- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Megvolt a micro-sim csere a vodafone-nál.
Természetesen nem cserélték ingyen, mivel ,,ha hibás a kártya, akkor azt nekik tovább kell küldeni ellenőrizni", vagyis maradt az 5000Ft-os csere.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Na, de legalább működik mindkét teló..szóval mégis csak sikerült két kártyát elbaszarintani a vágással..
( régi telefonokban még jók viszont)
Más.: A 4S sokkal lassabban talál hálózatot mint a "régi" 4-es..ez, hogy lehet ? Vagy ez csak nálam van így?Give me your cum,bull!
-
Dusee
őstag
üdv!
lenne egy problémám.
újrahúztam a gépem, és azóta a teló azt írja ha gépre dugom, hogy "A töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel".
legfrissebb iTunes fent, több portban próbálva
az egyik portban pár percig tölt, de utána ott is kiírja.
valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
köszi(#16712) DanielK: sajna csak ez az 1 kábelem van, de eddig működött gond nélkül, és hálózatról is tölt rendesen.
tuti a kábel lesz a rossz?(#16713) Parasite: hát mikor rádugtam a telót sikerült telepítenie az illesztőket, próbáljam meg letörölni az iTunest és visszarakni?
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz zaiczd #16710 üzenetére
Navigononon belül Bolt menüpont és ingyenes aktíválást kell letölteni, majd Egyéb/Letöltések menüpontban rányomni a letöltött csomagra. Újra indítja a Navigont és már kész is. Én wifin keresztül csináltam.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
HUTCHDB
nagyúr
pc-n nézegetem az app shopper oldalt.
itt találtam 2 programot, amit le is töltöttem átirányítást követően.
megnéztem az itunesben, és ott is van a 2 alkalmazás.
szerettem volna a telefonra is rátenni, de szinkronizáskor döbbentem meg...
ha szinkronizálni akarom, akkor letörli a jelenleg az i4s-en lévő programokat és csak a új 2-őt teszi fel a gyáriakon kívül.
no ez akkor most hogy is van?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kicsirics77
veterán
Az fma már megint napok óta nem jelenit meg semmit,másnál is igy van gondolom.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
erdoke
titán
Nem látom, miért ne tudná, de én az outlook.com-os címet egyelőre csak aliasként aktiváltam, úgyhogy 100 % biztonsággal nem tudom kijelenteni. A live.com, hotmail.com/hu, windowslive.com címek tökéletesen működnek. Szerintem nem a cím, hanem a mögötte álló szerver a lényeg, és MS-éknak nemigen akad gondja a normális Exchange támogatással.
A legjobb aláírás a héten
-
Tibee86
nagyúr
válasz Kicsirics77 #16719 üzenetére
Sajnos így van.
-
sirszevenap
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy iTunes-ba a számlaszámot milyen formátumba kell megadni? OTP-s a kártya , gondolom akkor MasterCard-ot kell kijelölni. De sajnos sehogy nem fogadja el a számlaszámom.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Kommy
veterán
válasz sirszevenap #16724 üzenetére
bankkártya szám kell nem számlaszám, olyan kártyát válasszál ki mint amilyen a regisztrálni kívánt kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz sirszevenap #16724 üzenetére
Mivel bankkártya számot kell megadni, nem számlaszámot...Szerinted a számlának van lejárati ideje, meg biztonsági kódja?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bailey
senior tag
Kint van az új Google Search iOS-re. Jó sokára hagyta jóvá az Apple.
-
Csabee.
nagyúr
-
Judy075
tag
Sziasztok,
Előre is bocsánat a kérdésért, ha nagy butaságot kérdeznék.
Exchange-ként csak egy email címet lehet beállítani? A gmailt sikerült beállítanom, nálam rögtön megérkezik, hagy a gépre is. Így most annyira megtetszett a dolog, hogy szeretném a t-emailt is betenni, ha lehet.Köszi
u.i: Bocs icecave a hivatkozásért, a véletlen műve.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Judy075 #16734 üzenetére
Bármennyit be lehet, bár a t-online-osat sajna nem egyszerű, mivel az outlookhoz lett kitalálva és nem mobilra, ráadásul leírások se igazán vannak róla, hogy hova mit kéne beírni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bailey
senior tag
válasz Tibee86 #16733 üzenetére
Ez megérti a magyar szöveget, ha meg angolra állítod akkor ugyanúgy visszabeszél mint Siri. Ezért sem volt biztos hogy az Apple engedélyezi ezt mikor augusztus elején a Google leadta, mert nyáron sokszor összehasonlították Sirivel és sokak szerint a Google Search jobb volt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bailey #16738 üzenetére
nem csak ez a része tetszik nekem, hanem az egész .....valahogy nekem az egész program felépítése ésszerűbbnek tűnik...pl.: az is, hogy egy helyen szépen ott vannak a google alkalmazások (youtube, gmail, picasa, google doc)
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bailey
senior tag
válasz HUTCHDB #16739 üzenetére
Amúgy kíváncsi vagyok hogy az android felhasználók mit szólnak ehhez. Mert ugye ez a visszabeszélős rész csak az android jelly bean-ben van benne, a régebbi verziókban nem, tehát az android userek kb 98 százaléka számára ez nem elérhető, ellenben az össze iOS usernek már igen. Érdekes lépés ez a Google részéről.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok.
10 napja van nálam a készülék és van pár nagyon idegesítő dolog:
-az imént indítottam újra, mert elfelejtette a billentyűparancsokat
-Felveszek egy videot, de sehol nem látom a méretét.
-iTunes-on keresztül (na ez a program is leveri nálam a biztosítékot) feltettem pár képet a telefonra, amikből rögtön két mappa lett a telefonon és nemhogy egész albumot, még képet sem tudok törölni egyenként.
-Safari fogalmam sincs, mi alapján válogat, de itt-ott nem hajlandó jelszavakat megjegyezni.
-Letöltök egy képet és beteszi KÉRDÉS nélkül azok közé, amiket én fényképeztem. Pedig nem akarom ott látni őket. Örülnék egy "letöltések" albumnak, vagy hasonlónak.
-Meg még sorolhatnám...Ha esetleg valaki tud ezekre megoldást, előre hálás vagyok, ha megosztja velem.
C805
-
mondomén
őstag
válasz N4ri87 #16747 üzenetére
A képes dolgokra nem nagyon van megoldás, ilyen hülyén van megoldva... Amit itunes-on keresztül raksz fel, azt nem tudod a telefonon törölni, csak ha gépen törlöd (kiveszed abból a mappából amit az itunes szinkronizál) és úgy nyomsz egy szinkront. A letöltött képeket oda rakja ahova, nem tudsz vele mit csinálni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz N4ri87 #16747 üzenetére
Sorold még nyugodtan. Amire hirtelen tudok válaszolok.
"-Felveszek egy videot, de sehol nem látom a méretét."
Külső videórögzítő app tudja mutatni, bár ez nem tudom miért lényeges számodra, ha felteszed gépre, tudni fogod mekkora. Egy videó után már tudsz következtetni, hogy hány MB 1 perc kb."-iTunes-on keresztül (na ez a program is leveri nálam a biztosítékot) feltettem pár képet a telefonra, amikből rögtön két mappa lett a telefonon és nemhogy egész albumot, még képet sem tudok törölni egyenként."
Nincs semmi baj a programmal szerintem, meg kell szokni. Erre megoldást nem tudok, mert nem iTunes-al teszem fel a képeket a telefonra.( hülyén van megoldva sajnos) Javaslom a Dropbox-ot vagy társait erre."-Safari fogalmam sincs, mi alapján válogat, de itt-ott nem hajlandó jelszavakat megjegyezni."
Nekem eddig ilyen gondom nem volt, igaz túl sok oldalt nem nézek telefonon, ahol be kell jelentkezni, de az a néhány amit igen, az nem szokta elfelejteni."Letöltök egy képet és beteszi KÉRDÉS nélkül azok közé, amiket én fényképeztem. "
Pedig oda fogja betenni. Utána te átrakhatod mappába, de letölteni oda fogja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest