Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Massacre14

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nagyon rég jártam itt prohardveren, viszont szomorú hírrel kell jöjjek, mert ellopták 1 hete az iPhone 7-em, kérdésem az lenne, hogy a Find My Phone funkción kívül van még más lehetőség egy mobil bemérésére? (Sajnos Offline a Find My Phone-ban a telefon, valószínű kikapcsolták, bár tudnám hogy oldotta fel a jelkódom, plusz elveszett módban is van, de valószínűsíthetem, hogy csak kikapcsolta vagy csak egy bokorban lapul, nem tudom sajna)
    Ha jól tudom, de erősítsetek meg, a feljelentés után, amit megtettem a rendőrségnél IMEI szám alapján, ilyenkor a rendőrség felkeresi a szolgáltatókat és mindnek kiadja az IMEI számot és ha tesznek bele itthon 20-30-70-es számú kártyát (független volt a készülék) és felcsatlakozik valamelyik toronyra, akkor máris megvan az előfizető neve, címe, stb. és ezt a szolgáltató továbbítja azonnal a rendőrség felé, aki intézkedik azonnal? Egyik haveromnak 6 hónapra rá lett meg a telefonja, bár nem tudom hogyan.

    +1 kérdés: Ha volt az elveszett telefonról biztonsági mentésem, de csak iTunesban, azt majd vissza szeretném tölteni egy új iPhone-ra természetesen, viszont van egy régebbi iPhone 5S-m, amin van rengeteg kép (kb. 3000 16GB), na ugyebár az iCloudomban meg van kb. 1500 kép (5GB és fullon, az alapcsomag) és ha az új telefonra feltöltöm iTunesból az elveszett telefon adatait, képeit (10000 kép kb. 35GB) akkor az nyilván rajta lesz, ezzel indul majd el a készülék, na és a kérdés kicsit kacifántos, de valaki tuti tudja, ami a régi 5S készüléken van (kb. 3000 kép még nincs feltöltve iCloudban) és vásárlok most egy 50GB-os csomagot havi 299 Ft-ért, akkor nyilván feltölti azokat, de közben amit az elveszett telefonomról iTuneson keresztül feltöltöttem az újra és azok a képek (1500+3000 kép) amiket az iCloudomba töltök fel, na azokat majd hogyan tudom az új telóra letölteni? (Vagy full letölti automatikusan az iCloud a telefonomra és így ott lesz a 10000+1500+3000 kép) Tudom kicsit bonyolult :) de remélem valaki tudja a választ, mivel amikor új telefont veszel és megkérdezi az elején, hogy újként állítod be vagy iTunes/iCloudból töltöd be a régit, de az elveszett telóm biztonsági mentése sajna csak iTunesból volt meg csak, legjobb lenne, ha iTunesos biztonsági mentés fel lehetne tölteni iCloudba és onnantól oké, illetve remélem ilyenkor nem ír felül semmit, hanem csak hozzáad :)

    Köszi a válaszokat! Üdv. Peti

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák