokcs80 #223672 üzenetére
Sőt majd vonják is
-
viera
őstag
-
törölt tag
válasz Totheground #223683 üzenetére
Gyakorlatilag aki latta a trailert az mindent latott. Abban benne volt minden izgalmas momentum. Tom Hankstol reg lattam ennyire unalmas filmet.
-
kchris78
veterán
válasz Prowler #223682 üzenetére
Kosz a tippet. Ra lehet valahogy ezekre keresni? (A sorozatok nálam felejtosek, biztosan izgalmasak meg érdekesek de egy nagy addiktív találmány lett mióta berobbantak az új generációs sorozatok és a torrent majd a VoD mellette, ÉN nem tesztelem le magam mennyire vagyok ellenálló..)
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz kchris78 #223687 üzenetére
Ti mennyire használjátok a “Bejelentkezés apple-lel” opciót alkalmazásoknál?
Fura most leszedtem egy új appot, generált nekem email címet, kiválasztottam, hogy nem kívánom megosztani az eredeti email címemet és mi történik 5 perc múlva? Csak jön a mail Azt hittem jól működik ez a dolog.szerk.: jó már értem, nem közvetlen tőlük kaptam a mailt, hanem továbbítódott a kreált email címről
@kchris78 - bocsi nem neked szántam válaszként
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
Prowler
senior tag
válasz kchris78 #223687 üzenetére
Igen, kicsit kacifántos de megoldható. TV appban menj az első oldalra, és görgess amíg az Apple TV+ kontent megjelenik. Ha azt a sávot oldalra görgeted, a végén lesz majd egy ilyen kép:
Ha erre rányomsz akkor listázza az összes Apple TV+ filmet/sorozatot egy könnyebben kereshető formában.Veremivadék Undorkutya
-
DonThomasino
veterán
Egy bontattlan dobozos XS ről megtudom állapítani mikor gyártották?
Ezeket 1 évig gyártották ?
kb . 2018. szeptember 21 .- 2019. szeptember 10 között" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
telefonmágus
senior tag
válasz DonThomasino #223691 üzenetére
Simán
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
kislaci
senior tag
Van arra lehetőség, hogy én lássam a feleségem google calendar bejegyzéseit az én apple calendaromban? Ő természetesen megosztaná velem
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #223691 üzenetére
Serial numberből ki lehet olvasni. [link]
(az enyém 2018 novemberi - XP a kódja)Ezzel szemben Airpods Pro-nál ott van a matricán hogy 02/2022.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
col
addikt
válasz kislaci #223693 üzenetére
Szerintem igen, ha az ő google fiókjához tartozó naptárját te is beteszed a naptáraid közé.
De ő is megjelölhet téged a google naptárjában a bejegyzések résztvevőjeként és akkor pláne látod.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #223695 üzenetére
Ja vágom, de arra külön rá is írták értelmezhető emberi nyelven. Nem értem a telefonok esetén ezt miért nem írják rá - azért az akku állapotának szempontjából nem teljesen mellékes infó a gyártási idő.
⭐ Stella
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
iPhone 11 Pro. Azt csinalja, hogy egyszer csak kikapcsol es nem hajlando visszakapcsolni... Se kep se hang. Ha radugom a toltore akkor nem jelzi, hogy toltene, de egy ido utan bekapcsol magatol... Most epp ott tartok, hogy nem akar bekapcsolni es semmire sem reagal, hiaba teszem toltore...
Amikor be volt kapcsolva az akksi allapotanal 90% felettit ir...
Januarban lett vasarolva a telefon. Volt vizparton aholt fotoztunk vele, de konkretan vizbe nem lett beleteve...bar ezt is birnia kene tudtommal...Gari es csere?
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest