-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatesz
tag
Próbáldj ki úgy egy napot, hogy leszeded a Vibert a telóról. Amugy milyen iPhone? Nekem a 4-en az 5.1.1-hez képest feleannyi lett ugyanolyan használat mellett az üzemidő. Nekem mondhatja bárki, hogy nem úgy van, tapasztalatból mondom. Míg az 5.1.1-gyel este tettem töltőre ugy 25%-nál, a 6.0-val délután 2-re már 20% alatt volt! Szerintem a 6.0-át úgy írták meg, hogy rosszabb legyen i4en az akkuidő (vissza 5.1.1-re ugye hivatalosan nem lehet menni), vegyél helyette 5-öst... Én visszament 5.1.1-re, maradok is.
Bocs az előbbi dupláért ez az Opera is egyre szarabb...
Amúgy az is vicces, hogy az i5höz nem lehet még autós tartót sem kapni.
Voltam haverrel tokot venni az i5-jéhez, néztünk egy bőr tokot, amibe be lehet csúsztatni a telót, de végül nem vette meg, ki tudja a napi 20-30 ki be csúsztatastól nem kopna-e még jobban a széle...Viszont egy pozitívum:
Az új füles csak 500Ft-tal kerül többe a réginél (8500Ft), annyit szerintem simán megér![ Szerkesztve ]
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
zolikaDB
veterán
Strapabiro tokot hasznal vki? (Survivor nem jon be, ormotlan...)
-
erdoke
titán
válasz hatesz #15598 üzenetére
Az enyém 3,5 hetes, nincs rajta semmilyen fólia vagy bumper, naponta többször ki-be nyomkodom az i4S autós tartójába, és nem látszik rajta semmi. Ha lennének statisztikák, amik a lekopott szélű készülékek igen magas arányát bizonyítják, akkor lehetne károgni a minőség esésével kapcsolatban.
Erről jut eszembe, ma bejött az országba a Brodit autós tartóm, remélhetőleg szerdán ki is hozza a posta.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
hatesz
tag
válasz erdoke #15606 üzenetére
Bocs hogy "károgok", engem nem statisztika érdekel, hanem amit a saját szememmel láttam... Nem azért írtam le a véleményem, hogy vitát indítsak, örülök hogy a tieden nem jelenkeztek (még) a kopás jelei. Csak azt nem értem, hogy miért nem maradhatott a fém keret.
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
Atikusz
senior tag
Az normális, hogy 12 óra készenlét és 5 óra használat után 15%-on az akksi? (i4S 16GB 5.1.1)
-
HUTCHDB
nagyúr
szerintem, itt kozre jatszhat(ott) az, hogy a fenyero milyen allasban volt.
nem biztos, hogy le, vagy felvetelre kell gondolni, hanem arra, hogy amikor hasznaltad vilagos, vagy sotetebb helyen voltal.
azert a kijelzo megvilagitasa es hasznalt funkciok is ( zene hallgatas, avagy folyamatos bongeszes ) boven okozhatjak ezt a kulonbseget." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bigdady
nagyúr
ios 6 előtt mentettem egyet icloud-ba, majd ebből állitottam vissza a rendszerem 6 alatt, viszont azóta eltelt 4 hét és nem enged icloudba menteni pedig figyelmeztet hogy régi, pedig tárhelyem is van és a beállitásaim is jók szerintem. Csak számolja a hátralévő időt majd kiirja hogy sikertelen.
Már nyomtam egy itunes backupot is és nyomtam egy visszaállitást is itunesből, de továbbra sem megy a felhőm. (online be tudok lépni és telo is az egy hónappal ezelőtti mentésem mutatja). Vagy azt ki kéne törölnöm? wifi megy, be is van dugva, zárolva nincs.
Nincs ötletetek? -
sirszevenap
addikt
Olyan játékot keresek, mint pl a tap tap ill a guitar hero , de be tudom rakni a saját számaimat és ingyenes. Létezik ilyen? Úgy rémlik , mintha lett volna ilyen, de már nem tudom...
Bankkártyával? Hát persze!
-
maathe
senior tag
Szerintetek EZ a tok mennyire nőies?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz snooze #15618 üzenetére
Itt épp a színen van a hangsúly. Nekem amúgy tetszik és meg is venném mert alig találok jó tokokat. Elvárás: vékony legyen, ne legyen szilikon és ne zavarjon bele az előlapba, azaz ne legyen magasabb mint a telefon (ilyen pl. amit linkeltem, itt jobban látszik, hogy mire gondolok: [link])
[ Szerkesztve ]
-
kircsi28
aktív tag
válasz vadászcsiga #15626 üzenetére
így van, nem árnyékol le semmit, de 2-3 hét és megmondom van-e valami változás a gps jel kapcsán
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Az iOS 6.0 és 6.0 GM (Gold Master) között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz szentkuti11 #15631 üzenetére
Semmi
-
szentkuti11
addikt
válasz vadászcsiga #15632 üzenetére
Akkor azért nem találtam semmi érdemlegeset. Köszönöm szépen.
-
Blaise
veterán
válasz szentkuti11 #15631 üzenetére
Semmi, a végleges ugyanaz lett mint GM
-
zolikaDB
veterán
Valaki használ strapatokot i4-re?
Másik: ismerős megy ki az USA-ba. Érdemes hozatnom kintről iPad-ot? Árban jobb? Hol érdemes venni? -
HUTCHDB
nagyúr
nalatok erzekel a kijelzo ket hosszanti szele?
nalam kb 2-3 mm- en hiaba probalok barmilyen muveletet, sajna nem megy...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Blaise
veterán
válasz zolikaDB #15638 üzenetére
Most nem tudok linkelni, mert be van zárva az Apple Store, de a refurbished azt jelenti, hogy valamilyen visszaküldött, vagy apró hibával javított darab, igaz nem a szép dobozban kapod, hanem sima egyszerűben, de cserébe lényegesen olcsóbb, és ugyanazok a garanciális feltételek.
Manchestert kérdezd meg, asszem neki van USA-ból származ refurbished iPad2-je.
Simát szerintem nem feltétlenül éri meg hozatni 500 USD + áfa, kb 120ezer Ft, annyiért meg már itthon is lehet kapni iPad 3-at.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Blaise #15639 üzenetére
plusz ha jól tudom az akksi is ki van cserélve 0km-esre
manchester85: kérdezni is akartam, hogy ezek az iPad 2-ők még a régi 45nm-es változatok, vagy a 32nm-es új változatok amik az új iPad után kerültek piacra ?
persze 16GB-os Wifi only verzióra gondolok jelen esetben
btw, tied melyik változat?[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
manchester85
veterán
válasz zolikaDB #15638 üzenetére
Az iPad 2 16GB nettó 400$, a Blaise által említett változat nettó 320$. Lényegében mindkettő ugyanúgy új, ugyanolyan tartozékokkal és garanciával, egyedül a doboz más picit. Ha gyárilag hibás volt valami, és kijavították, az is refurb lesz. Ezekhez jön még hozzá a helyi adó, ami nagyjából 30$, de államonként eltér. Nagyjából ennyi. Viszont a refurb alap változat nem mindig van raktáron, nagyon figyelni kell, ha találni akarsz. Most épp nem tudok linket adni, mert leállás van a Store-ban az Apple Event miatt.
Na, Blaise megelőzött, és már mindent le is írt helyettem. Igen nekem volt, de már eladtam (árában ) mert most nem igazán van rá szükségem, majd megveszem a 3. generációt ugyanennyiért.
Jojo5!
Ezek az újak, de az enyém még a régi volt, én ugyanis még 350$-ért vettem, és az új változat ára esett 320$-ra az olcsóbb alkatrészeknek köszönhetően.
BoboDJ!
Valóban van egy-két ilyen állam, de ha nem oda megy az ismerőse, akkor teljesen mind1, az áfát ugyanis a rendelési cím alapján számítják ki.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
bobooo
addikt
válasz manchester85 #15641 üzenetére
Ha jól tudom, van olyan állam is ahol nincs adó.
-
Jojo5
őstag
válasz manchester85 #15641 üzenetére
ennyiért piszkosul megéri az iPad2
köszi a felvilágosítást
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
manchester85
veterán
Hát most voltak olyan pletykák is, hogy kivezetik az iPad 2-t, és csak mini lesz helyette. Ebben az esetben ez az egész elmélet hitelét veszti, és már linket se fogok tudni adni róla. Jó lenne ha nem így lenne, mert márciusban iPad 3-at akarok majd venni 320-350 dollárért.
i6 Silver
-
alba-regia
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan működik a GPS az iPhone-on? A beállításoknál le lehet tiltani és engedélyezni a helymeghatározáshoz alkalmazásokat. Ezek szerint csak az appok megnyitásakor aktiválódik, és ha azokat kilövöm, a GPS is kikapcsol? Tudomásom szerint amikor aktív, felül egy nyíl látható.
Androidon külön ki- be kapcsolással, alkalmazásoktól függetlenül működik. Az iPhone5-ben most volt rá először szükség, hogy használjam. Ha alkalmazáshoz rendelet, ahogy fentebb is írtam, az ésszerűbb, mivel nem terheli folyamatosan az akkumulátort.
-
Tibee86
nagyúr
válasz alba-regia #15645 üzenetére
" A beállításoknál le lehet tiltani és engedélyezni a helymeghatározáshoz alkalmazásokat. Ezek szerint csak az appok megnyitásakor aktiválódik, és ha azokat kilövöm, a GPS is kikapcsol?"
Úgy ahogy mondod. -
vadászcsiga
félisten
Letöltöttétek már a virtuális jegyeteket a mai eventre a passbookba?
Ja és azt az animációt láttátok már amikor töröltök egyet? Nem mondom el, aki még nem látta próbálja ki
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #15649 üzenetére
hogy a brébe kell hozzáadni Passbookhoz?
ehh tényleg... a törlés beszarás!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest