- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van már olyan kűlső alkalmazás billentyűzettel kapcsolatosan, ami kettéhúzható ipaden pl mint a gyári ill. telón is működik?! Illetve ami még fontos lenne, hogy tanulja meg a szóhasznalati szokásaimat..
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz Kbali #115503 üzenetére
Nem inditom el oket telefonon, amit meg akarok nezni azt este pc-n szoktam. 1,39 giga nekem eleg szokott lenni egy honapig, most meg 3 nap??? Ugyfelszolgalat szted meg tudna mondani, vagy utana jarni a dolognak?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
HUTCHDB
nagyúr
Hol irtam, hogy nem jo? En is hasznalom.
Azt mondtam, hogy amit te ajanlottal ez nem az, amit a kerdezo keresett, mert az nincs iphone-ra." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
RAZZI9
csendes tag
Hali!
Köszi a válaszokat, sztem megpróbálok egy antenna cserét hátha segít.
-
tonyqa23
senior tag
válasz Gsx-rr #115513 üzenetére
Visszavonom, amit irtam. Ugyanugy van mobilnetem, mint ahogy kene, h legyen, csak T- mobilenal lehet vmi gebasz, h kuldtek ezt az smst.
Amugy meg frissult a Smartban app es fent egy vekony piros csikban azt irja, h " mobilalkalmazas.ui. JailbreakDevice". Tudja a smartbank app, h nekem JB-s a telom? Vagy mi ez?
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Gsx-rr #115517 üzenetére
Neha a telekom sajat alkalmazasaban. De mivel 4-én indul újra a keret és kb majdnem mindig ki szokta bírni, ezért csak ritkán nézem meg, hó vége felé. De ma nem tudtam belépni, mert valami hibát írt ki. De aztán kipróbáltam és gyors a netem, tehát ez valami rendszerhiba lehetett. Sőt, tuti, mert tegnapelőtt meg kaptam egy olyat, h elértem a havi adatforgalom 80%-át. Valami nincs rendben, mert egyébként is a csomagomban 200mb van, plusz 1000 ft-ért veszek 1 gigát, tehát már nem értem, hogy mutathat 1,39 gigát. Ráadásul az is lehet, h a csomagom 1-én zárul, a plusz keret meg 4-én és ezért lehetett a kavarás, de minden ok, van mobilnet az a lényeg.
#115518) generic
Igen, az otp smartbank oldalán jelent meg az a piros csík a szöveggel. Ha már figyeli az app, h JB-s a telefon, akkor előbb-utóbb itt is bevezethetik ezt a szigorítást. Lehet, h már nekem sem engedné letölteni, de nekem már fent volt az app is meg a JB is, mikor frissítettem a smartbankot.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Valaki használ kék fény szűrő üvegfóliát a telefonján?
-
Kbali
nagyúr
válasz tonyqa23 #115516 üzenetére
Igen, tudja. Csak sokan nem tudják, akik rootra, jailbreakre vetemednek, hogy ezzel nemcsak maguknak adnak magasabb, rendszerszintű jogot, hanem bárkinek, aki hozzáfér a rendszerhez. Ezért figyeli a legtöbb pénzintézeti alkalmazás ezt az állapotot, mert így tiltani is lehet a használatot, ha ezt valamilyen biztonsági fenyegetés indokolja.
-
Kicsirics77
veterán
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
ádika86
aktív tag
sziasztok!
vízálló tasakot tudtok ajánlani 5S-hez?
valami ehhez hasonlót szeretnék, amit 9 napon belül be tudok szerezni -
Nescafé
őstag
válasz Kicsirics77 #115530 üzenetére
Szuper
szeptemberben jön a végleges ios9?
Iphone 6 meglett?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
30z.Samu
félisten
válasz Kicsirics77 #115534 üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel! Nekem lassan 2 hónapja van meg az 5C, imádom! Meg az iPad-et is, pedig csak egy Mini, de amit eddig el akartam rajta indítani, az simán ment. Kellemes csalódás.
Sic Parvis Magna
-
Noxy
veterán
válasz Kbali #115526 üzenetére
Ahhoz hogy root jogod legyen JB után még kell egy két tweak-t. Sima JB után pld el sem érni a teljes fájlrendszert, közte root-t. Ahhoz 1x fel kell rakni az Apple File Conduit "2"-t.
Idegen App futtatásához szintén tweak kell. (Ez lenne a warez.) Ha ez fent van, már hordozhat némi veszélyt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Arcképgyáros
válasz Joe Swanson #115537 üzenetére
Parancsolj, 150 forinttal olcsóbb amúgy mint a sima, de hát csak tud valamit.
-
Arcképgyáros
Vibert nem tudom visszaállítani mondjuk 1 órával ezelőtti időpontra? újratettem aztán most minden üzenet eltűnt.. mondjuk annyira nem fontosak.
-
aprokaroka87
nagyúr
egy valaki magyarázza már el hogy ez a Itunes miért ilyen izé?
Ha letörlöd az adott zenéket a gépről akkor a telefonrol is automatice törli.
vagy hogy van ez?nekem ez magas
Mi köze van a telefonon tárolt zenékhez a gépen találhatóakhoz? -
Noxy
veterán
válasz aprokaroka87 #115543 üzenetére
Csak csupán annyi hogy a gépről szinkronizálod fel a zenét. Na most ha gépről törlöd, akkor felszinkronizálja neked a semmit.
Az iTunesban állítsd be, a zene és videó kezelése kézzel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ryuuzakikun
újonc
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok (talán itt vannak a legtöbben így itt kapok leggyorsabban választ), hogy ha veszek egy bontatlan iPhonet valahonnan (pl. gsm bolt vagy online, vagy jófogáson is vannak olyanok, akik ilyen telókat hirdetnek) és az egy külföldi modell nagy valószínűséggel (angol, francia, olasz, valami), s lopott, akkor azt imei alapján kereshetik esetleg és még itt Magyarországon is elvehetik a készüléket? Vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz ryuuzakikun #115547 üzenetére
Keresni nem valószínű, h külföldön fogják, de letiltani letilthatják nemzetközileg is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest