- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Okuyama
tag
válasz Csabee. #16637 üzenetére
Nekem most jó a fényerőszabályzás ! Én azt vettem észre hogy akkor bolondul meg ha kikapcsolod az automata szabályzót és elállítod a csuszkát arrol a pozícióról ahová az automata helyezte .............. Ilyenkor bekapcsolod a szabályzást és újraindítás megoldja ,ha nem piszkálod (ugyértem nem kapcsolod ki jó lessz )) Már párszor ujrakelett indítani amíg erre rájöttem
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Okuyama #16653 üzenetére
Ez a megoldás se jó.
"elállítod a csuszkát arrol a pozícióról ahová az automata helyezte"
Alapból a csúszka nem mozog egyáltalán, szóval nehéz is lenne elállítani. Lehúzom minimumra, bekapcsolom, majd újraindítom a telefont, marad bármilyen fénynél is teljesen minimumon. Ugyanez fordítva is, ha maxra húzom, restart, akkor teljesen sötét szobában is marad max fényerőn...Blyan: Nekem már a GM alatt se működött, és most se. Egy restore-t nem akarok csinálni, mert kb 4 napja volt, és 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ha meg is csinálnám, nem változna semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Most valószínűleg butaságot fogok kérdezni és sejtem a választ, de mégis:
Előfordulhat az, hogy vmilyen nemrégiben kiadott alkalmazást, ami jelenleg minimum 5.1-es iost igényel, később optimalizálnak - vagy nem tudom mit csinálnak vele, lényeg, hogy kompatibilissá teszik - régebbi ios verziókra is?Más: vadászcsiga, korábban írtad, hogy 3GS-en a 4.1-ről a 5.1 illl 6.nemtomhányvanmost-ra váltás főként a memóriaszükségletben lehet idegesítő, nem is annyira a gyorsaságban. Ez mit jelent6takar a gyakorlatban?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Kommy
veterán
-
Okuyama
tag
válasz Tibee86 #16654 üzenetére
Csak egy tipp ,lehet hülyeség de egy próbát megér .Újraindítás után vedd le a fényerőt minimumra és tarsd egy erős fényforrás elé a készüléket,legjobb lenne egy ledes ellemlámpával belevilágítani a fényszenzorba közvetlen ..Ha igy se állítsa fel a fényerőt akkor gyanús hogy beszart a szenzorod .....
Szerk : Én most ki is próbáltam egy ledes lámpával,és azonnal reagált rá
-
Lmh
őstag
Hacsak meg nem parancsolom ;-)
Sejtettem, köszi szépen[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Tibee86
nagyúr
Így kipróbálva működik, de nem teljesen úgy, ahogy kellene neki. Feljebb veszi a fényerőt, de onnan már sehova. Ha fény felé tartom, ha teljesen sötét szobába viszem marad ugyanott. Szóval egyszer hajlandó felfele emelni rajta, de onnan már sehova. Ugyan így működött a dolog 5.1.1. alatt is.
Lehet, hogy i4-en nem megy akkor a csúszka, de ez is nagy vicc. Nevetséges szerintem amit az Apple csinál, gondolom ez is egy annyira processzor igényes dolog, hogy az i4 már nem tud vele megbírkozni..
Az rendben, hogy régi, meg ne kapja meg ugyanazokat a funkciókat esetleg, de ugye mivel csak a legújabb szoftvert engedi feltenni az iTunes, így még inkább muszáj vagy egy újabb telefont venni. Persze jól csinálják, csak épp a felhasználókkal b*sznak ki totál...Okuyama: Ha a fényerőt minimumra veszem, akkor semmi nem történik, marad mindig minimumon is. Csak akkor állít egyszer felfele, ha középtájt hagyom a csúszkát.
Ha nem működne a szenzor, akkor gondolom mikor telefonálok, akkor se sötétülne el a képernyő. Meg ugye állít rajta 1x, tehát nem lehet rossz, csak éppen sokra nem megyek vele.madgie: i4-ed van vagy 4S?
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Én sosem használtam ezt a fényre érzékelős háttérvilágítást. De én úgy használom és nekem úgy tűnik ésszerűnek, hogy minél világosabb van, annál világosabb a kijelző is és minél sötétebb van, annál kevésbé kell háttérvilágítás, hogy ne égesse ki a szememet. Ez amit írsz/írtok, nem pont az ellenkezője? Nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Tehát akkor te folyton a beállításokban mászkálsz, ha épp jön egy felhő, vagy kisüt a nap, vagy felkapcsolod a szobába a lámpát, vagy épp le.
DanielK: Sok esetben nem lenne rossz, ha nem csak 1x állítaná felfelé, és nem kéne lezárnom, újra feloldanom, ha mondjuk visszamegyek este a sötét szobába.
Csak örülnék neki, ha úgy működne, ahogy annak kell. De már egy 2 éves telefonon szeretném ezt, megértem, hogy az Apple ebbe nem egyezik bele, vegyek újabbat....[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz DanielK #16665 üzenetére
Jaja, én is úgy használom, hogy olyan 1/3 és 2/3 között. Ha nagyon süt a szabadban a nap, akkor kell csak felvenni maxra szerintem. Legalábbis nekem így kényelmes.
Tibee: megértem a kényelmedet, de azért ennyire nem vészes a helyzet. 3 élethelyzet van számomra: a sötét - ekkor leveszem 1/3, 1/4-re kb, ha ágyban sötétben olvasok rajta. a normál: ez van 90%-ban ez olyan 2/3 fényerő. És van amikor süt a nap, a hold, a reflektor és a nagyi is, na akkor 100%, de ez ritka Baromi kényelmes vagyok, de ebbe nem szakadok bele (pl a 3G ki-be kapcsolása jobba el van dugva). Ám megértelek ;-)[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Olyan kérdésem lenne , hogy az miért van , hogy bármit meg akarok osztani fb-n , legyen az YouTube videó vagy játékok , amik kérik a bejelentkezést ezt produkálják. ( természetesen ha közvetlen a telefonrol akarom az megy ) azóta van ez , mióta megváltoztattam a jelszavam, viszont azt mar kijavítottam mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Kommy
veterán
válasz sirszevenap #16669 üzenetére
régi facebook api-t használhat a program, gondolom valamilyen programból szeretnél megosztani.
Szerk.:
Mondjuk az furcsa, hogy csak jelszó váltás után csinálja ezt.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
De a 3G ki- bekapcsoláshoz mindenkinek mászkálnia kell a beállításokba.
Én csak arra vágynék, hogy úgy működjön, ahogy annak kellene, még ha az i4 kevés ahhoz, hogy a csúszka is mozogjon. -
Blyan
félisten
válasz madgie #16663 üzenetére
Nem fordítva kéne működni?
Fényre felerősödik, és sötétben visszavesz a fényerőből.(#16675) r3dsnake
Normális, tudtommal csak i4s és újabb készülékeken mászik el a csúszka. Nekem sem mozgott az i4-en, csak láthatóan jól működött a dolog.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Đ10Đ4
aktív tag
Gyerek, mi az hogy, a C: meghajtóra nem engedi rakni az iTunes-t.
64bit win7 alatt valakinek ez a jelenség?!síralmas.. laptopra engedi a PCre nem..
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Blyan
félisten
válasz madgie #16683 üzenetére
Szerintem tök mellékes, hogy mozog-e vagy sem, nekem mozog, de sz@rok rá, mert úgyis csak akkor látnám, ha egyfolytában azt a menüpontot vizslatom. Ezért meg kár volt kiadnom ennyi pénz az iPhone-ra.
Viszont működik a dolog.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Keksz
senior tag
Azt meg lehet csinálni hogy van otthon egy Itunes, ott van az összes app, zene, ebook.
És van egy Itunes a munkahelyi gépemen, amin csak a kontaktokat és naptárat szinkronizálnám a telefonra?
-
Keksz
senior tag
válasz erdoke #16689 üzenetére
Ja, eddig az volt. De megszűnik. Viszont az Outlook maga megmarad, ahol a naptáram és a kontakjaim utána azért még frissülni fognak.
Ezért gondoltam hogy az Outlookból szinkronizálom a Gmailem, de ott automatikusan csak a naptárat lehetne (Google Calendar Sync ), a kontaktokhoz csak fizetős megoldás van gmail business usereknek, vagy külső gyártó alkalmazásával...
Így maradna a manuális export/import folyamat, CSV-be, stb.
Vagy az Itunes.De az Itunes akkor kilőve. :-(
-
madgie
titán
Tényleg, az nem is tiszta nekem, hogy ha beírok egy új telefonszámot, akkor azt fellövi-e a gúgliba (csak szinkronizáláskor?)... ugyanis onnan tartottam eddig őket.
-
lorcsi
veterán
4s-hez keresek navigációs progit
hazai navigáció lenne a fontos, viszonylag gyakori frissítéssel és az hogy offline módban is működjön
mit tudtok ajánlani ?az sem hátrány, ha később bővíteni lehet környékbeli országok térképeivel a tudását
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz peugeotmate #16698 üzenetére
a telefon független és vagy telenoros vagy t-com kártyával van használva
ok, szóval marad az igo..
miylen változatk vannak forgalomban 4s-re ?esetleg árat tudtok ?
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest