- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
-
nauro
aktív tag
Sziasztok.
iOttie iTap.ról van vkinek tapasztalata? Elvileg mágnessel fogja meg a telefont. Nem tehet ez kárt benne?
[link] -
30z.Samu
félisten
2016-ban Siri fogadhatja hívásainkat.
Én először annak is örülnék, ha magyarul tudna.
Sic Parvis Magna
-
veterán
-
TigerCat
nagyúr
válasz Tibee86 #115208 üzenetére
Jogos, de ettől még rohadtul nem érti meg a neveket.
Hiába mondom neki, hogy "Call Badacsonyi Menyhért mobile"
Valami orbitális baromság lesz helyette, hiába szerepel szerencsétlen a címjegyzékemben, természetesen ezen a néven. Ha beírom angolosan, fonetikusan, talán oké. De az meg hogy néz ki?♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tibee86 #115212 üzenetére
Szerintem meglepodnenk az eredmenyen. Es fogadnek ,hogy nem nagyon van kulonbseg egy 5 millios orszag eladasa es a mienk kozott. Azert ott se mindenk Iphone-t hasznal.
Barkinek is van igaza sajnos nem tud!
Ha itt tartunk kivancsi leszek a Cortanara ,hogy fog muzsikalni.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Talaltam egy erdekes oldalt. Igaz nem naprakesz. Lehet van frissebb belole de elvileg latszik az adott orszag milyen aranyban hasznal Ios-t vagy Androidot.
http://www.ibtimes.com/android-vs-ios-whats-most-popular-mobile-operating-system-your-country-1464892
Ez is erdekes:
http://www.tech-thoughts.net/2014/02/smartphone-market-share-by-region-q4-2013.html?m=1#.Vb_KAIpXenM[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gsx-rr #115215 üzenetére
Imádom, hogy itt bármit ki akarok jelölni, az 10-ből 1x jön össze, mert mindig a felső reklámot jelöli ki... Ilyenkor tudnám igazán falhoz vágni a telefont.
Leszögezem, hogy fingom sincs róla, de szerintem azt nezik az Apple-nél, hogy mennyi eszközt adtak el az adott országban hivatalosan. Legtöbben szolgáltatónál veszik az igaz, de a függetlent csak nagyon kis %-ban.
Szerk.: közben sikerült kijelölni, pont mikor már kezdett rendesen idegelni.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz Tibee86 #115222 üzenetére
Különösebb gondom nincs velük, mondhatom elégedett vagyok - leszámítva, hogy a lakásban a 3G-nek is örülök - de ahogy nézem a 4G-nek egyelőre nyoma sincs. Gondolom 4G feliratot kellene látnom a 3G felirat helyén. Újraindítás megvolt, várok türelemmel...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #115223 üzenetére
Jaja, 4G feliratot kéne látnod.
Még folyamatban van a 4G hálózat építése, így ne csodálkozz, ha oda még nem ért el, idővel eljutnak (majdnem) mindenhova.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Nem tudom, milyen modellről van szó, mert azt nem írtad, de asszem már az első iPhone-ban is több mikrofon volt, az biztos,h az i5-ben már 3, így gyanús, h valamelyik mikrofon elromlott (valószínűleg a hátsó) és előlapi kamerával azért megy, mert akkor az első mikrofon megy, ami nem romlott el.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
adp
őstag
válasz Ragnar95 #115229 üzenetére
Jaa bocsi 5s, na most letöltöttem egy 'vivavideo' nevu progit azzal sem jo
De akkor nyilvan a snapchat ugyanaz a mikrofont használja, mint az alap appnal az elolapi kamera... De ez nem lehet amugy szoftveres? Mert anno vettem mar fel vele tobb vidit is es jo volt, illetve akkor ha total rossz lenne nem kellene semmi hamgot felvenni nem? -
Ragnar95
félisten
Azt írtad, restore megvolt, márpedig restore, majd újként beállítás minden szoftveres hibát megszüntet.
Abban már 3 mikrofon van, így lehet,h az egyik elromlott és mint írtam, emiatt az előlapi kamerát használva jó a hang, mivel azzal a mikrofonnal nincs baj. Lehet,h a hátsó kamerával azért nem jó a hang, mert a másik 2 mikrofonnal próbál felvenni hangot a telefon, de azok nem elegek ehhez.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kicsirics77
veterán
ha minden jól megy akkor ma i6silver.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Arcképgyáros
válasz Kicsirics77 #115233 üzenetére
Várj egy hónapot aztán 6s.
-
kchris78
veterán
-
privacy99
senior tag
válasz Kicsirics77 #115233 üzenetére
Sok sikert hozzá! Nekem is nemrég lett i6-om
(#115236) kchris78 - Így van, bármilyen üvegfelület törése azonnali garanciavesztés. Legalábbis a Telekomnál biztosan, anno i5-el sz*ptam be. A hátsó üveglap törött volt, így ugrott a gari, és el akartak kérni 80 ezret azthiszem, hogy cseréljék. Aztán átvertem őket és ingyen cserélték
[ Szerkesztve ]
-
485
aktív tag
helló, még néhány kérdés.
milyen rádiót használtok, mert reggel letöltöttem a Tunelnt, és mire beértem bijaccal 50 perc alatt 60%ra merült az akksi. van olyan rádió, ami kicsit finomabban bánik az energiával?
a másik, hogy használom a Sporttracker-t, otthon elindítottam és mire beértem faszán mutatta, hogy 0 időt és 0 km-t mentem. valamiért nem indult el, pedig a helyzetemet felismerte. (tegnap viszont a Waze-nél volt egy olyan, hogy már rég csömörön voltam, szerinte viszont megálltam a megyeri hídon). olyan van, hogy rossz a GPS?
nem volt még ios-em, i5-ről van szó. néhány napja próbálgatom.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom a jailbreak-en, de mielőtt bármit is csinálnék, gondoltam rákérdezek, előfordulhat-e olyan eset, hogy a telefon olyan állapotba kerül, hogy nem tudom róla törölni a jailbreak-et? Gondolok itt valami olyan meghibásodásra, ami után lehetetlen bekapcsolni a telefont és eltüntetni a nyomokat vagy valami hasonló.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Ragnar95
félisten
válasz Aaron14 #115240 üzenetére
Elméletben lehetséges, de ha nem tudják bekapcsolni a telefont, azt se tudják ellenőrizni,h JB volt-e rajta, így nem veszik el a gari.
Amúgy maximum akkor van erre reális esély, ha túlhúzod a procit, de ezt legutóbb emlékeim szerint 3GS-nél csinálták páran, abban sem vagyok biztos,h 4S óta van-e rá lehetőség JB-el.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Honnan tudom meg, hogy az adott héten melyik app az ingyenes? Mert múlt héten a Worms 3-ról tök véletlenül értesültem. Köszi válaszotok!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest