Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tonyqa23

    senior tag

    válasz Gsx-rr #115517 üzenetére

    Neha a telekom sajat alkalmazasaban. De mivel 4-én indul újra a keret és kb majdnem mindig ki szokta bírni, ezért csak ritkán nézem meg, hó vége felé. De ma nem tudtam belépni, mert valami hibát írt ki. De aztán kipróbáltam és gyors a netem, tehát ez valami rendszerhiba lehetett. Sőt, tuti, mert tegnapelőtt meg kaptam egy olyat, h elértem a havi adatforgalom 80%-át. Valami nincs rendben, mert egyébként is a csomagomban 200mb van, plusz 1000 ft-ért veszek 1 gigát, tehát már nem értem, hogy mutathat 1,39 gigát. Ráadásul az is lehet, h a csomagom 1-én zárul, a plusz keret meg 4-én és ezért lehetett a kavarás, de minden ok, van mobilnet az a lényeg.

    #115518) generic

    Igen, az otp smartbank oldalán jelent meg az a piros csík a szöveggel. Ha már figyeli az app, h JB-s a telefon, akkor előbb-utóbb itt is bevezethetik ezt a szigorítást. Lehet, h már nekem sem engedné letölteni, de nekem már fent volt az app is meg a JB is, mikor frissítettem a smartbankot.

    [ Szerkesztve ]

    Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

Új hozzászólás Aktív témák