- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz galaxys80 #132400 üzenetére
Pontosan ... de ezt már a Moto Defy is tudta 2.2 rendszerrel 5 évvel ezelőtt
Az pedig hogy mikor pl. úton vagyok (autóban) és megy a mobilnet azt ki nem sz*rja le ? ha nem használom a telefont akkor nem fogyasztja a mobilnetet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TechN7ne
nagyúr
9-es IOS-ba sztem a 9.1 volt a leggyorsabb amivel megkaptam a 6s-t,csak tele volt laggal,aztán a lagokat javították a 9.2-el.
(#132398) galaxys80 Egyszerűbb válassz,ne keljen 3-om menü pontba is belelépni ahhoz,hogy kikapcsoljam a mobilnetet,jól jönne a wifi mellet a gyorsmenüben.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Kicsirics77 #132406 üzenetére
Nem is értem miért van az oldalán a hardveres némító gomb (dísznek ?)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
utálom ha zizeg
egyébként meg hadd döntse már el mindenki,hogyan szeretné használni a készüléket,és főleg mit szeretne ki-be kapcsolni.
teljesen mások a felhasználó igények és szokások nálam mint egy átlag 20-as éveit taposó fiatalnak.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Noxy
veterán
Ott van az ahol kell. Nem kell 3 menüpontba belépni. [link]
Csak azért linkeltem, mert valaki nagyon kereste itt ezt a lehetőséget.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Csak nálam előforduló probléma 9.3 alatt (i6), hogy egy bizonyos idő után lecsatlakozik a wifiről? Két hozzáférési ponthoz is csatlakozási pont esetén is kipróbáltam, egy idő után mindkettőről lecsatlakozik. Eddig minden további nélkül ment probléma nélkül...
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
B-L-A-C-K
titán
Na ha tegnap után mindenki lenyugodott akkor beszélhetünk kicsit a tokokról!
viccvót vicccvóóót
-
agabe
addikt
Ez nem csak JB-elt készüléken oldható meg ?
(#132402) w333 :
azért be kell állítani pár dolgot, hogy a korlátos mobilnetet ne fogyassza le a teló (wifi asszisztens is ilyen, mert az még wifi mellett is képes ugye molbilnetet használni) app frissítések, kép / videó feltöltése felhőbe ne tudjon menni..stb.
Innen nézve egy mobilnet gyorselérés azért néha jól is jöhet, bár én sem vagyok híve a kapcsolgatásnak, de volt már olyan helyzet amikor használtam volna egy nap alatt többször is.[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
válasz B-L-A-C-K #132413 üzenetére
Igen, én meglestem a tokokat, új szíjakat (olyan fonott Nájlont veszek is) és persze a kis Pro iPad tokot is. Ami bosszant az az, hogy a Smart Case az immáron egy hátlapot jelent, nincs benne a mágneses Cover. Tehát külön kell venned egy Smart Case-t és egy Smart Cover-t, hogy egy régimódi (jó ég) Smart Case kapjál. Na persze toltak ehhez is marketinget, mert így lehet más színű az elő és hátlapod az ájpádrédra. Tudom, tudom a billentyűzet miatt is van ez, de így egy teljes tok az iPad Pro 9,7 méretre 43 ezer forintba kerül.
Viszont 6s-re lehet veszek a bézs tok mellé egy sárgát is, annyira hipszteres.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
hitchins
őstag
Jo jeza topik
Jokat lehet rohogni hogy "felnőtt" emberek kepesek azon vitatkozni hogy egy szaros telefon hany szazadmasodperccel gyorsabb vagy lassabb....
Irigylesremelto problemakNo offense csak ugy eszembe jutott
[ Szerkesztve ]
-
-
lacy86
addikt
válasz univerzita #132417 üzenetére
Valakinek minden mp szamit!
-
buci30
addikt
válasz TechN7ne #132383 üzenetére
Páromnak az én 5s-em van megjelenés napján vettem!
Egyszer nem volt szervizbe sehol s egyszer nem akadt fagyott meg még!
Pedig ő elég sokat játszik is rajta!Nekem 6s megjelenés óta és egyszer nem fagyott meg vagy akadt!
Nem vagyok szőszálhasogató a lag vagy nem veszem észre vagy nem zavar pasz.
De a 9.3 szemmel láthatóan gyorsabb lett az alkalmazások nyitása és a Safari is tuti gyorsabb lett!
Úgy szint ugyan ez iPad air2-nél simán észrevehető nekem.
iWatch-al semmi pozitív vagy negatív változást nem találtam ma még. Azt reggel frissítettem.Egy ami engem zavar az a kijelölés pontatlansága és ugrál ha arébb szeretném húzni, hogy többet jelölön ki stb. De kb ennyi a negatív.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
gzbotii
nagyúr
Idáig mindnekinek pozitív tapasztalata van a 9.3-al?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Az mitől lehet, hogy az iTunes nem látja az iPadem, ha kabellel rádugom a gépre? Windows látja, oké minden..
WiFivel csatlakozik...
szerk.: iPhoneomat sem látja
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
csƵ
addikt
A Telefon ikont megnyitva eltűnt a kontaktok rész. Hogy tudom visszavarázsolni? Csak az előzmény, gombok és hangposta van.
-
Giovanny
őstag
Üdv,nálatok működik az appstore? Nem tudok frissíteni alkalmazásokat..
Zero Defect.No Compromise !
-
solties
tag
válasz univerzita #132435 üzenetére
Szintén..
-
Giovanny
őstag
Már többször újraindítottam,de semmi sem történik,egyszer kiírta hogy valami kommunikációs hiba a szerverrel,és forog tovább..
Zero Defect.No Compromise !
-
Zsolaf
addikt
Mar sargul a képernyő autón van a night shift
-
Keef_Lee
senior tag
Na! Tegnap óta volt 199 nem olvasott hozzászólás csak ebben a topikban. Mondom hú, mi történt valami jó kis dolgokról pörögnek a fiúk... Aztán olvasva kiderült, hogy olyan izgalmas mint a kötelező olvasmányok általában a 3/4-e semmiről sem szól. Vagy ugyanarról 10-szer. (Hogyan rakom vissza az előzőt, ha most rakom a 9.3-at stb... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest