- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz madarasz92 #115698 üzenetére
Ha garancia/csere miatt írtál nekik, akkor csak személyesen tudod intézni, én is mostanában irogattam-telefonáltam velük.
-
vasi89
addikt
válasz madarasz92 #115702 üzenetére
Sajnos egyre gyakoribbak ezek a hibák. Nekem anno az 5s-nél egyik napról a másikra elkezdett lötyögni és kattogni nyomásra a kijelző. Nem akarták cserélni miatta de aztán csak meggyőztem őket h ennyi pénzért ne mozogjon a kijelző.
-
Ragnar95
félisten
válasz madarasz92 #115704 üzenetére
Nem, maga a telefon elég.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz madarasz92 #115702 üzenetére
A kamera optika zörög, mint mindegyikben.
Válaszolnak de futárral nem tudod nekik küldeni.
-
r3dsnake
nagyúr
Bétázik valaki iPad Mini 2-n? Nálam smart coverrel nem dobja fel a passcode-ot automatikusan, hanem slide-olni kell, miután kinyitottam. Másnál is ilyen?
-
Toxicano
tag
Hali!
iPhone 6 16GB-nál reális a 11,96GB kapacitás? Az a 4giga a rendszer lenne?
,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, létezik valami prohardver kompatibilis fórum figyelő applikáció ios-re? Olyan mint pl a Tapatalk! Hogy legyen egy speckó alkalmazás ami figyeli a fórumot, tudok írkálni, értesítéseket küld stb...? Előre is köszi a választ!
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
De amúgy elég vicces, hogy Magyarország egyik, ha nem a legnagyobb fórumához nincsen működő alkalmazás
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Hunt3r22
őstag
Hi,
Tudom lerágott csont ez, de akkor is megkérdezem.
Mai nap vettem egy iPad Airt és a következők lennének vele kapcsolatba:
1. Meddig kell tölteni?
2. iPhone 5-ről ha csinálok biztonsági mentést, iPad-ra átvihető a biztonsági mentés?
Nem akarom 1-1-ig kikeresni amiket i5-re eddig letöltöttem, illetve 1-2 játéknál van mentésem jó lenne ha nem kellene újra kezdeni, de ez mellékes.Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Xr
-
privacy99
senior tag
válasz Hunt3r22 #115725 üzenetére
1. Ameddig fel nem töltődik Nem értem itt mire gondolsz, ezeknél már le van kezelve minden, nem tudod "rosszul" tölteni. Bár olvastam olyat, hogy teljes feltöltés után érdemes leszedni, mert az már nem annyira jó, ha marad (de ezért nem fogok 1-2 órával elalvás után felkelni), meg olyat is hallottam, hogy jobban érzi magát több rövidebb töltéstől, mint egy nagytól. Tehát a kisebb rátöltésektől sem kell félned.
2. Szerintem igen, mindent át tudsz rá vinni.
(#115727) Hunt3r22 - Ja neeem, itt már ilyen nincs, az annó a régebbi technológiát használó akksiknál volt, ennél már teljesen mindegy. Pl. most rádugod, kap egy 30%-ot és leveszed, nem romlik tőle, nem lesz rövidebb életű.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Hunt3r22 #115727 üzenetére
10, de lehet 15 éve sem kell már "formázni" az aksikat telefonoknál sem, de ezt mondjuk a mobilcégek eladói sem tanulták meg a mai napig
Ha jól írom, a NiMh aksikat kellett 15-20 órát tölteni elsőre, és mindig lemeríteni és csak utána újra tölteni, de mindig fullra lehetőleg[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
privacy99
senior tag
válasz -secret- #115730 üzenetére
Pont erről beszéltünk ma bent, nagyon kéne már valami új akksi korszak (bár most rekord üzemidőt értem el az i6-al, de inkább nem beszélek róla, mert mindig elküldenek az anyámba ).
Ahogy terjednek az elektromos autók, mobilok, vezeték nélküli világ lesz, nagyon kéne valami tartós akkumulátor.
(#115731) StLui - Pár ismerősömnek sem sikerült még ezt megtanulnia, a mai napig így kezdik egy új telefonnal
Amikor még kellett ezt, akkor is volt olyan, hogy én nem csináltam meg, mert nem bírtam ott hagyni az új telót, nagy bajom nem lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Hunt3r22 #115725 üzenetére
1. Nem kell speciális odafigyelés az akkura, ha lemerülne, dugd töltőre, amúgy meg használd nyugodtan.
2. Nem, iPhone biztonsági mentés nem vihető át iPadre. iCloud sync-el át lehet vinni a legtöbb adatot, de nem minden vihető át.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
majestic
őstag
Tud valaki a Copic-hoz hasonló app-ot ami működik 8.4-en?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Hunt3r22
őstag
Még valami.
iPad töltővel tölthetem a telefonomat?
Gondolom gyorsabban fogja feltölteni.
Xr
-
Ragnar95
félisten
válasz Hunt3r22 #115736 üzenetére
Töltheted.
Csak az i6 és 6S fog gyorsabban töltődni vele, azok képesek 2.1A felvételére, a korábbi modellek iPad töltőről is 1A-t vesznek fel, így ugyanannyi idő alatt töltődnek fel iPad töltőről is, mint a sajátjukról.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem hogy hiába jogosítom fel a számítógépet nem engedi mégse hogy telepítsem rá az alkalmazást. Próbáltam másik usb portra is dugni, töröltem a jogosítást majd újra de sehogy se akar jó lenni. Valami ötlet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #115740 üzenetére
Igen Kommy készítette, JB kell hozzá és már 2-3 éves a dolog. Nem hiszem, hogy ilyenre gondolt volna.
-
Nescafé
őstag
8.4.1 elérhető
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
TBMC
addikt
Mi a feneert van az, hogy az i6on az elerheto kapacitasra 256mbot ir, itunesban pedig 1,75gb-t ir szabad helyre? es tenylegesen csak 256mbra tudtam videot kesziteni utana leallt a felvetel, s kiirta, hogy megtelt. korabban nem utkoztem meg ilyesmibe, kicsit tanacstalan vagyok?!
-
Ragnar95
félisten
válasz moddingR #115746 üzenetére
Ha nem AppStore-ból származó appokról van szó, akkor az nem ide való, mivel a warez tiltott téma. AppStore-os appokat meg ugyanúgy tudsz JB-s telóra is telepíteni AppStore-ból a telón...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest