- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel0723
csendes tag
Lehet tudni hogy pontosan mikor jön az IOS 9?
Ha nem,akkor kb mikor derül ki?Apple iPhone 6 Gold
-
gyuromoj
veterán
válasz Daniel0723 #115453 üzenetére
Tippre az őszi Event-en jelentik be majd, ahol bemutatják az idei iPhone/iPad/Watch felhozatalt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Daniel0723
csendes tag
És ez általában mikor szokott lenni? Értem hogy ősszel,de mikor?
Apple iPhone 6 Gold
-
Danny750
őstag
válasz Bazsa01129 #115452 üzenetére
Akkor nem lehet, hogy felvettetek egy számot és csináltatok egy csoportot, ezáltal a harmadik személy is lát mindent?
(bár ahogy nézem ez nem opció) Holnap lesz újra iphoneom, most jobban nem tudok utanajarni hirtelen...
Talán valaki megtudja nézni neked itt a tulajok között...
Akkor icloud szerencsére kilove[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
gyuromoj
veterán
válasz Daniel0723 #115455 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor szeptember közepe általában.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
HUTCHDB
nagyúr
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz h1ght3chzor #115439 üzenetére
Xiaomi MiBand
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Joe Swanson #115466 üzenetére
Akku csere óta volt kalibrálva a töltés jelző?
Töltsd fel teljesen a telefont, de még hagyd rajta a töltő kábelt és nyomd be egyszerre a Home + kikapcsoló gombot.
Ezáltal újraindul a telefon. Ha újraindult lehúzhatod a töltő kábelt róla.Ez után figyeld pár napig milyen értékeket mutat a töltés jelző.
⭐ Stella
-
bigdady
nagyúr
Tetves itunes mindig kiirja hogy jogositsam fel a gépem, mindig megadom majd kiirja hogy már korábban feljogositottam.
Most azt modtam nem, erre letörölte az appokat a köcsög és hiába jogositom fel újra
Köcsög itunes... -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Azt meg lehet oldani iOS 8.3-ról 8.4-re való váltásnál, hogy mindent letörlök, de két darab program mentései megmaradjanak? Tehát nem teljes szinkron kell, hanem összesen 2 programé.
-
addikt
Egyik nap levettem a Spigen Slim Armor tokomat és elfelejtettem visszarakni. 1 napot volt így a telefonom és azt vettem észre, hogy kevésbé merül. Szinte kivétel nélkül mindig 5-ösön van a hálózat (Voda 3G). Amíg a tok rajta volt sokszor 4-en volt. Akksi idő 4-5 óra helyett 6-7 óra használat lett. Nem gondoltam, hogy az a minimális fém a hátulján számíthat ennyit. Főleg nem, hogy márkás, eredeti tok. Ti tapasztaltatok ilyet?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan billentyűzet iPhone-ra, ami tudja az alap iPad billentyűzet gyors ékezetbeviteles módját? (pl a betűn felfele mozdítom az ujjamat és gyorsan elérem az á bill.-t)?
-
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #115469 üzenetére
Most 96% ig megy fel, és megint engedi lefele a töltöttséget.
-
chabeee
aktív tag
Sziasztok
Tudok-e olyat csinálni, hogy azoktól jövő hívásokat, akiknek a száma nincs bent a kontaktjaim között nem jelzi vagy decline-neli?
IOS 8.4
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz chabeee #115492 üzenetére
Sziasztok!
3 nap alatt lefogyott az 1,4 giga mobilnetem. Szinte semmit se hasznaltam. Frissites a hatterben kikapcsolva van. Mi okozhat ilyet? Alkalmazasokat kilovoldezgetem mindig.Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez nem csak a felesleges (nem magyar) ékezetes betűket veszi ki?
Szerintem igen, és azt amit a fórumtárs keres, azt sajna nem tudja!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
RAZZI9
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy iPhone 5-ös telefonom amivel elég gyakran nem tudok telefonálni, mivel vagy nagyon lecsökken vagy teljesen elmegy a térereje. Budapesten azért viszonylag jó, vidéken a problémásabb. Próbáltam azt is hogy átállítom 2G-re, így is ezt a hibát csinálta. A telefon gyári független, nincs letiltva, már az új fajta SIM kártya van benne, próbáltam Telenorossal, most Telekomos van benne, ugyan az. Volt gyárira is visszaállítva, nem segített. Gondoltam, hogy az antennával lehet a gond, de Google-on nem találtam eddig semmi használhatót ezzel kapcsolatban. Lehet,hogy azt kéne cserélni? Volt már hasonló valakinek? Ha igen, hogy oldotta meg? A válaszokat köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest