- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
-
zuioch
aktív tag
Sehogy nem kivitelezhető hogy youtube zene mellett lehessen mást is csinálni a telefonon? Hallottam olyat hogy ki kell lépni, alsó értesítési sávot felhúzni, és nyomni rajta egy play-t, de nálam ez nem működik.
-
zuioch
aktív tag
Ok, köszi srácok!
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello! ebay-es olcsó töltőkről mi a vélemény? mi a hátránya? ront az akksi teljesítményén?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Kölökpálinka #120708 üzenetére
Kábelt vehetsz olcsót, de töltőt ne. Megvan rá az esély, hogy az egész házat viszi magával.
-
Arcképgyáros
válasz Kölökpálinka #120708 üzenetére
Volt egy olcsó kábelem.. jó volt 2 évig, aztán én hülye amikor eladtam az 5S-em akkor odaadtam vele a kábelt, vettem azóta 2-t is.. de nem húzták 2 hétnél tovább. Hamar elhasználódnak, bóvli chip van bennük, persze ki lehet fogni normálisat is.
Ja meg lassabban tölt a telefon az olcsó kínai kábellel de nem ront az akku állapotán az én úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Kölökpálinka #120712 üzenetére
Én most vettem egy hónapja, de felesleges volt, mondjuk számítottam rá. 10-ből 8-szor nem tölt, párszor meg kiírja hogy nem támogatott.
-
csab2
veterán
Erre valaki esetleg? Másnál is előfordulnak ezek?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zolom89 #120718 üzenetére
Regelj be, 2 perc az egész és te is tudsz rendelni.
TechN7ne: Eladó függő, de általában nem szoktak gondok lenni, több éve rendelek már. Olyan volt hogy nem kaptam már meg, vagy esetleg hibás volt valami, ilyenkor kell írni az eladónak és visszaküldi a pénzed, vagy küld másik terméket.
Ez 1.5 hét alatt megjött, de amúgy más terméknél változó, leggyorsabb 2 nap volt, legrosszabb 2.5 hónap.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz TechN7ne #120719 üzenetére
Eléggé megbízhatónak látszik az eladó az értékelésekből és a 99% pozitívból. Amúgy az eBay eléggé biztonságos legalábbis én úgy vettem észre. Egyszer volt problémám és akkor is a pénzem visszakaptam gond nélkül.
És a leírásba ott van hogy mikorra van itt: Tue. Oct. 27 and Tue. Nov. 17
Smoke some weed nigga!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Wiz Khalifa #120721 üzenetére
Meg gondolom annyira csak nem aggodik aki rendel 2 dollar miatt.
Ebbe az arba annak is bele kell fernie,hogy esetleg nem vagy vele megelegedve utolag!Amugy annyibol mar az Ebay se biztonsagos, hogy tele lett hamisitvanyokkal. Regen ez nem volt igy!
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Mondjatok egy okoskarkötőt vagy okosórát 10e alatt ami működik korrekten iOS-el. Természetesen Csájnából.
Fitnesz funkciók nem érdekelnek.
Amit kéne tudjon: órát mutassa, hívás-, sms-, notifi(messenger, email, stb.)-, naptár- értesítés, ébresszen rezgéssel.MiBand tuti lenne, még ha nincs is kijelzője, de ugye az eléggé korlátozottan jelzi notifiket.
Másik amit eddig ajánlottak az a Vidonn X6. Mi van még?Tapasztalatokon alapuló ötletek, tippek érdekelnének.
Lehet 10e-nél drágább is, ha minden kötél szakad...Persze Apple Watch-ért azért nem adnék 100k pluszt!
Köszi!
-
csab2
veterán
Abban mi a ráció, hogyha felülről húzom le a Spotlightot, akkor egyből beadja a billentyűzetet, ha balról, akkor meg bele kell kattintani a szövegmezőbe ahhoz, hogy előjöjjön?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Ateszpapa
addikt
Szerintetek a Gear S okos óra működik iOS alatt is?
-
nofi
addikt
Jó reggelt!
Időnként feltűnik a fórumban "AZ" ebayes üvegfólia, melyet többen is ajánlotok ár/érték arányban. Hozzám is megérkezett, tegnap pedig fel is raktam a telefonra. Bíztató kis műanyag pakkban érkezett, tapintása tényleg jó, ujjlenyomatra sem tűnik annyira érzékenynek, azonban esztétikailag borzalmas. Először arra gondoltam fordítva tettem fel, de a matrica és a védőfólia szerint is jó oldal került az előlapra.
A felső részen látszik, hogy 0,5 mm-t elcsúsztam, de akkor is durva, hogy körbe végig látszik egy 1-1,5 mm-es káva, ami nem tapad le. Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg alatta a porszemcsék. Egy kisebb buborék volt még, amit az igazolványommal szépen kipréseltem, de a lenti ívnél ekkor egy sorja beleakadt és azóta ez ~0,5 mm-re kiáll a fólia síkjából.
Normális, hogy ez ennyire sorjás és rosszul illeszkedik az előlapra? Kifogtam egy rosszabb darabot, vagy ez jó minőségűnek számít?Xbox GT: nozsolt
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Híváslistát hogy lehet beállítani hogy ne csak 1hétig mutassa a hívásokat?
Samsung Galaxy S10+
-
galaxys80
veterán
válasz B-L-A-C-K #120737 üzenetére
Azért nem kellene ilyen gánynak lennie a nem teljes keretesnek sem. Én áprilisban tetettem fel egy GSM boltban és azóta is tökéletes állapotban van. Nincs alatta levegő, por vagy bármi más.
Nálam a teljes keretes például kizárva, mivel időnként tok nélkül is használom a telefont. -
30z.Samu
félisten
-
Süvi
őstag
válasz Gsx-rr #120743 üzenetére
Ebben van tényleg szép is, bár a páromnak inkább a cookoo1 tetszene, csak az nem megy az IOS8-tól felfele
Elképzelhető, hogy megvárom ennek a visszajelzéseit és majd megy hozzá egy szép szíj is.
Az Cookoo1-re ezt írja a lilára:
"Note that the COOKOO1 Watch is not compatitible with IOS8.x "[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
válasz B-L-A-C-K #120737 üzenetére
Nekem a teljes keretes nem jott be. Nagyon vastagitja a telefont, a szeleknel a lekerekitett haz miatt ott marad egy kis res. Nilkin tokkal hasznaltam, ugy annyira nem latszott, de teljesen mas lett a telefon fogasra. Mindent kiprobaltam, de maradt uresen a kijelzo (ha torik biztositasra cserelve lesz), hatulra meg gyari Apple szilikon ment. Tudom hogy kicsit vastag, nem 0.3mm inkabb 0.5mm, de nincs az az igenytelen, ragacsos fogasa mint a tpu szilikon tokoknak.
-
takessz
senior tag
T-mobilba nagyon megéri most az iPhone 6 szerintetetek is vagy csak én látom így közel 1 hét alatt hatalmasat eset az ára.
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
galaxys80
veterán
válasz B-L-A-C-K #120740 üzenetére
A sarokra ejtés.azért még messze nem jelenti azt, hogy a kijelző törik.(Persze az ördög sosem alszik ) Főleg, ha éppen tokban is van.
Szegény galaxy S2-m már 3-szor leejtettem és 3-szor a különböző sarkára esett. A keret csorbult kicsit, de a kijelzőnek semmi baja. Pedig azt teljesen csupaszon használom.
Ellenben a teljes keretes tok nélkül szerintem használhatatlan. -
Zjunior
veterán
Fekete, éjszakai billentyűzete h lehet beállítani?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest